Tanfolyamok - Szülni jó! Dr. Dékány Ágnes szülész-nőgyógyász lapja

Tanfolyamok

Dr. Dékány Ágnes vagyok, szülész nőgyógyász és perinatális szaktanácsadó.

Manapság egyetlen fiatal sem tanulta meg családjában mit jelent egy csecsemő gondozása, táplálása. Ha Te is így érzed, egyáltalán nem vagy vele egyedül, de ez is, mint minden megtanulható.
Ez életed legfontosabb tanulmánya, egy kis ember életének elindítása múlik rajta. Fontosabb, mint az irodalom, matek, vagy bármilyen más tudomány volt életedben.
Szülésre felkészítő tanfolyam
Image

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

Az a tapasztalatom, hogy sokan nem is gondolják, hogy a szoptatást tanulniuk kellene mindaddig, amíg az első nehézség nem adódik. Fontos, hogy erre az életszakaszra is felkészült legyél.

Éppen ezért tartok egész napos szoptatást támogató tanfolyamokat, ahol igyekszem minden kérdésre választ adni, valamint workshop keretén belül gyakoroljuk is a mellre helyezést, és a kézzel fejést is. Ezeknek a tanfolyamoknak a tapasztalatai alapján állítottam össze egy 15 videóból álló sorozatot, ami minden fontos témát érint. A videók kb. 15-25 percesek, összességében 300 perc, azaz 5 óra.
A tanfolyam ára 24 000 Ft.

Bővebben

Online szülésre felkészítő tanfolyam

A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőtek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával.
Bővebben

Szülésre felkészítő tanfolyam
Segítség a kezdetekhez

Segítség a kezdetekhez tanfolyam

Az 5 órás tanfolyam során beszélgetünk arról, hogy hogyan tedd könnyebbé az első otthon töltött napokat, heteket, hogy magabiztosabban menjen ez a másoknak megpróbáltatásokkal teli új időszak. A törékeny kisbabádat hogy tudod szeretetteljesen gondozni, mik a valóban hasznos és szükséges babakellékek. Hogyan nevelj magabiztos gyermeket a kötődő nevelés elvei mentén. Szó esik a hordozókról, és babakelengyékről. Néhány szó esik a szoptatásról, de bővebben az teljes szótatásra felkészítő tanfolyamon tanulhatsz róla.

A tanfolyam ára 28 000 Ft.

Bővebben

A három tanfolyam egyben 16 000 Ft kedvezménnyel

Ha egy csomagban vásárolod meg a 15 órányi anyagot a szoptatásról, szülésről és gyeknevelés és gondozás kezdeti szakaszáról, akkor 84 000 Ft helyett 68 000 Ft-ért kapod meg.

További információ

Image

Babamozi a Szülni jó! Központban

Egy olyan speciális ultrahang vizsgálat, aminek eredménye egy 3D részletgazdag felvétel a kisbabátokról, amit kiváló minőségű fotópapíron vagy akár pendrive-on is magatokkal vihettek. 

A vizsgálat ideális időpontja: 25-30. hét között. 

Csak bontatlan pendrivera rögzítünk felvételt, ami nálunk is megvásárolható 2500 Ft/db áron.

Rendelési idő: Kedd 16:30-19:00

Időpontkérés: +36303055396

Bővebben

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként az új tanfolyam időpontokról, programokról, egyéb újdonságokról! 

Sok hasznos, érdekes információt kaphatsz cikk vagy videó formájában.

Iratkozz fel a hozzád passzoló hírlevélsorozatra!

Vélemények (vágatlanul)

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.

"Komplex, jól felépített, oldott hangulatú tanfolyam. Abszolút nem anatómia óra jellegű, hanem holisztikus szemléletű. Családbarát :)"
Kiss Katinka

Segítség a kezdetekhez - 2017.09.02.

