Babamozi - Szülni jó! Dr. Dékány Ágnes szülész-nőgyógyász lapja

Babamozi 4D ultrahang

A babavárás a párok életének egyik legszebb és legizgalmasabb időszaka. Ma már a modern technika lehetővé teszi, hogy kisbabádat a születés előtt is láthasd. 
4D ultrahang segítségével, egy olyan élményt élhetsz át, ami édesanyáinknak még elképzelhetetlennek tűnt. Olyan mintha "élőben" néznéd mit csinál a kisbabád. 

Most tavaszi akciónk keretén belül, a babamozi mellé egy 10 000 Ft-os Momcare (https://momcare.eu/) ajándékcsomagot adunk.  Az ajándékcsomagok az ultrahang vizsgálat után, a recepción vehetők át. A csomagok tartalma eltérő lehet. 

Az akciós lehetőség júniusban 12-én lesz, és jelentkezni csak online, ezen a felületen lehet:

https://szulnijo.hu/babamoziidopont

Időpontkérés: 
  • Az akció időtartama alatt csak online jelentkezés!
A vizsgálat ideális időpontja:
  • 25-30. hét között.  Ára: (kb. 30 perc) 25.000 Ft

 

 

Egyéb vizsgálatokra időpontkérés:  A Szülni jó oldal facebook messengerén vagy telefonon: +36303055396


Az igazán szép képhez, a kisbabátok együttműködése is szükséges, így a legnagyobb szeretetünk és igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy nem tudunk az arcáról képet készíteni. Ezért kérünk beszéljetek vele, hogy mosolyogjon a kamerába.  😉 Amennyiben mégsem sikerül az arcáról fotót készíteni, és újra megtiszteltek bizalmatokkal, úgy a második alkalomra féláron jöhettek. Ha ezt a kedvezményt igénybe szeretnétek venni, a babamozi után rögtön foglaljatok egy új időpontot.

A vizsgálat ideális időpontja: 25-30. hét között, de ennél fiatalabb vagy idősebb kisbabánál is elvégezhető. Ára: (kb. 30 perc) 25.000 Ft

Babamozi

Ha nem csak fotópapíron de pendrive-on is szeretnéd megőrizni a felvételt, akkor hozhatsz saját bontatlan csomagolású pendrive-ot, de vásárolhatsz nálunk is 3.000 Ft-ért.

1 db fotó jár  a vizsgálatok során, minden további kép kérése képenként +1000 Ft.

Rendelési idő: Előjegyzés alapján!

Helye: Szülni jó! Központ - 1114 Budapest, Bartók Béla út 15/A. fszt. 14

 

Kiknek ajánljuk? 

Minden Kismamának (az Apukákkal együtt), akik szeretnék gyermekük anyaméhen belüli pillanatait megörökíteni (fotó vagy mozgókép formájában). A vizsgálat során láthatjátok kisbabátok részletes arcvonásait, arckifejezéseit, percről percre megfigyelhetitek valós idejű mozgását. Ideális időpont a 25-30. hét.

Fontos! 

  • A Babamozi nem váltja ki a genetikai, szűrő ultrahang vizsgálatokat! Ez egy plusz élményt nyújtó szolgáltatás! 
  • Kiszámíthatatlan, hogy az adott pillanatban, hogyan láthatjuk a kisbabát, ugyanis a legváltozatosabb pozíciókban tudnak feküdni, hosszában, keresztben, elfordulva és esetenként az arcukat is eltakarva, de leggyakrabban oldalfekvésben látjuk őket.

 

Pár visszajelzés azoktól, akik kipróbálták nálunk a Babamozit

"Szerencsénk volt és a férjem és a kisfiam is bejöhetett, ami ebben a járványos időszakban rendkívül sokat adott számomra. A vizsgáló hölgy nagyon kedves és alapos volt, igyekezett megtalálni a legjobb szöget és a késés ellenére nem sietett a mozizással. Nagyon elégedettek voltunk a kapott dokumentációval." -Horváth Ramóna

"Csodás élmény volt látni a babát. A szonográfus nagyon kedves volt. Bár nem volt nagyon fotogén a babánk és inkább a hátát mutatta, de a végén csak sikerült szemből is lefotózni, így vannak képeink az arcáról is. Jó élmény és az ára is vállalható. Ajánlani fogjuk a barátainknak is, mint ahogy az egész csapatot a Doktornővel az élen. Szuperek vagytok!"

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek