fbpx

Szülésre felkészítő tanfolyam "A szülés szakaszai kis csomag"

kismama_laptop2_kicsi
14 000,00 HUF egységár

Ezt a csomagot ajánlom azoknak, akik csak a lényeggel akarnak foglalkozni. 

A csomag 6 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mi a szülés megindulásának a jele, mik a szülés szakaszai, milyen jellemzői vannak ezeknek a szakaszoknak, hogyan tudod ezeket a szakaszokat a legjobban megélni. Beszélek a gátmetszésről, és a gátvédelemről is. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.

A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Ha jó élményként tudod elraktározni, akkor életed más területein is tudsz erőt meríteni belőle, éppen ezért nagyon fontos, hogy a szülés ne egy szükséges rossz legyen ahhoz, hogy családdá váljatok, hanem egy olyan esemény, amire már akár másnap, de majd később sok-sok év múlva is örömmel tudtok visszaemlékezni. 

A szülés régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőttek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  A XXI. században ez egy kicsit másként alakult. Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával. 

A felkészülés azonban roppant fontos. Ahogyan megtervezel és felkészülsz életed más nagy eseményeire, legyen az egy régóta tervezett nyaralás, vagy költözés, ugyanígy erre az eseményre is fel kell készülnöd. 

Nagyszerű, ha ez a családodon belül ma is egy működő hagyomány, ha kapsz egy életszagú tájékoztatást a rokonoktól. Ha azonban ez nem így van, vagy szeretnéd ezt egy szakembertől is hallani, akkor itt a lehetőséged arra, hogy megismerd a szülés valódi természetét, és a szülés eseményei ne váratlan fordulatok legyenek számodra. 

A kismamák kérésére 2015-ben kezdetem el a szülésfelkészítő tanfolyamokat, ahol igyekszem minden részletre kiterjedő ismeretátadás mellett a válaszokra is nyíltan, őszintén válaszolni. Ebből a tanfolyamból -szintén a Ti kérésetekre-, és a körülmények alakulása kapcsán, mostanra lett online is elérhető, többször visszanézhető, a diákat is tartalmazó szülésfelkészítő tanfolyam. 3 különböző csomagot állítottam össze.

2, A szülésfelkészítő teljes csomag 32000 Ft 

Szülésfelkészítő telkes csomag Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik mélyebben el szeretnének merülni a témában. 

A csomag 19 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mit is gondolsz most a szülésről, és miért is gondolod azt amit. Honnan csöppentél bele a mostani várandós énedbe, és miért is van ennek nagy jelentősége? Tartalmazza a teljes „szülés szakaszai” csomagot, továbbá az apák szerepét, segítési pontjait, szülőszobai jelenlétét. A szülési fájdalom természetét, annak természetes, és orvosi csillapítása mellett, szó van az oxytocinról, a császármetszésről, és benne van több olyan blokk, ahol a tanfolyamokon elhangzott legérdekesebb kérdésekre válaszolok. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg. 

A Szülésfelkészítő VIP csomag  45000 Ft. 


Dr. Dékány ÁgnesEzt a csomagot azoknak ajánlom, akik mindenre kíváncsiak, és igazán fel szeretnének készülni. 

A csomag tartalmazza a teljes szülésfelkészítő 19 videó anyagát, valamint egy személyes beszélgetést velem azoknak, akiknek a videók után jól esne egy-egy kérdést, egy-egy területet személyesen is átbeszélni. 
A beszélgetésre a tanfolyam elérhetőségének 9 hónapján belül 1x van lehetőségetek. Ez egy szombat délutáni időpont lesz, amikor 3 órában, vagy személyesen a Szülni jó!  központban találkozunk, vagy webinar felületen keresztül, online beszéljük meg a kérdéseket. Maximum 5 család és én leszünk egy-egy beszélgetős csoportban, így az intimitás mellett közösen tudunk megbeszélni érdekes kérdéseket, témákat. Igény szerint ilyenkor szülésvideók megnézésére, átbeszélésére is lesz lehetőség. 

A vásárlás feltétele Általános Részvételi Feltételek (link) elfogadása.

Bevásárló kosár

Vélemények a szülésre felkészítőről (vágatlanul)

Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.

"Kevés olyan helyet találtam eddig, ahol lehet őszintén beszélni és kérdezni. Itt minden várakozáson felül alakult, sokkal kevésbé tartok már a szüléstől, de fontos, hogy nem azért, mert el lettek volna titkolva a nehézségek. Épp ellenkezőleg, minden részletről őszintén és nyíltan lehetett beszélgetni, mindennek megismertetve a jó és rossz oldalát."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

"Nagyon átfogó, szakmailag kiemelkedő tanfolyam.
Tetszik a szemléletmód: természetes szülés, természetes folyamatok, de az adott helyzetben felismeri a beavatkozások szükségességét, elfogadja azt és megfelelően jár el.
"

Kismama visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

"Mosolygós tudásátadás, kellemes közeg mèg Online is , a szeretet ès a segíteni akarás taointható"

Apuka visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.

