Szülésre fekészítő tanfolyamok


A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Ha jó élményként tudod elraktározni, akkor életed más területein is tudsz erőt meríteni belőle, éppen ezért nagyon fontos, hogy a szülés ne egy szükséges rossz legyen ahhoz, hogy családdá váljatok, hanem egy olyan esemény, amire már akár másnap, de majd később sok-sok év múlva is örömmel tudtok visszaemlékezni. 

A szülés régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőttek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  A XXI. században ez egy kicsit másként alakult. Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával. 

A felkészülés azonban roppant fontos. Ahogyan megtervezel és felkészülsz életed más nagy eseményeire, legyen az egy régóta tervezett nyaralás, vagy költözés, ugyanígy erre az eseményre is fel kell készülnöd. 

Nagyszerű, ha ez a családodon belül ma is egy működő hagyomány, ha kapsz egy életszagú tájékoztatást a rokonoktól. Ha azonban ez nem így van, vagy szeretnéd ezt egy szakembertől is hallani, akkor itt a lehetőséged arra, hogy megismerd a szülés valódi természetét, és a szülés eseményei ne váratlan fordulatok legyenek számodra. 

A kismamák kérésére 2015-ben kezdetem el a szülésfelkészítő tanfolyamokat, ahol igyekszem minden részletre kiterjedő ismeretátadás mellett a válaszokra is nyíltan, őszintén válaszolni. Ebből a tanfolyamból -szintén a Ti kérésetekre-, és a körülmények alakulása kapcsán, mostanra lett online is elérhető, többször visszanézhető, a diákat is tartalmazó szülésfelkészítő tanfolyam. 3 különböző csomagot állítottam össze.
 
A két nagyobb csomag első 10-10 vásárlója ajándékot kap!
  • A szülésfelkészítő teljes csomag esetén: ELFOGYOTT. A teljes csomag első 10 vevője már megvan. Ajándékuk ez volt: Panarom olaj csomagot (Parázs olaj vitalitás növelésére vajúdás alatt és Hold olaj ami gátmasszázs olaj) vagy választhatod a szoptatásra felkészítő tanfolyam 50% kedvezményre jogosító kuponját. 
  • A Szülésfelkészítő VIP csomag esetén Panarom olaj csomagot (Parázs olaj vitalitás növelésére vajúdás alatt és Hold olaj ami gátmasszázs olaj, Világra hozó olaj vajúdás alatti masszázshoz és Ezerjó olaj gátseb gyógyításra) vagy megkaphatod szoptatásra felkészítő tanfolyamot ajándékba.

Az ajándékcsomagot átveheted a "Szülni jó!" központban, vagy ha szeretnéd, belföldre postázni is tudjuk.
 

1, A szülés szakaszai kis csomag: 14000 Ft   
Ezt a csomagot ajánlom azoknak, akik csak a lényeggel akarnak foglalkozni. 

A csomag 6 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mi a szülés megindulásának a jele, mik a szülés szakaszai, milyen jellemzői vannak ezeknek a szakaszoknak, hogyan tudod ezeket a szakaszokat a legjobban megélni. Beszélek a gátmetszésről, és a gátvédelemről is. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.
 
2, A szülésfelkészítő teljes csomag 32000 Ft 
Szülésfelkészítő telkes csomagEzt a csomagot azoknak ajánlom, akik mélyebben el szeretnének merülni a témában. 

A csomag 19 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mit is gondolsz most a szülésről, és miért is gondolod azt amit. Honnan csöppentél bele a mostani várandós énedbe, és miért is van ennek nagy jelentősége? Tartalmazza a teljes „szülés szakaszai” csomagot, továbbá az apák szerepét, segítési pontjait, szülőszobai jelenlétét. A szülési fájdalom természetét, annak természetes, és orvosi csillapítása mellett, szó van az oxytocinról, a császármetszésről, és benne van több olyan blokk, ahol a tanfolyamokon elhangzott legérdekesebb kérdésekre válaszolok. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.
 
3, A Szülésfelkészítő VIP csomag  45000 Ft. 
Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik mindenre kíváncsiak, és igazán fel szeretnének készülni. 

A csomag tartalmazza a teljes szülésfelkészítő 19 videó anyagát, valamint egy személyes beszélgetést velem azoknak, akiknek a videók után jól esne egy-egy kérdést, egy-egy területet személyesen is átbeszélni. 
A beszélgetésre a tanfolyam elérhetőségének 9 hónapján belül 1x van lehetőségetek. Ez egy szombat délutáni időpont lesz, amikor 3 órában, vagy személyesen a Szülni jó!  központban találkozunk, vagy webinar felületen keresztül, online beszéljük meg a kérdéseket. Maximum 5 család és én leszünk egy-egy beszélgetős csoportban, így az intimitás mellett közösen tudunk megbeszélni érdekes kérdéseket, témákat. Igény szerint ilyenkor szülésvideók megnézésére, átbeszélésére is lesz lehetőség. 

 

A vásárlás feltétele Általános Részvételi Feltételek (link) elfogadása.

