Szülésznői konzultáció CTG-vel - Szülni jó! Dr. Dékány Ágnes szülész-nőgyógyász lapja

Szülésznői konzultáció CTG-vel

Sok kismama fordul hozzánk, akiknek bár nem mi végezzük a várandósgondozását és nem is a csapatunk kíséri a szülésüket, mégis szeretnének egy megbízható szakemberrel konzultálni a szülés részleteiről, és megnyugtatná őket, ha a CTG (magzati szívműködés) vizsgálat során feltehetnének kérdéseket jól képzett szakembereknek, valamint szükség esetén orvosi konzultációt is igénybe tudnának venni. 

Gujván Nikoletta és Várnai Bernadett szülésznők várnak minden kismamát a Szülni jó! Központban előzetes időpont egyeztetés után.

Lehetőségetek van a várandósság, a szülés, illetve a szülés utáni időszakban felmerülő kérdések tisztázására, a szülési terv átbeszélésére, a szülés részleteinek és a szülőszoba sajátosságainak áttekintésére a CTG vizsgálatok végzése mellett.

A CTG az új protokoll szerint a 38. héttől javasolt, de a felkészülés, a fontos kérdések átbeszélése miatt a 36. héttől javasoljuk a tanácsadás részeként. 

Időpont egyeztetés:

telefonon: +36-30-30-55-396 vagy email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

A CTG vizsgálatról ebben a kis videóban hallhatok részletesen:

A CTG vizsgálat mellett a következő témákban kaphattok segítséget  a felkészüléshez:

  1. alkalom: mikor induljak, mi a szülés megindulásának jelei, mik a hasznos kellékek eszközök a szülőszobán?
  2. alkalom: szülés szakaszai jellegzetességei
  3. alkalom: mire kell figyelni a szülés után a kórházban és utána otthon. Szoptatás jellegzetességei 
  4. alkalom: szülési terv, kérdések átbeszélése

Időpont egyeztetés: +36-30-30-55-396 vagy email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek