Szülésre felkészítő tanfolyam VIP csomag - Szülni jó! Dr. Dékány Ágnes szülész-nőgyógyász lapja

Szülésre felkészítő tanfolyam VIP csomag

agi_kicsi
45 000,00 HUF egységár

Már nem forgalmazzuk

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik mindenre kíváncsiak, és igazán fel szeretnének készülni. 

A csomag tartalmazza a teljes szülésfelkészítő 19 videó anyagát, valamint egy személyes beszélgetést velem azoknak, akiknek a videók után jól esne egy-egy kérdést, egy-egy területet személyesen is átbeszélni. 
A beszélgetésre a tanfolyam elérhetőségének 9 hónapján belül 1x van lehetőségetek. Ez egy szombat délutáni időpont lesz, amikor 3 órában, vagy személyesen a Szülni jó!  központban találkozunk, vagy webinar felületen keresztül, online beszéljük meg a kérdéseket. Maximum 5 család és én leszünk egy-egy beszélgetős csoportban, így az intimitás mellett közösen tudunk megbeszélni érdekes kérdéseket, témákat. Igény szerint ilyenkor szülésvideók megnézésére, átbeszélésére is lesz lehetőség. 

A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Ha jó élményként tudod elraktározni, akkor életed más területein is tudsz erőt meríteni belőle, éppen ezért nagyon fontos, hogy a szülés ne egy szükséges rossz legyen ahhoz, hogy családdá váljatok, hanem egy olyan esemény, amire már akár másnap, de majd később sok-sok év múlva is örömmel tudtok visszaemlékezni. 

A szülés régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőttek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  A XXI. században ez egy kicsit másként alakult. Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával. 

A felkészülés azonban roppant fontos. Ahogyan megtervezel és felkészülsz életed más nagy eseményeire, legyen az egy régóta tervezett nyaralás, vagy költözés, ugyanígy erre az eseményre is fel kell készülnöd. 

Nagyszerű, ha ez a családodon belül ma is egy működő hagyomány, ha kapsz egy életszagú tájékoztatást a rokonoktól. Ha azonban ez nem így van, vagy szeretnéd ezt egy szakembertől is hallani, akkor itt a lehetőséged arra, hogy megismerd a szülés valódi természetét, és a szülés eseményei ne váratlan fordulatok legyenek számodra. 

A kismamák kérésére 2015-ben kezdetem el a szülésfelkészítő tanfolyamokat, ahol igyekszem minden részletre kiterjedő ismeretátadás mellett a válaszokra is nyíltan, őszintén válaszolni. Ebből a tanfolyamból -szintén a Ti kérésetekre-, és a körülmények alakulása kapcsán, mostanra lett online is elérhető, többször visszanézhető, a diákat is tartalmazó szülésfelkészítő tanfolyam. 3 különböző csomagot állítottam össze.

A szülés szakaszai kis csomag: 14000 Ft 

 Kis csomagEzt a csomagot ajánlom azoknak, akik csak a lényeggel akarnak foglalkozni. 

A csomag 6 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mi a szülés megindulásának a jele, mik a szülés szakaszai, milyen jellemzői vannak ezeknek a szakaszoknak, hogyan tudod ezeket a szakaszokat a legjobban megélni. Beszélek a gátmetszésről, és a gátvédelemről is. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.

2, A szülésfelkészítő teljes csomag 32000 Ft 

Szülésfelkészítő telkes csomag
Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik mélyebben el szeretnének merülni a témában. 

A csomag 19 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mit is gondolsz most a szülésről, és miért is gondolod azt amit. Honnan csöppentél bele a mostani várandós énedbe, és miért is van ennek nagy jelentősége? Tartalmazza a teljes „szülés szakaszai” csomagot, továbbá az apák szerepét, segítési pontjait, szülőszobai jelenlétét. A szülési fájdalom természetét, annak természetes, és orvosi csillapítása mellett, szó van az oxytocinról, a császármetszésről, és benne van több olyan blokk, ahol a tanfolyamokon elhangzott legérdekesebb kérdésekre válaszolok. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.
 
A vásárlás feltétele Általános Részvételi Feltételek (link) elfogadása.

Bevásárló kosár

Vélemények a szülésre felkészítőről (vágatlanul)

Szülésfelkészítő- 2018.11.17.

"Hiánypótló ez a tanfolyam, ahol azon kívül hogy választ kaptam minden kérdésemre, még arról is meg tudtak győzni, hogy nemcsak képes vagyok a szülésemet probléma mentesen végig csinálni, hanem valóban jó élmény lesz."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Nagyon örültem neki, hogy a jelenlegi helyzetben is meg lett tartva a szülésfelkészítő online, amit nagyon jól lehetett követni. A témák jók és érdekesek voltak és sok részletre kiterjedtek. A felmerülő kérdésekre mindenki kapott választ, érdekes és hasznos nap volt."

 Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15.

"Nagyon megnyugtató, őszinte és könnyen emészthető volt a tanfolyam anyaga, volt alkalom a többi résztvevővel és a kiállítókkal is beszélgetni a szünetekben. A férjem azt mondta, hogy annyira észrevétlenül gyorsan eltelt ez az egy nap és nem érezte megterhelőnek, pedig nem a magyar az anyanyelve. Ez részben a jól felépített tartalomnak, részben pedig Ági lebilincselő előadásmódjának köszönhető."
Dia

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

"Első babát váró apukaként sok hasznos infót megtudtam, például hogy támogathatom a páromat, mire figyeljek, mi a szerepem a szülöszobában. Dékány Doktornő megnyugtató válaszai sok eröt adtak a páromnak és nekem is."

 Juhász Gergely, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

Online, élő szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.

"Átfogó képet kaptunk a szülésről, annak minden aspektusáról. Apuka is élvezte, végig figyelemmel kísérte az előadást, szinte itta Ági szavait. :) Felkészültségeteknek és elhivatottságotoknak köszönhetően magabiztosabban várjuk a nagy napot. Nagyon köszönjük!"
 Polánszki Timi

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

"Többet is kaptam, mint amit vártam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Apuka visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.

"Ajánljuk mindenkinek, aki az internet helyett kiváló szakmai forrástól szeretné a hiteles információkat hallani. Férjek számára is nagyon hasznos. Nagyon elégedettek vagyunk és úgy érezzük ezzel a tanfolyammal is előbbre léptünk, hogy jó szülővé válhassunk."
Haller-Szőke Ágnes

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

"Egy természetes dologról természetesen beszélt. Ami a mai világban sajnos nem természetes. Ágnes szavaiban a női "mi": "szervünk", "érzéseink", stb. mind olyan sorok közt ott lévő, de meggyőző elemek, amit férfi előadó nem tudott volna felmutatni."

 Apuka visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15

"Nagyon vártam a szülésfelkészítő tanfolyamot, mert számítottam rá (ismerve a Szülni jó! csapat videóit és szemléletét), hogy hasznos dolgokat fogok hallani így, a szüléshez közelítve. Teljes mértékben meg voltam elégedve azzal, amit kaptam. A program felépítése logikus és mindenre kiterjedő volt, gyakorlatilag bármikor lehetett kérdezni, Ági minden kérdésre kedvesen és részletesen válaszolt. Egy nap alatt megtudhattam azokat a fontos dolgokat, feltehettem azokat a kérdéseket, amik alapján sokkal felkészültebbnek és nyugodtabbnak érzem magam. Ilyen hiteles és alapos tájékoztatásra minden babát váró párnak szüksége lenne!"
Sréter Kinga

Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.

"Lényegében minden informaciót megkaptam a szüléssel kapcsolatban amire egy apanak szüksége lehet. Olyan fontos kérdésekre is meg kaptam a valaszt amire önmagamban nem is gondoltam volna."
Darvas Benjamin

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek