Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Vélemények (vágatlanul)

Rado Nancy, Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"Minden leendő szülőnek ajánlom ezt a tanfolyamot! Egyik szakkönyv sem targyalja ki jobban azokat a témákat, amik ott hangzanak el. Nincs tabu téma, és egyensúlyban van a tudományos megközelítés az ösztönössel, vagy ha tetszik a spirituálissal. Nem tudhatjuk előre milyen szülésünk lesz, de eszközöket ad minden eshetőségre, amiket akár a terhesség idején hasznalhatunk a lehető legtermészetesebb és örömteli szülés érdekében. Apukák számára is nagyon hasznos, nem csak az ő szülés körüli feladatuk miatt, hanem jobban megérthetik a nőkben zajló biologiai és pszichés folyamatokat, ezáltal közelebb hozza őket egymáshoz."

Rado Nancy, Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Nagyon hasznos segítség nyújtás, lelkileg is megnyugtató és őszinte felkészítés volt! Hálás vagyok a Szülnj jó oldalért és Dr Dékány Ágnesért, aki ennyire szíven viseli a most tényleg nehezebb helyzetben levő kismamákat. Összeszedett és átfogó anyagot kaptunk ma, én elégedett vagyok. Köszönöm :)"

 Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15.

"Ez volt a második tanfolyam amin eddig részt tudtunk venni. Első babánkat várjuk és nagyon hálásak vagyunk a sok hasznos információért és tudnivalóért amik elhangzottak a nap folyamán. Szeretem hogy családias a légkör és tabuk nélkül lehet beszélni a felmerülő kérdésekről, és most is sok energiát és erőt kaptam a naptól."
Vivi

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15.

"Beigazolódott, hogy jól választottam és Ági és Bogi párosa tényleg az, amit én keresek: a háborítatlan szülés lehetősége kórházi körülmények között! Biztosan tudom, hogy jó kezekben vagyok!"
Törköly Erika

Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2016.09.17

"Összetett és átfogó volt. Kérdéseket lehetett feltenni, amik meg is lettek válaszolva. Inkább tűnt egy baráti összejövetelnek, ahol önmagadat adhatod, és kimondhatod a félelmeidet. Megnyugtatóan őszinte és humoros volt, ami nagyon fontos egy várandós nőnek, hisz ötpercenként rá tudunk görcsölni valamire."

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2017 április

"A barátnőmnek adtam ajándékba a tanfolyamot. A cél az volt, hogy felkészülve várja a babát, ami, úgy gondolom, teljes mértékben megvalósult. Minden témát körbejártunk, ami az elindulásnál és a későbbiekben is hasznára válhat. Jó volt, hogy az egyénileg felmerülő kérdésekre is választ lehetett kapni. A workshop rész nagyon tetszett és rendkívül hasznos volt. Köszönjük szépen! :)"

Urbán Katalin

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.

"Ajánljuk mindenkinek, aki az internet helyett kiváló szakmai forrástól szeretné a hiteles információkat hallani. Férjek számára is nagyon hasznos. Nagyon elégedettek vagyunk és úgy érezzük ezzel a tanfolyammal is előbbre léptünk, hogy jó szülővé válhassunk."
Haller-Szőke Ágnes

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

"Interaktív, jó hangulatú tanfolyam volt. Rengeteg témát megbeszéltünk és kivétel nélkül minden feltett kérdésre választ kaptunk. Mindketten magabiztosabbakká váltunk és sok újat tanultunk, pedig eddig is bújtuk az internetet. Ajánlom minden leendő apukának, hogy közösen kövesse végig párjával."

Kocsis Roland, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

"Nagyon hasznos, a témán belül (és időnként túl is) mindenre kiterjedő, jó hangulatú, abszolút érdekes. :)"

Anett,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.

"Nagyon hasznos tanfolyam, csak ajánlani tudom mindenkinek. Minden szülés előtt állónak részt kellene vennie rajta!"

© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.