Szülésre fekészítő tanfolyamok


A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Ha jó élményként tudod elraktározni, akkor életed más területein is tudsz erőt meríteni belőle, éppen ezért nagyon fontos, hogy a szülés ne egy szükséges rossz legyen ahhoz, hogy családdá váljatok, hanem egy olyan esemény, amire már akár másnap, de majd később sok-sok év múlva is örömmel tudtok visszaemlékezni. 

A szülés régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőttek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  A XXI. században ez egy kicsit másként alakult. Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával. 

A felkészülés azonban roppant fontos. Ahogyan megtervezel és felkészülsz életed más nagy eseményeire, legyen az egy régóta tervezett nyaralás, vagy költözés, ugyanígy erre az eseményre is fel kell készülnöd. 

Nagyszerű, ha ez a családodon belül ma is egy működő hagyomány, ha kapsz egy életszagú tájékoztatást a rokonoktól. Ha azonban ez nem így van, vagy szeretnéd ezt egy szakembertől is hallani, akkor itt a lehetőséged arra, hogy megismerd a szülés valódi természetét, és a szülés eseményei ne váratlan fordulatok legyenek számodra. 

A kismamák kérésére 2015-ben kezdetem el a szülésfelkészítő tanfolyamokat, ahol igyekszem minden részletre kiterjedő ismeretátadás mellett a válaszokra is nyíltan, őszintén válaszolni. Ebből a tanfolyamból -szintén a Ti kérésetekre-, és a körülmények alakulása kapcsán, mostanra lett online is elérhető, többször visszanézhető, a diákat is tartalmazó szülésfelkészítő tanfolyam. 3 különböző csomagot állítottam össze.
 
A két nagyobb csomag első 10-10 vásárlója ajándékot kap!
  • A szülésfelkészítő teljes csomag esetén: ELFOGYOTT. A teljes csomag első 10 vevője már megvan. Ajándékuk ez volt: Panarom olaj csomagot (Parázs olaj vitalitás növelésére vajúdás alatt és Hold olaj ami gátmasszázs olaj) vagy választhatod a szoptatásra felkészítő tanfolyam 50% kedvezményre jogosító kuponját. 
  • A Szülésfelkészítő VIP csomag esetén Panarom olaj csomagot (Parázs olaj vitalitás növelésére vajúdás alatt és Hold olaj ami gátmasszázs olaj, Világra hozó olaj vajúdás alatti masszázshoz és Ezerjó olaj gátseb gyógyításra) vagy megkaphatod szoptatásra felkészítő tanfolyamot ajándékba.

Az ajándékcsomagot átveheted a "Szülni jó!" központban, vagy ha szeretnéd, belföldre postázni is tudjuk.
 

1, A szülés szakaszai kis csomag: 14000 Ft   
Ezt a csomagot ajánlom azoknak, akik csak a lényeggel akarnak foglalkozni. 

A csomag 6 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mi a szülés megindulásának a jele, mik a szülés szakaszai, milyen jellemzői vannak ezeknek a szakaszoknak, hogyan tudod ezeket a szakaszokat a legjobban megélni. Beszélek a gátmetszésről, és a gátvédelemről is. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.
 
2, A szülésfelkészítő teljes csomag 32000 Ft 
Szülésfelkészítő telkes csomagEzt a csomagot azoknak ajánlom, akik mélyebben el szeretnének merülni a témában. 

A csomag 19 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mit is gondolsz most a szülésről, és miért is gondolod azt amit. Honnan csöppentél bele a mostani várandós énedbe, és miért is van ennek nagy jelentősége? Tartalmazza a teljes „szülés szakaszai” csomagot, továbbá az apák szerepét, segítési pontjait, szülőszobai jelenlétét. A szülési fájdalom természetét, annak természetes, és orvosi csillapítása mellett, szó van az oxytocinról, a császármetszésről, és benne van több olyan blokk, ahol a tanfolyamokon elhangzott legérdekesebb kérdésekre válaszolok. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.
 
3, A Szülésfelkészítő VIP csomag  45000 Ft. 
Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik mindenre kíváncsiak, és igazán fel szeretnének készülni. 

A csomag tartalmazza a teljes szülésfelkészítő 19 videó anyagát, valamint egy személyes beszélgetést velem azoknak, akiknek a videók után jól esne egy-egy kérdést, egy-egy területet személyesen is átbeszélni. 
A beszélgetésre a tanfolyam elérhetőségének 9 hónapján belül 1x van lehetőségetek. Ez egy szombat délutáni időpont lesz, amikor 3 órában, vagy személyesen a Szülni jó!  központban találkozunk, vagy webinar felületen keresztül, online beszéljük meg a kérdéseket. Maximum 5 család és én leszünk egy-egy beszélgetős csoportban, így az intimitás mellett közösen tudunk megbeszélni érdekes kérdéseket, témákat. Igény szerint ilyenkor szülésvideók megnézésére, átbeszélésére is lesz lehetőség. 