"A tanfolyamban legjobban gyakorlati útmutatás és a szemlélet tetszett. A gyermekágyas időszak alatt várható időbeosztás ismertetése kijózanító hatású volt. Nagyon jó, hogy kifejezetten a férjek is célcsoportja a tanfolyamnak."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.

"Nagyon jó volt a családoktól hallani a saját tapasztalataikat és tényleg bizonyították, hogy egy csomó minden különbözően működik gyerekről gyerekre, szülőről szülőre. Ez megnyugtató volt, hogy én se feltétlenül ragaszkodjak egy-egy információhoz, hanem bízzak az érzéseimben. Azt hiszem, hogy ugyanúgy, ahogyan a szülésnél nagyon fontos annak a hangsúlyozása és tudatosítása, hogy képes vagyok megcsinálni, a gyerek nevelése/életben tartása is egy olyan terület, amihez elengedhetetlen az önbizalom és nyugodtság!"

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.

"Köszönöm a praktikus tanácsokat, a tájékozódás megkönnyítését és a pozitív figyelmet fenntartó előadást"

Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2016.09.17

"Nagyon hasznos a tanfolyam, megéri elmenni. Nem szabad az ilyenre a pénzt sajnálni, főleg ha a baba már úton van.:) Máshol nincs ilyen tanfolyam, így nagyon érdekelt, hogy milyen lesz. Sok ismerősöm nem tud/tudott szoptatni, valószínűleg az első napokban a kezdeti nehézségekbe ütközve ronthattak el valamit. Még a szülés picit hátra van, de sokkal magabiztosabbnak érzem magam a témában, mint azelőtt. Nem félek a szoptatástól, de ha bármi rossz is történne vannak természetes megoldások és nem az az eslő gondoloatom, hogy jó pl. begyulladt a mellem és abbahagyom a szoptatást, mert fáj. Nagyon hasznos volt, csak ajálani tudom, ugy ahogy a szülésre felkészítő tanfolyamot. ;) Ezek után a harmadik tanfolyamra is elmegyünk a férjemmel a sok hasznos információ miatt. Jobb egy tapasztalt szakértőtől "megtanulni", mint könyveket olvasni vagy az interneten böngészni néha valótlan infókat. Kôszönjük Ági a sok információt!"
Marosi Melinda,

Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2017.01.21

"Nagyon izgatottan vártam a tanfolyamot. Sokat jegyzeteltem és nem is gondoltam, hogy a szoptatás témakörben ennyi felmerülő kérdés / helyzet lehet, amiről egy egész napon keresztül beszélni lehet. A végére el is fáradtam a rengetek információtól. Kicsit magabiztosabb lettem a tanfolyam után. Köszönöm a segítséget!"

Barbi

Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.

"Rendkívül hasznos volt, nagyon informativ volt, kérdezni nem is nagyon kellett mert nagyon részletesen volt összeállitva"

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2017 április

"Nagyon hasznos volt a tanfolyam, mindenről szó volt ami a szoptatás témához kapcsolódik. Örülök, hogy férjemmel együtt mentünk, neki is nagyon tetszett és biztos könnyebb lesz a kezdetekben, így hogy Ő is megfelelő tájékoztatást kapott. Gyakorlatias volt és sok olyan "hibára" felhívtátok a figyelmünket ami meg tudja nehezíteni a szoptatást, sok tévhitet sikerült eloszlatni. Nagyon jól éreztük magunkat, a helyszín és az egész előadás hangulata kiváló volt. Köszönjük! :)"

Rudrich Rita

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

"Biztos és megnyugtato alapokat kaptunk az első hetekhez, minden részletre kiterjedően, maximálisan olyan szellemiségben, amelyet a magunkénak érzünk! Köszönjük!"

 Mihály Edina, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

Szoptatásra felkészítő tanfolyan-2018.03.03.

"Hiánypótló tanfolyam, szoptatással kapcsolatban kevés hiteles információ érthető el. Az egész családnak hasznos volt."