Szülésre felkészítő tanfolyam "A szülés szakaszai kis csomag" - Szülni jó! Dr. Dékány Ágnes szülész-nőgyógyász lapja

Szülésre felkészítő tanfolyam "A szülés szakaszai kis csomag"

kismama_laptop2_kicsi
14 000,00 HUF egységár

Ezt a csomagot ajánlom azoknak, akik csak a lényeggel akarnak foglalkozni. 

A csomag 6 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mi a szülés megindulásának a jele, mik a szülés szakaszai, milyen jellemzői vannak ezeknek a szakaszoknak, hogyan tudod ezeket a szakaszokat a legjobban megélni. Beszélek a gátmetszésről, és a gátvédelemről is. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.

A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Ha jó élményként tudod elraktározni, akkor életed más területein is tudsz erőt meríteni belőle, éppen ezért nagyon fontos, hogy a szülés ne egy szükséges rossz legyen ahhoz, hogy családdá váljatok, hanem egy olyan esemény, amire már akár másnap, de majd később sok-sok év múlva is örömmel tudtok visszaemlékezni. 

A szülés régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőttek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  A XXI. században ez egy kicsit másként alakult. Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával. 

A felkészülés azonban roppant fontos. Ahogyan megtervezel és felkészülsz életed más nagy eseményeire, legyen az egy régóta tervezett nyaralás, vagy költözés, ugyanígy erre az eseményre is fel kell készülnöd. 

Nagyszerű, ha ez a családodon belül ma is egy működő hagyomány, ha kapsz egy életszagú tájékoztatást a rokonoktól. Ha azonban ez nem így van, vagy szeretnéd ezt egy szakembertől is hallani, akkor itt a lehetőséged arra, hogy megismerd a szülés valódi természetét, és a szülés eseményei ne váratlan fordulatok legyenek számodra. 

A kismamák kérésére 2015-ben kezdetem el a szülésfelkészítő tanfolyamokat, ahol igyekszem minden részletre kiterjedő ismeretátadás mellett a válaszokra is nyíltan, őszintén válaszolni. Ebből a tanfolyamból -szintén a Ti kérésetekre-, és a körülmények alakulása kapcsán, mostanra lett online is elérhető, többször visszanézhető, a diákat is tartalmazó szülésfelkészítő tanfolyam. 3 különböző csomagot állítottam össze.

2, A szülésfelkészítő teljes csomag 32000 Ft 

Szülésfelkészítő telkes csomag Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik mélyebben el szeretnének merülni a témában. 

A csomag 19 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mit is gondolsz most a szülésről, és miért is gondolod azt amit. Honnan csöppentél bele a mostani várandós énedbe, és miért is van ennek nagy jelentősége? Tartalmazza a teljes „szülés szakaszai” csomagot, továbbá az apák szerepét, segítési pontjait, szülőszobai jelenlétét. A szülési fájdalom természetét, annak természetes, és orvosi csillapítása mellett, szó van az oxytocinról, a császármetszésről, és benne van több olyan blokk, ahol a tanfolyamokon elhangzott legérdekesebb kérdésekre válaszolok. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg. 

A Szülésfelkészítő VIP csomag  45000 Ft. 


Dr. Dékány ÁgnesEzt a csomagot azoknak ajánlom, akik mindenre kíváncsiak, és igazán fel szeretnének készülni. 

A csomag tartalmazza a teljes szülésfelkészítő 19 videó anyagát, valamint egy személyes beszélgetést velem azoknak, akiknek a videók után jól esne egy-egy kérdést, egy-egy területet személyesen is átbeszélni. 
A beszélgetésre a tanfolyam elérhetőségének 9 hónapján belül 1x van lehetőségetek. Ez egy szombat délutáni időpont lesz, amikor 3 órában, vagy személyesen a Szülni jó!  központban találkozunk, vagy webinar felületen keresztül, online beszéljük meg a kérdéseket. Maximum 5 család és én leszünk egy-egy beszélgetős csoportban, így az intimitás mellett közösen tudunk megbeszélni érdekes kérdéseket, témákat. Igény szerint ilyenkor szülésvideók megnézésére, átbeszélésére is lesz lehetőség. 

