Szülésre felkészítő tanfolyam "A szülés szakaszai kis csomag"

kismama_laptop2_kicsi
14 000,00 HUF egységár

Ezt a csomagot ajánlom azoknak, akik csak a lényeggel akarnak foglalkozni. 

A csomag 6 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mi a szülés megindulásának a jele, mik a szülés szakaszai, milyen jellemzői vannak ezeknek a szakaszoknak, hogyan tudod ezeket a szakaszokat a legjobban megélni. Beszélek a gátmetszésről, és a gátvédelemről is. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.

A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Ha jó élményként tudod elraktározni, akkor életed más területein is tudsz erőt meríteni belőle, éppen ezért nagyon fontos, hogy a szülés ne egy szükséges rossz legyen ahhoz, hogy családdá váljatok, hanem egy olyan esemény, amire már akár másnap, de majd később sok-sok év múlva is örömmel tudtok visszaemlékezni. 

A szülés régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőttek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  A XXI. században ez egy kicsit másként alakult. Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával. 

A felkészülés azonban roppant fontos. Ahogyan megtervezel és felkészülsz életed más nagy eseményeire, legyen az egy régóta tervezett nyaralás, vagy költözés, ugyanígy erre az eseményre is fel kell készülnöd. 

Nagyszerű, ha ez a családodon belül ma is egy működő hagyomány, ha kapsz egy életszagú tájékoztatást a rokonoktól. Ha azonban ez nem így van, vagy szeretnéd ezt egy szakembertől is hallani, akkor itt a lehetőséged arra, hogy megismerd a szülés valódi természetét, és a szülés eseményei ne váratlan fordulatok legyenek számodra. 

A kismamák kérésére 2015-ben kezdetem el a szülésfelkészítő tanfolyamokat, ahol igyekszem minden részletre kiterjedő ismeretátadás mellett a válaszokra is nyíltan, őszintén válaszolni. Ebből a tanfolyamból -szintén a Ti kérésetekre-, és a körülmények alakulása kapcsán, mostanra lett online is elérhető, többször visszanézhető, a diákat is tartalmazó szülésfelkészítő tanfolyam. 3 különböző csomagot állítottam össze.

2, A szülésfelkészítő teljes csomag 32000 Ft 

Szülésfelkészítő telkes csomag Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik mélyebben el szeretnének merülni a témában. 

A csomag 19 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mit is gondolsz most a szülésről, és miért is gondolod azt amit. Honnan csöppentél bele a mostani várandós énedbe, és miért is van ennek nagy jelentősége? Tartalmazza a teljes „szülés szakaszai” csomagot, továbbá az apák szerepét, segítési pontjait, szülőszobai jelenlétét. A szülési fájdalom természetét, annak természetes, és orvosi csillapítása mellett, szó van az oxytocinról, a császármetszésről, és benne van több olyan blokk, ahol a tanfolyamokon elhangzott legérdekesebb kérdésekre válaszolok. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg. 

A Szülésfelkészítő VIP csomag  45000 Ft. 


Dr. Dékány ÁgnesEzt a csomagot azoknak ajánlom, akik mindenre kíváncsiak, és igazán fel szeretnének készülni. 

A csomag tartalmazza a teljes szülésfelkészítő 19 videó anyagát, valamint egy személyes beszélgetést velem azoknak, akiknek a videók után jól esne egy-egy kérdést, egy-egy területet személyesen is átbeszélni. 
A beszélgetésre a tanfolyam elérhetőségének 9 hónapján belül 1x van lehetőségetek. Ez egy szombat délutáni időpont lesz, amikor 3 órában, vagy személyesen a Szülni jó!  központban találkozunk, vagy webinar felületen keresztül, online beszéljük meg a kérdéseket. Maximum 5 család és én leszünk egy-egy beszélgetős csoportban, így az intimitás mellett közösen tudunk megbeszélni érdekes kérdéseket, témákat. Igény szerint ilyenkor szülésvideók megnézésére, átbeszélésére is lesz lehetőség. 

A vásárlás feltétele Általános Részvételi Feltételek (link) elfogadása.

Bevásárló kosár

Vélemények a szülésre felkészítőről (vágatlanul)

Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.

"Nagyon hasznos, érdekes volt a tanfolyam, különösen jó volt, hogy a távolság okozta problémánkat megoldotta és így a férjem, aki 4000km távolságban volt, ő is részt tudott venni rajta. Köszönjük szépen! :)"
Kiss-Csizmadia Kitti

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"Nagyon hasznos, érdekes, sokoldalú, jó szemléletű."

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"Ésszerű, logikus, pro és kontrákat felsorakoztató, arany középutat preferáló érvelés.
Fantasztikus lehetőség arra, hogy az apukák is hangolódjanak.
Egyetlen napot kellett csak rááldozni, tömör de mégis követhető volt az információ.
Köszönet érte!"