"Célirányos információk, amelyek segítenek a saját út megtalálásban; több kérdésre választ kaptunk, amiről nem is tudtunk, hogy kérdésként felmerülhet; rávilágított a szülés lelki oldalának a jelentőségére (ami számomra eddig csak orvosi folyamatnak tűnt)."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.

"Nagyon közel áll hozzám a szülni jó szellemisége, mert egyszerre a nyugati orvoslás és a természettudományos szemléletű, de figyelembe veszi a természetességet és az anya és a baba esetében is a szülés fizikai vonatkozásai mellett a lelki vonatkozásokat is. Az EDA kapcsán volt bennem bizonytalanság, mert anyukám (4 gyereket szült, ebből kettőt EDA-val, kettőnket pedig EDA nélkül) egyetlen tanácsa az, hogy kérjek EDA-t, mert sokkal jobb úgy szülni. A you tube videó és a tanfolyam engem is és a férjemet is teljes mértékben meggyőzött arról, hogy mindenképpen EDA nélkül szeretnék szülni. Összességében annyit tudok mondatni, hogy vágyom arra, hogy a szülés élményét átélhessem :)"

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Nagyon örülök, hogy részt vettünk a tanfolyamon. Első gyermeket váróként, nehéz elképzelni, hogy mi vár majd ránk a szülésnél. Itt pedig egy objektív szemüvegen keresztül nézhettünk rá a folyamatra, ahol sem túlidealizálás, sem rémisztgetés nem volt jelen.
Külön hálás vagyok azért, hogy rávilágított, hogy szabad, sőt kell az orvosoktól, személyzettől kérdezni (tisztelettel, elfogadóan). Mindezidáig az volt bennem, hogy miért kérdőjelezem meg kérdéseimmel az orvost, hisz ő a szaktekintély. Viszont a jókor, jó helyen feltett kérdésekre igenis szükség van ahhoz, hogy eltűnjön a félelem, a kétely és esetenként a rutinszerű beavatkozások egy része is is.
"

 Csókáné Eckert Márti, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Szülésre felkészítő tanfolyam - 2017.03.18

"Első babánkat várjuk, ezért tele vagyunk kérdésekkel a szüléssel, kórházzal, meg úgy egyáltalán ezzel az állapottal kapcsolatban. Nekünk a tanfolyam sok válaszra kérdést adott, amit talán meg sem mertünk volna kérdezni. Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk Dr. Dékány Ágnesre. Szerintem minden kezdő szülőnek részt kéne vennie egy ilyen tanfolyamon. "

Vízvári Nikoletta

Szülésre felkészítő tanfolyam - 2017.03.18

"Szokás szerint szuper jó tanfolyam volt. Ági minden tanfolyamáról úgy megyek haza, hogy minden számomra szükséges infót megkaptam, minden a helyére került, és teljesen nyugodt vagyok. Ami még nagyon tetszik, hogy az apák szerepére is mindig külön hangsúlyt fektet, így férjem is szívesen jön, mert ő is sok hasznosat tanul a tanfolyamokon."

Szülésfelkészítő - 2018.09.15.

"A tanfolyam nagyon hasznos és fontos tapasztalatot jelentett nekem is és a férjemnek is. Fontos, hogy ő is hallotta, mi játszódik le bennem, de az is fontos, hogy én is szembesültem azzal, hogy a kispapának is vannak félelmei. A tanfolyam rávilágított, hogy erős csapatmunkára van szükség, de ha ezt megvalósítjuk, akkor már nem is olyan ijesztő a szülés."
Dorina

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Azon tanakodtunk a férjemmel, hogy vajon tényleg ennyire hiànyos az ismeretünk (a társadalomnak) a szülés körüli dolgokról? Hiszen rengeteg kérdést tettünk fel... Ezt az iskolákban nem tanították, sem otthon. A generációk nem adták át ezt a tudást egymásnak...? Nem, nálunk a családban ennek nem volt tudatossága, kultúrája. Pedig milyen fontosak ezek és mennyire alapvetőek, érthetőek és logikusak (a természetes szülésről hallottakra gondolok főleg). Mi szeretnénk máshogy csinálni majd, szeretnénk ha a gyermekeink nem valami mítoszkènt gonolnának a szülésre, ami egy “fájdalmas, hosszú valami” aminek a vége persze jó: a gyermek. Ez a webinárium sok dologra felnyitotta a szemünk. Azt hiszem, mindketten magabiztosabbak lettünk. Köszönjük!"

 Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek
© 2022 Szülni jó. Minden jog fentartva.