Bevásárló kosár

Vélemények a szülésre felkészítőről (vágatlanul)

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

"Nagyon informatív, jó hangulatú, korrekt, interaktív információ megosztás. Külön öröm, hogy egy egész blokk szólt az apáknak is. Pont erre vágytam, köszönöm! :)"

Kismama visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

Szülésre felkészítő tanfolyam - 2017.03.18

"Köszönöm szépen ezt a nagyon kellemes napot. Öröm volt, hogy a valóban hasznos információkat hiteles és nagyon emberséges személy szájából hallhattuk. A tanfolyam nagyban hozzájárult ahhoz, hogy életem egyik félelmetes eseményéből egy kíváncsisággal várt esemény váljon. "

Online, élő szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.

"Azt vártam, hogy jobban megismerhettem a doktornőt emberileg és abból a szempontbol is, hogy milyen szakmai elveket képvisel es mi mellett van elköteleződve. Ez abszolút teljesült! Azt is vártam hogy kapok egy összegző áttekintést mit is várhatok, tapasztalhatok majd meg a szülés, vajudas, az elso napok kapcsan. Es hogy a ferjemmel egyutt vegighallgatva a napot, kapunk egy alapos, de nem túl (rémisztően) részletes és átfogó ismeretanyagot, hogy ne nekünk kelljen ezeket felkutatnunk laikusként a neten. Ez is abszolút teljesült!! Örülök hogy azokrol az eljárásokról is volt szó, amiket a doktornő igyekszik elkerülni. De kaptunk róla orvosi szakinfókat is, es nem kell a laikus véleményekre hagyatkoznunk. Külön öröm volt számunkra és nagyon megnyugtato hatassal bírt, hogy ezekről a kerülendő dolgokról sem “utálkozo harcos ellenvéleményként” volt szó, ahogy sokszor, sokan nyilatkoznak ilyen témákban!!! És ha az ember mégis ilyen helyzetbe kényszerül vészhelyzet, bármi kapcsán, akkor totál elkeseredik, hogy ez akkor a világ vége!!"

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"Ági szülésre felkészítő tanfolyama véleményem szerint egyedülálló.
Családanyaként és női szülészként, nőgyógyászként abszolút hiteles. Rengeteg hasznos információt megtudtam. Ritka, amikor orvos ilyen mértékű lelki támogatást is tud adni. Kellemes nyugodtság érzéssel és magabiztossággal távoztam :)
Mindenkinek tiszta szívből ajánlhatom, aki babát tervez vagy már babát vár."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

"Nagyon hasznos, a témán belül (és időnként túl is) mindenre kiterjedő, jó hangulatú, abszolút érdekes. :)"

Anett,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

"Nagyon átfogó, szakmailag kiemelkedő tanfolyam.
Tetszik a szemléletmód: természetes szülés, természetes folyamatok, de az adott helyzetben felismeri a beavatkozások szükségességét, elfogadja azt és megfelelően jár el.
"

Kismama visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Arra számítottam, hogy a webináriummal szélesíthetem a látóköröm a szülést illetően és az információk által kevesebb félelemmel megyek majd neki a szülésnek. Az infók azt hiszem mind segítségemre lesznek, hasznosak. Bízom benne, hogy ez a szülésre való felkészülésemben és a szülésnél is segítségemre lesznek."

 Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.

"Nagyon közel áll hozzám a szülni jó szellemisége, mert egyszerre a nyugati orvoslás és a természettudományos szemléletű, de figyelembe veszi a természetességet és az anya és a baba esetében is a szülés fizikai vonatkozásai mellett a lelki vonatkozásokat is. Az EDA kapcsán volt bennem bizonytalanság, mert anyukám (4 gyereket szült, ebből kettőt EDA-val, kettőnket pedig EDA nélkül) egyetlen tanácsa az, hogy kérjek EDA-t, mert sokkal jobb úgy szülni. A you tube videó és a tanfolyam engem is és a férjemet is teljes mértékben meggyőzött arról, hogy mindenképpen EDA nélkül szeretnék szülni. Összességében annyit tudok mondatni, hogy vágyom arra, hogy a szülés élményét átélhessem :)"

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"-örülnék, ha nagyszülők is hallanák (ez persze rajtuk múlik) ill. ők is célközönség lennének: az ő szülőségük óta is sokat változott a helyzet
-jelen volt az, ami számomra igazán különlegessé tesz egy előadást, workshopot, vagy bármilyen rendezvényt, a szeretetteljes, elfogadó, nyitott légkör-ez természetesen az előadó személyét dicséri
-szuper alkalom az apukáknak is, saját páromon kívül a többi férfin is ezt láttam-ezáltal még szuperebb az anyukáknak-nagy segítség,hogy a párom jobban megérti a bennem zajló dolgokat és még hatékonyabban támogat"

Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.

"Nagyon jól éreztem magam, amellett, hogy hasznos volt és informatív nagyon jó hangulatban telt. Tökéletes szombati program volt."
Tamási Dóra

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek
© 2021 Szülni jó. Minden jog fentartva.