A vásárlás feltétele Általános Részvételi Feltételek (link) elfogadása.

Bevásárló kosár

Vélemények a szülésre felkészítőről (vágatlanul)

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Nagyon érdekes, hasznos volt. Sok új kérdéssel fogok érkezni a következő terhesgondozásra :)"

 Gorgosilits Kata, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.

"Nagyon hasznos, érdekes volt a tanfolyam, különösen jó volt, hogy a távolság okozta problémánkat megoldotta és így a férjem, aki 4000km távolságban volt, ő is részt tudott venni rajta. Köszönjük szépen! :)"
Kiss-Csizmadia Kitti

Szülésre felkészítő tanfolyam - 2017.03.18

"Szuper tanfolyam, segít megérteni a szülés folyamatát, ami számomra azért fontos, hogy úgy érezzem, tudom mi fog történni velem a szülőszobán (akár lelki, akár fizikai értelemben). Így biztos lehetek benne, hogy ha egy döntés helyzet elé kerülök, képes leszek a megfelelőt meghozni és nem érzem kiszolgáltatottnak magam egy kórházban. Kifejezetten ajánlom azoknak, akik szeretnének minél természetesebb szülés élményt."

Illés Anita

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Nagyon hasznos segítség nyújtás, lelkileg is megnyugtató és őszinte felkészítés volt! Hálás vagyok a Szülnj jó oldalért és Dr Dékány Ágnesért, aki ennyire szíven viseli a most tényleg nehezebb helyzetben levő kismamákat. Összeszedett és átfogó anyagot kaptunk ma, én elégedett vagyok. Köszönöm :)"

 Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

"Mivel még csak félidő táján járok, a szülés (bár sokat olvasok,informálódok róla) mégis azért valami távoli dolognak tűnt eddig, nem éreztem "magaménak". Az előadás vége felé viszont azt kezdtem érezni (és azóta is),hogy bár ott tartanék már, kifejezetten szeretném megélni, átélni minden nehézségével együtt, hogy ez az egész, ha az ember rákészül és tudása van róla, akkor mégsem egy félelmetes,horrorisztikus, túlélendő szükséges rossz :) Ezért vagyok a leghálásabb nektek!"

Kostyó-Pajer Zsófia,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

"Mivel az első babánkat várjuk, próbálunk már egy ideje tájékozódni a párommal az internetről, ami a várandóssággal illetve szüléssel kapcsolatos. Elég sok mindenről mostanában hallunk először. Ezért is volt jó ez az alkalom, ahogy végigvettük a témákat, mert így sok minden a helyére került. Szuper volt Ági előadásmódja is, örömmel hallgattuk egész nap."

Kismama visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

"Nagyon átfogó, szakmailag kiemelkedő tanfolyam.
Tetszik a szemléletmód: természetes szülés, természetes folyamatok, de az adott helyzetben felismeri a beavatkozások szükségességét, elfogadja azt és megfelelően jár el.
"

Kismama visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.

"Nagyon hasznos, informatív, megnyugtató, receptre felírnám minden várandósnak!"
Júlia

Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.

"Azt vártam, hogy ne tűnjön olyan ijesztőnek a szülés, és, hogy képbe kerüljek, hogy mi a menete hozzávetőlegesen a szülésnek (noha nyilván minden szülés más). Illetve annak a lehetőségét akartam előre elkerülni, hogy majd a szülésnél azt érezzem, hogy fogalmam sincs, hogy mi történik, ezáltal halmozottan kiszolgáltatottnak érezzem magam. Tudni akartam, hogy én mivel tudok hozzájárulni a szülés sikeres végbemeneteléhez. A tanfolyamtól határozottan megkaptam, amit vártam."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

"Egy természetes dologról természetesen beszélt. Ami a mai világban sajnos nem természetes. Ágnes szavaiban a női "mi": "szervünk", "érzéseink", stb. mind olyan sorok közt ott lévő, de meggyőző elemek, amit férfi előadó nem tudott volna felmutatni."

 Apuka visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek