Szülésre fekészítő tanfolyamok


A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Ha jó élményként tudod elraktározni, akkor életed más területein is tudsz erőt meríteni belőle, éppen ezért nagyon fontos, hogy a szülés ne egy szükséges rossz legyen ahhoz, hogy családdá váljatok, hanem egy olyan esemény, amire már akár másnap, de majd később sok-sok év múlva is örömmel tudtok visszaemlékezni. 

A szülés régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőttek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  A XXI. században ez egy kicsit másként alakult. Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával. 

A felkészülés azonban roppant fontos. Ahogyan megtervezel és felkészülsz életed más nagy eseményeire, legyen az egy régóta tervezett nyaralás, vagy költözés, ugyanígy erre az eseményre is fel kell készülnöd. 

Nagyszerű, ha ez a családodon belül ma is egy működő hagyomány, ha kapsz egy életszagú tájékoztatást a rokonoktól. Ha azonban ez nem így van, vagy szeretnéd ezt egy szakembertől is hallani, akkor itt a lehetőséged arra, hogy megismerd a szülés valódi természetét, és a szülés eseményei ne váratlan fordulatok legyenek számodra. 

A kismamák kérésére 2015-ben kezdetem el a szülésfelkészítő tanfolyamokat, ahol igyekszem minden részletre kiterjedő ismeretátadás mellett a válaszokra is nyíltan, őszintén válaszolni. Ebből a tanfolyamból -szintén a Ti kérésetekre-, és a körülmények alakulása kapcsán, mostanra lett online is elérhető, többször visszanézhető, a diákat is tartalmazó szülésfelkészítő tanfolyam. 3 különböző csomagot állítottam össze.
 
A két nagyobb csomag első 10-10 vásárlója ajándékot kap!
  • A szülésfelkészítő teljes csomag esetén: ELFOGYOTT. A teljes csomag első 10 vevője már megvan. Ajándékuk ez volt: Panarom olaj csomagot (Parázs olaj vitalitás növelésére vajúdás alatt és Hold olaj ami gátmasszázs olaj) vagy választhatod a szoptatásra felkészítő tanfolyam 50% kedvezményre jogosító kuponját. 
  • A Szülésfelkészítő VIP csomag esetén Panarom olaj csomagot (Parázs olaj vitalitás növelésére vajúdás alatt és Hold olaj ami gátmasszázs olaj, Világra hozó olaj vajúdás alatti masszázshoz és Ezerjó olaj gátseb gyógyításra) vagy megkaphatod szoptatásra felkészítő tanfolyamot ajándékba.

Az ajándékcsomagot átveheted a "Szülni jó!" központban, vagy ha szeretnéd, belföldre postázni is tudjuk.
 

1, A szülés szakaszai kis csomag: 14000 Ft   
Ezt a csomagot ajánlom azoknak, akik csak a lényeggel akarnak foglalkozni. 

A csomag 6 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mi a szülés megindulásának a jele, mik a szülés szakaszai, milyen jellemzői vannak ezeknek a szakaszoknak, hogyan tudod ezeket a szakaszokat a legjobban megélni. Beszélek a gátmetszésről, és a gátvédelemről is. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.
 
2, A szülésfelkészítő teljes csomag 32000 Ft 
Szülésfelkészítő telkes csomagEzt a csomagot azoknak ajánlom, akik mélyebben el szeretnének merülni a témában. 

A csomag 19 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mit is gondolsz most a szülésről, és miért is gondolod azt amit. Honnan csöppentél bele a mostani várandós énedbe, és miért is van ennek nagy jelentősége? Tartalmazza a teljes „szülés szakaszai” csomagot, továbbá az apák szerepét, segítési pontjait, szülőszobai jelenlétét. A szülési fájdalom természetét, annak természetes, és orvosi csillapítása mellett, szó van az oxytocinról, a császármetszésről, és benne van több olyan blokk, ahol a tanfolyamokon elhangzott legérdekesebb kérdésekre válaszolok. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.
 
3, A Szülésfelkészítő VIP csomag  45000 Ft. 
Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik mindenre kíváncsiak, és igazán fel szeretnének készülni. 

A csomag tartalmazza a teljes szülésfelkészítő 19 videó anyagát, valamint egy személyes beszélgetést velem azoknak, akiknek a videók után jól esne egy-egy kérdést, egy-egy területet személyesen is átbeszélni. 
A beszélgetésre a tanfolyam elérhetőségének 9 hónapján belül 1x van lehetőségetek. Ez egy szombat délutáni időpont lesz, amikor 3 órában, vagy személyesen a Szülni jó!  központban találkozunk, vagy webinar felületen keresztül, online beszéljük meg a kérdéseket. Maximum 5 család és én leszünk egy-egy beszélgetős csoportban, így az intimitás mellett közösen tudunk megbeszélni érdekes kérdéseket, témákat. Igény szerint ilyenkor szülésvideók megnézésére, átbeszélésére is lesz lehetőség. 

 

A vásárlás feltétele Általános Részvételi Feltételek (link) elfogadása.

Bevásárló kosár

Vélemények a szülésre felkészítőről (vágatlanul)

Szülésfelkészítő- 2018.11.17.

"Örülök, hogy a fèlelmekről is szò volt, ìgy átbeszélve őket, sikerült eloszlatni azokat. Ìgy sokkal nyugodtabban állok hozzá a szülèshez, ès ùgy èrzem nincs mitől tartani."

Szülésre felkészítő tanfolyam - 2017.03.18

"Szuperul összeállított információk, hatékony és magával ragadó előadásmód, felejthetetlen és abszolút hasznos nap! Keresve sem találna az ember jobb helyet, hogy a párjával együtt a szülésre felkészüljön! Az őszinte légkör, a közvetlenséged és a személyiséged tette fel az i-re a pontot! Köszönjük, hogy ott lehettünk!"

Gizi

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

"Első babát váró apukaként sok hasznos infót megtudtam, például hogy támogathatom a páromat, mire figyeljek, mi a szerepem a szülöszobában. Dékány Doktornő megnyugtató válaszai sok eröt adtak a páromnak és nekem is."

 Juhász Gergely, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.

" A tanfolyamban a legjobban az objektív, hiteles információk, melyekkel a szülés már nem elkerülhetetlen orvosi beavatkozás gondolatát ébreszti, hanem egy kis élet természetes világra jövetelének segítését. A Doktornő előadásmódja, mely a "laikus" résztvevők számára kellően szakmai, ám nem elrettentően orvosi, ugyanakkor nem is túlmisztifikált, "rózsaszín ködös" volt, hanem ezen két véglet közötti arany középút. Az ellátás is remek volt: egészséges nassolnivalók, üdítők, nagyon tetszett, hogy bár ebéd igénybe vételére a helyszínen nem volt lehetőség, az étkezés mégis megoldható volt a felszerelt konyhában önellátással."
Illésné Darázsi Andrea

Szülésre felkészítő tanfolyam - 2017.03.18

"Mindhárom tanfolyamon részt vettünk. A szoptatásra felkészítő tanfolyamon a férjem nem tudott eljönni, de utólag visszagondolva jó lett volna, ha azon is ott van. Minden alkalommal úgy jöttünk ki, hogy nem félünk, jöjjön aminek jönnie kell, simán megbirkózunk a helyzettel. :) Önbizalmat adott és azokat a kérdéseket amikről túl sok vagy téves információ jutott el hozzánk, azon a véleményen is tudtunk még formálni. Még egyszer nagyon szépen köszönjük, hogy jelen lehettünk és ennyi mindent tanultunk ezeken a napokon. Bátran fogom ajánlani a tanfolyamot minden leendő kismamának akivel találkozni fogok és kérdései vannak."

Barbi

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Azon tanakodtunk a férjemmel, hogy vajon tényleg ennyire hiànyos az ismeretünk (a társadalomnak) a szülés körüli dolgokról? Hiszen rengeteg kérdést tettünk fel... Ezt az iskolákban nem tanították, sem otthon. A generációk nem adták át ezt a tudást egymásnak...? Nem, nálunk a családban ennek nem volt tudatossága, kultúrája. Pedig milyen fontosak ezek és mennyire alapvetőek, érthetőek és logikusak (a természetes szülésről hallottakra gondolok főleg). Mi szeretnénk máshogy csinálni majd, szeretnénk ha a gyermekeink nem valami mítoszkènt gonolnának a szülésre, ami egy “fájdalmas, hosszú valami” aminek a vége persze jó: a gyermek. Ez a webinárium sok dologra felnyitotta a szemünk. Azt hiszem, mindketten magabiztosabbak lettünk. Köszönjük!"

 Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"A szülésfelkészítőtől azt vártam, hogy minél felkészültebb legyek, és ez teljesült. Hasznos, informatív, praktikus információk hangoztak el Ágnes előadásán, nagyon sokat segít a felkészülésben. Az interaktív, videós rész megfoghatóbbá tette az elhangzott információkat.
Mivel a férjem nem tudott eljönni, otthon kapott meg minden információt, amit ő is nagyon hasznosnak talált.
Köszönöm!
Egy pártatlan, objektív, közben nagyon hasznos felkészítőn sikerült részt vennem."

A.Kriszta

Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.

"Tökéletes alkalom a felkészülésre és egyben kikapcsolódásra, hogy kiszakadjunk a ránk zúduló információ-áradatból és hiteles, őszinte, egyértelmű válaszokat kapjunk a kérdéseinkre, mind mi kismamák, mind pedig a leendő vagy már meglévő apukák. Nagyon jó érzelmi és mentális ráhangolódást nyújt a tanfolyam a várandósság idejére, a szülésre, valamint az azt követő időszakra, amely hangulat nemcsak az előadás végéig tart, hanem egy magasabb szintre emelve a lelkünket tartósan él bennünk, visszük magunkkal és "dolgozhatunk" belőle az adott helyzetekben. Nagyon hasznos volt nekem, mint már második babát váró anyukának is, mert egy kisgyerek mellett sokkal kevesebb idő marad a hétköznapokban ezen fontos időszakok testi, lelki és mentális felkészülésére, ráhangolódásra. Emellett nagyszerű kikapcsolódás. Köszönöm, hogy a részese lehettem ennek a napnak!"
 Fülöp Judit

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

"Mosolygós tudásátadás, kellemes közeg mèg Online is , a szeretet ès a segíteni akarás taointható"

Apuka visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"Ági szülésre felkészítő tanfolyama véleményem szerint egyedülálló.
Családanyaként és női szülészként, nőgyógyászként abszolút hiteles. Rengeteg hasznos információt megtudtam. Ritka, amikor orvos ilyen mértékű lelki támogatást is tud adni. Kellemes nyugodtság érzéssel és magabiztossággal távoztam :)
Mindenkinek tiszta szívből ajánlhatom, aki babát tervez vagy már babát vár."

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek
© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.