 

A vásárlás feltétele Általános Részvételi Feltételek (link) elfogadása.

Bevásárló kosár

Vélemények a szülésre felkészítőről (vágatlanul)

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.11.26

"Mint mar írtam, nagyon jol felépített, interaktív, nyitott es szakmailag kiválóan alátámasztva."

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.11.26 

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15.

"Első gyermekeseknek nagyon ajánlom, kifejezetten apukákkal. A férjem nagyon-nagyon dicsérte az előadást, pedig előtte 1 hétig kérdezte meg minden nap, hogy mi fog történni reggeltől estig. Őszintén én sem tudtam, de egyetlen unalmas és érdektelen rész sem volt. Rengeteg új, átfogó információt kaptunk, amit még én talán össze tudok ollózni az internetről (TALÁN!), de a férjemnek már biztosan nem jutna erre ideje. Ráadásul nem ilyen átláthatóan, közérthetően kapnánk meg a tudást, ami kompetenssé tesz minket arra, hogy végigcsináljuk ezt az amúgy világ legtermészetesebb folyamatát. És számomra a legdöbbenetesebb az volt, hogy hazafele mikor felhoztam a "látod én ezért nem félek attól sem, hogy otthon megszületik a baba" témát (ezt már nem először dobtam be), akkor azt a választ kaptam, hogy "most már én sem". Ehhez ismerni kell a férjemet, de ez azért brutál nagy szó."
Dóri

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

"Az derült ki számomra a tanfolyamon, hogy milyen döbbenetesen sok dologról nem tudom, hogy nem tudom. Ezért nem tudok róla kérdezni, nem keresek rá az interneten :) és főleg, nem tudom, hogy akár dönthetek is benne, és hogy beszélnünk kéne róla a férjemmel. Nagyon nagy a 'zaj' a szülés körül. Minél előbb végzi el valaki a tanfolyamot, annál tudatosabban tudja kiválasztani azokat a hangokat és tetteket, amikre neki személyesen a leghasznosabb hallgatnia és támaszkodnia, így tudatosabb és magabiztosabb lehet a szülés folyamán."

Kismama visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Nagyon felhasználóbarát, nem volt benne üresjárat :)"

 Fehér Tamás, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Szülésfelkészítő - 2018.09.15.

"Informatív, közvetlen hangvételű tanfolyamon vehettünk részt. Minden kérdésre választ kaptunk. Csak ajánlani tudjuk minden párnak szülés előtt. Nyugalmat hozott nekünk és azz a magabiztosságot, érzést, hogy "Ez nekünk menni fog!"."
Galántai-Pólik Reni

Szülésfelkészítő- 2018.11.17.

"Többet is kaptam, mint amit vártam. Eddig nem gondolkoztam a természetes szülésen. Most már látom az előnyeit és a mosi pelust is megfontolom."

Szülésfelkészítő - 2018.09.15.

"Hetek óta nagyon vártam, hogy elérkezzen a tanfolyam ideje és nagyon izgatottan és persze elvárásokkal telve érkeztem meg a Férjemmel. Azt kell mondjam, hogy mind a ketten megkaptuk, amiért mentünk és még annál többet is. Magabiztosságot és kellő információt kaptunk, amik erősítenek minket. Összességében nagyon jó döntés volt részt vennünk a tanfolyamon."
Forgács Bianka

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

"Ismereteket vartam, de tobbet kaptam, érzelmi megérkezést, valódi nagyon türelmes jelenlétet, profi szakmaiságot.
Nagyon tetszett az a fajta partneri viszony, ami az egész napot átitatta. Nem egy betegnek ereztem magam, hanem egy teljesen, minden kerdesemmel, ketsegemmel egyutt elfogadott kismamának, nem pedig egy paciensnek egy orvos-beteg kapcsolatban. Ennek hatasara nyoma sem maradt bennem kiszolgaltatottsagnak, sosem ereztem lekezelést. Tiszteletet, elfogadast ereztem. Amit ezuton is koszonok:)
"

Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"-örülnék, ha nagyszülők is hallanák (ez persze rajtuk múlik) ill. ők is célközönség lennének: az ő szülőségük óta is sokat változott a helyzet
-jelen volt az, ami számomra igazán különlegessé tesz egy előadást, workshopot, vagy bármilyen rendezvényt, a szeretetteljes, elfogadó, nyitott légkör-ez természetesen az előadó személyét dicséri
-szuper alkalom az apukáknak is, saját páromon kívül a többi férfin is ezt láttam-ezáltal még szuperebb az anyukáknak-nagy segítség,hogy a párom jobban megérti a bennem zajló dolgokat és még hatékonyabban támogat"

Szülésfelkészítő- 2018.11.17.

"Hiánypótló ez a tanfolyam, ahol azon kívül hogy választ kaptam minden kérdésemre, még arról is meg tudtak győzni, hogy nemcsak képes vagyok a szülésemet probléma mentesen végig csinálni, hanem valóban jó élmény lesz."

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek
© 2021 Szülni jó. Minden jog fentartva.