Szülésre felkészítő tanfolyam VIP csomag - Szülni jó! Dr. Dékány Ágnes szülész-nőgyógyász lapja

Szülésre felkészítő tanfolyam VIP csomag

agi_kicsi
45 000,00 HUF egységár

Már nem forgalmazzuk

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik mindenre kíváncsiak, és igazán fel szeretnének készülni. 

A csomag tartalmazza a teljes szülésfelkészítő 19 videó anyagát, valamint egy személyes beszélgetést velem azoknak, akiknek a videók után jól esne egy-egy kérdést, egy-egy területet személyesen is átbeszélni. 
A beszélgetésre a tanfolyam elérhetőségének 9 hónapján belül 1x van lehetőségetek. Ez egy szombat délutáni időpont lesz, amikor 3 órában, vagy személyesen a Szülni jó!  központban találkozunk, vagy webinar felületen keresztül, online beszéljük meg a kérdéseket. Maximum 5 család és én leszünk egy-egy beszélgetős csoportban, így az intimitás mellett közösen tudunk megbeszélni érdekes kérdéseket, témákat. Igény szerint ilyenkor szülésvideók megnézésére, átbeszélésére is lesz lehetőség. 

A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Ha jó élményként tudod elraktározni, akkor életed más területein is tudsz erőt meríteni belőle, éppen ezért nagyon fontos, hogy a szülés ne egy szükséges rossz legyen ahhoz, hogy családdá váljatok, hanem egy olyan esemény, amire már akár másnap, de majd később sok-sok év múlva is örömmel tudtok visszaemlékezni. 

A szülés régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőttek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  A XXI. században ez egy kicsit másként alakult. Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával. 

A felkészülés azonban roppant fontos. Ahogyan megtervezel és felkészülsz életed más nagy eseményeire, legyen az egy régóta tervezett nyaralás, vagy költözés, ugyanígy erre az eseményre is fel kell készülnöd. 

Nagyszerű, ha ez a családodon belül ma is egy működő hagyomány, ha kapsz egy életszagú tájékoztatást a rokonoktól. Ha azonban ez nem így van, vagy szeretnéd ezt egy szakembertől is hallani, akkor itt a lehetőséged arra, hogy megismerd a szülés valódi természetét, és a szülés eseményei ne váratlan fordulatok legyenek számodra. 

A kismamák kérésére 2015-ben kezdetem el a szülésfelkészítő tanfolyamokat, ahol igyekszem minden részletre kiterjedő ismeretátadás mellett a válaszokra is nyíltan, őszintén válaszolni. Ebből a tanfolyamból -szintén a Ti kérésetekre-, és a körülmények alakulása kapcsán, mostanra lett online is elérhető, többször visszanézhető, a diákat is tartalmazó szülésfelkészítő tanfolyam. 3 különböző csomagot állítottam össze.

A szülés szakaszai kis csomag: 14000 Ft 

 Kis csomagEzt a csomagot ajánlom azoknak, akik csak a lényeggel akarnak foglalkozni. 

A csomag 6 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mi a szülés megindulásának a jele, mik a szülés szakaszai, milyen jellemzői vannak ezeknek a szakaszoknak, hogyan tudod ezeket a szakaszokat a legjobban megélni. Beszélek a gátmetszésről, és a gátvédelemről is. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.

2, A szülésfelkészítő teljes csomag 32000 Ft 

Szülésfelkészítő telkes csomag
Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik mélyebben el szeretnének merülni a témában. 

A csomag 19 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mit is gondolsz most a szülésről, és miért is gondolod azt amit. Honnan csöppentél bele a mostani várandós énedbe, és miért is van ennek nagy jelentősége? Tartalmazza a teljes „szülés szakaszai” csomagot, továbbá az apák szerepét, segítési pontjait, szülőszobai jelenlétét. A szülési fájdalom természetét, annak természetes, és orvosi csillapítása mellett, szó van az oxytocinról, a császármetszésről, és benne van több olyan blokk, ahol a tanfolyamokon elhangzott legérdekesebb kérdésekre válaszolok. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.
 
A vásárlás feltétele Általános Részvételi Feltételek (link) elfogadása.