Kovács Ildikó

Szülésre felkészítő tanfolyam - 2017.03.18

"Mindhárom tanfolyamon részt vettünk. A szoptatásra felkészítő tanfolyamon a férjem nem tudott eljönni, de utólag visszagondolva jó lett volna, ha azon is ott van. Minden alkalommal úgy jöttünk ki, hogy nem félünk, jöjjön aminek jönnie kell, simán megbirkózunk a helyzettel. :) Önbizalmat adott és azokat a kérdéseket amikről túl sok vagy téves információ jutott el hozzánk, azon a véleményen is tudtunk még formálni. Még egyszer nagyon szépen köszönjük, hogy jelen lehettünk és ennyi mindent tanultunk ezeken a napokon. Bátran fogom ajánlani a tanfolyamot minden leendő kismamának akivel találkozni fogok és kérdései vannak."

Barbi

Online, élő szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.

"Azt vártam, hogy jobban megismerhettem a doktornőt emberileg és abból a szempontbol is, hogy milyen szakmai elveket képvisel es mi mellett van elköteleződve. Ez abszolút teljesült! Azt is vártam hogy kapok egy összegző áttekintést mit is várhatok, tapasztalhatok majd meg a szülés, vajudas, az elso napok kapcsan. Es hogy a ferjemmel egyutt vegighallgatva a napot, kapunk egy alapos, de nem túl (rémisztően) részletes és átfogó ismeretanyagot, hogy ne nekünk kelljen ezeket felkutatnunk laikusként a neten. Ez is abszolút teljesült!! Örülök hogy azokrol az eljárásokról is volt szó, amiket a doktornő igyekszik elkerülni. De kaptunk róla orvosi szakinfókat is, es nem kell a laikus véleményekre hagyatkoznunk. Külön öröm volt számunkra és nagyon megnyugtato hatassal bírt, hogy ezekről a kerülendő dolgokról sem “utálkozo harcos ellenvéleményként” volt szó, ahogy sokszor, sokan nyilatkoznak ilyen témákban!!! És ha az ember mégis ilyen helyzetbe kényszerül vészhelyzet, bármi kapcsán, akkor totál elkeseredik, hogy ez akkor a világ vége!!"

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Nagyon tetszett, hogy pontokban voltak összeszedve a témák, amiket rendesen kis is veséztél. Érthető volt minden és nem csak idegen szakszavakból állt a tanfolyam. Sokszor még történeteket is fűztél egy-egy témához, ami álltal még érthetőbbé és feldolgozhatóbbá tetted az adott témakört. Összességében nagyon örülök annak, hogy részt vettem ezen az online tanfolyamon és hogy "megismerhettelek". Már csak azt kívánnám, hogy bárcsak veled szülhetnék! :)"

 Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

"Mivel még csak félidő táján járok, a szülés (bár sokat olvasok,informálódok róla) mégis azért valami távoli dolognak tűnt eddig, nem éreztem "magaménak". Az előadás vége felé viszont azt kezdtem érezni (és azóta is),hogy bár ott tartanék már, kifejezetten szeretném megélni, átélni minden nehézségével együtt, hogy ez az egész, ha az ember rákészül és tudása van róla, akkor mégsem egy félelmetes,horrorisztikus, túlélendő szükséges rossz :) Ezért vagyok a leghálásabb nektek!"

Kostyó-Pajer Zsófia,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

"Egyértelműen pozitív, mert végig hiteles, őszinte, emberileg és orvosilag is logikus, jól felepitett anyag. Bármit lehet kérdezni és mindenre jol használható válasz érkezik."
 Apuka visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.

"Nagyon jól éreztem magam, amellett, hogy hasznos volt és informatív nagyon jó hangulatban telt. Tökéletes szombati program volt."
Tamási Dóra

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

"Ami a legjobban tetszett a tanfolyamon:

  • webináriumon is lehetett követni, nem kellett utazni
  • Ági felkészültsége és megnyugtató hangja :)
  • jó volt hallani, hogy Magyarországon is lehetőség van olyan csapattal „együtt dolgozni”, akik a természettel összhangban próbálják a szülést segíteni, szakítva a kialakult - véleményem szerint is sok esetben hibás - orvosi gyakorlattal, a „futószalagos”, rutin módszerrel
  • az előadás kitért a szülés minden aspektusára, beleértve a kapcsolódó szolgáltatások szükségességét és létjogosultságát is (pl.: köldökzsinór vér levétel, tárolás és annak későbbi felhasználása)
  • hasznos termékekről, módszerekről kaptunk információt
  • végig vettük az apáknak mikor és hogyan kell és mikor nem kell segítséget nyújtaniuk a szülés folyamatában"

 Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek
© 2021 Szülni jó. Minden jog fentartva.