Bevásárló kosár

Vélemények a szülésre felkészítőről (vágatlanul)

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

"Többet is kaptam, mint amit vártam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Apuka visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

"Férfiként korábban nem volt sok ismeretem a szülésről, így az leginkább egy rémisztő dologként élt a gondolataimban. Mióta babát várunk, ez szépen lassan azért alakult, de ez a tanfolyam volt az, ami végképp megváltoztatta a gondolkodásomat a szülésről. Ágnesből végig csak a pozitivitás áradt, és teljes mértékben sikerült átadnia azt a látásmódot, hogy a szülés nem egy ijesztő dolog, hanem egy csoda. Ez volt a legfontosabb, amit kaptam a tanfolyamon.
Továbbá nagyon jó előadó, a tanfolyam végig érdekes és izgalmas volt, a nap végén sem esett nehezemre odafigyelni. Minden kérdésre érthetően válaszol. Én sokkal "okosabban", és kifejezetten jó élményekkel zártam a napot."

Apuka visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Ahogy azt korábban is írtam az első várandósság során nehéz úgy kérdezni, hogy az ember nem is tudja, hogy mi vár rá és azzal kapcsolatban mit nem fog majd érteni, mire lesz kíváncsi, mi okoz majd neki nehézséget... Jó, hogy ennek ezzel a tanfolyammal elébe mentek és segítetek az el nem hangzó kérdések megválaszolásában és egy kerek képet festetek arról, hogy milyen A/B/C/D... verziók várhatóak. Persze annak tudatában, hogy nincs két egyforma terhesség és szülés sem :)"

 Kardos Judit, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.

"A legjobban hiteles és fontos infók tetszettek. Nagyon sok olyan dolgot mondtál, amit mindenkinek tudnia kellene, és ami nekem nagyon sokat fog segíteni a szülés során."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.

"Minimális információ birtokában érkeztem a tanfolyamra a szülés folyamatával, különböző módozataival és a közben felmerülő döntéshelyzetekkel kapcsolatban. Úgy indultam haza, hogy az eddigi félelmeim és frusztrációm, ami alapvetően a tájékozatlanságomból fakadt, megszűntek."

Szülésfelkészítő - 2018.09.15.

A tanfolyam előtt gondolkoztunk, hogy vajon miről lehet majd egy egész napot a témával kapcsolatban beszélni, de gyorsan eltelt az idő. Nagyon jó egyensúlyban voltak azok az információk, amik motiválnak, illetve azok, amik reális képet festenek arról, hogy bizony a szülés kemény munka, ami lelki és testi felkészülést igényel. Úgy érzem, ez a hozzáállás a legegészségesebb. A párom is élvezte, mert nagyon sok információt kapott ő is, nem beszélve arról, hogy egyszer se kellett a földön körben ülve a "szuszogós" légzéstechnikát gyakorolni égő füstölőkkel és meditatív zenével, ahogy ezt a filmek alapján képzelte :)."
Tóth Mariann

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.

"Szuper tanfolyam, amely során a rózsaszín köd mellett a valósággal - annak nehézségeivel és pozitívumaival is - szembesül az ember. Szerencsére Ági stílusában a valóság is egész emészthető ☺️"

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"A szülésfelkészítőtől azt vártam, hogy minél felkészültebb legyek, és ez teljesült. Hasznos, informatív, praktikus információk hangoztak el Ágnes előadásán, nagyon sokat segít a felkészülésben. Az interaktív, videós rész megfoghatóbbá tette az elhangzott információkat.
Mivel a férjem nem tudott eljönni, otthon kapott meg minden információt, amit ő is nagyon hasznosnak talált.
Köszönöm!
Egy pártatlan, objektív, közben nagyon hasznos felkészítőn sikerült részt vennem."

A.Kriszta

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

"Igazán hasznos, mindenre kiterjedő tanfolyam. Még órákat beszélgettünk utána a férjemmel. :-) Mindkettőnk extra magabiztosságot kapott."

Kismama visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

A.Kriszta, Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03


"A szülésfelkészítőtől azt vártam, hogy minél felkészültebb legyek, és ez teljesült. Hasznos, informatív, praktikus információk hangoztak el Ágnes előadásán, nagyon sokat segít a felkészülésben. Az interaktív, videós rész megfoghatóbbá tette az elhangzott információkat.
Mivel a férjem nem tudott eljönni, otthon kapott meg minden információt, amit ő is nagyon hasznosnak talált.
Köszönöm!
Egy pártatlan, objektív, közben nagyon hasznos felkészítőn sikerült részt vennem."

A.Kriszta, Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek
© 2023 Szülni jó. Minden jog fentartva.