Tanfolyamok - Szülni jó! Dr. Dékány Ágnes szülész-nőgyógyász lapja

Tanfolyamok

Dr. Dékány Ágnes vagyok, szülész nőgyógyász és perinatális szaktanácsadó.

Manapság egyetlen fiatal sem tanulta meg családjában mit jelent egy csecsemő gondozása, táplálása. Ha Te is így érzed, egyáltalán nem vagy vele egyedül, de ez is, mint minden megtanulható.
Ez életed legfontosabb tanulmánya, egy kis ember életének elindítása múlik rajta. Fontosabb, mint az irodalom, matek, vagy bármilyen más tudomány volt életedben.
Szülésre felkészítő tanfolyam
Image

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

Az a tapasztalatom, hogy sokan nem is gondolják, hogy a szoptatást tanulniuk kellene mindaddig, amíg az első nehézség nem adódik. Fontos, hogy erre az életszakaszra is felkészült legyél.

Éppen ezért tartok egész napos szoptatást támogató tanfolyamokat, ahol igyekszem minden kérdésre választ adni, valamint workshop keretén belül gyakoroljuk is a mellre helyezést, és a kézzel fejést is. Ezeknek a tanfolyamoknak a tapasztalatai alapján állítottam össze egy 15 videóból álló sorozatot, ami minden fontos témát érint. A videók kb. 15-25 percesek, összességében 300 perc, azaz 5 óra.
A tanfolyam ára 24 000 Ft.

Bővebben

Online szülésre felkészítő tanfolyam

A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőtek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával.
Bővebben

Szülésre felkészítő tanfolyam
Segítség a kezdetekhez

Segítség a kezdetekhez tanfolyam

Az 5 órás tanfolyam során beszélgetünk arról, hogy hogyan tedd könnyebbé az első otthon töltött napokat, heteket, hogy magabiztosabban menjen ez a másoknak megpróbáltatásokkal teli új időszak. A törékeny kisbabádat hogy tudod szeretetteljesen gondozni, mik a valóban hasznos és szükséges babakellékek. Hogyan nevelj magabiztos gyermeket a kötődő nevelés elvei mentén. Szó esik a hordozókról, és babakelengyékről. Néhány szó esik a szoptatásról, de bővebben az teljes szótatásra felkészítő tanfolyamon tanulhatsz róla.

A tanfolyam ára 28 000 Ft.

Bővebben

A három tanfolyam egyben 16 000 Ft kedvezménnyel

Ha egy csomagban vásárolod meg a 15 órányi anyagot a szoptatásról, szülésről és gyeknevelés és gondozás kezdeti szakaszáról, akkor 84 000 Ft helyett 68 000 Ft-ért kapod meg.

További információ

Image

Babamozi a Szülni jó! Központban

Egy olyan speciális ultrahang vizsgálat, aminek eredménye egy 3D részletgazdag felvétel a kisbabátokról, amit kiváló minőségű fotópapíron vagy akár pendrive-on is magatokkal vihettek. 

A vizsgálat ideális időpontja: 25-30. hét között. 

Csak bontatlan pendrivera rögzítünk felvételt, ami nálunk is megvásárolható 2500 Ft/db áron.

Rendelési idő: Kedd 16:30-19:00

Időpontkérés: +36303055396

Bővebben

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként az új tanfolyam időpontokról, programokról, egyéb újdonságokról! 

Sok hasznos, érdekes információt kaphatsz cikk vagy videó formájában.

Iratkozz fel a hozzád passzoló hírlevélsorozatra!

Vélemények (vágatlanul)

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

"Nagyon fontos, hogy felkészültek legyünk a szüléssel kapcsolatban és ismerjük a jogainkat, mindezt hiteles forrásból és helyes tartalommal átadva. Már a várandósság előtt tudtam, hogy a doktorőtol szeretném megtanulni ezeket a fontos dolgokat."

Ágota,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.

"Szuper informatív, meghökkentő és mégis csodálatosan megnyugtató tanfolyamon vehettünk részt. Nagyon hálásak vagyunk, hogy van ez a lehetőség, igazából minden kismamának szüksége lenne arra, hogy eljusson hozzátok. Egyrészről a kelengye lista áttekintése is hasznos, másrészről azonban a gyermekágyi információkért nem győzök hálát adni. Őszintén, egyszerűen, kendőzetlenül és ennek ellenére mégis részletesen, elgondolkodtatóan és megnyugtatóan hallani erről a nem könnyű időszakról minden kismamának és kispapának nagyon hasznos tud lenni. Sokan, amikor abba a helyzetbe kerülünk, hogy babát várunk, még nem találkoztunk ilyen helyzettel és sokszor erről az időszakról a barátok sem beszélnek, vagy már csak akkor amikor megszépült az emlék. Mindemellett nagyon jó volt a hordozási tanácsadás is, és hogy kipróbálhattuk a nekünk tetsző módokat, így már nem fogunk teljesen idegenként tekinteni a különböző eszközökre, amikor megérkezik a baba és kiválasztjuk a neki és nekünk is leginkább megfelelőt."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

"Mindenkinek ajánlom a tanfolyamot aki a Róbertkorházban szeretne szülni és annak is aki nem. Rengeteg hasznos információ hangzik el nagyon szépen csokorba szedve. Akinek aggálya vagy félelme van a szüléssel kapcsolatban annak a tanfolyam után garantáltan nem lesz."

Dóri, Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2016.09.17

"Teljesen meggyőzött arról, hogy a szoptatás sikere nagyban múlik azon, hogy kellően informáltak legyünk."

Szoptatásra felkészítő tanfolyam  2016.09.17

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

"Átfogó, részletes és érthető előadás volt. Tetszett, hogy minden témával kapcsolatban kérdezhettünk, hozzá is szólhattunk ettől az online légtér kicsit személyesebbé vált. Jó hallgani Ági szemlélet, amivel az egyensúlyra törekszik a kórházban mégis természetesen, mindent a maga idejében. Szerintem ezek miatt az előadások miatt tudom a sokszor feltett "Nem félsz a szüléstől?" kérdésre azt válaszolni hogy nem. Várom!"

Széll Tímea,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.

"Erőt szerettem volna meríteni a felkészülésből. A természetes szülés, a jó szülésélmény lehetősége sok szempontból ismert számomra, de nem tudtam, hogy Én, Mi ezt hogy fogjuk pontodan csinálni? Mi történik, mit kell tennem? Elronthatok valamit? Nagyon sok tényszerű információ hangzott el, és sok gyakorlati példa, talán még több "varázsmondat" - amik abban segítenek, hogy tudjam és higgyem, hogy képes vagyok boldogan, békében megszülni a kisbabámat, hogy nem fenyegetnek veszélyek, hogy ismerjem és használjam az erőmet, bízzak és szeressek a választott segítőimben mindent, amit ők adhatnak. - Hát ezt kaptam, röviden. Sokkal több is, mint amire számítottam :)"

Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.

"Szerintem mindenképpen hasznos volt a video, különösen örülök, hogy a férjemmel együtt tudtuk nézni. Az is jó volt, hogy a kánikulai meleg ellenére otthon kényelmesen a hűvös szobából tudtuk nézni. :)"

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15.

"Azoknak, akiknek a szüleik már nem élnek vagy idősek és nem tudnak segíteni a gyermekágyas időszakban, abszolút hiánypótló! Segít eligazodni a kismamákat érő marketing tengerben."

Szülésfelkészítő - 2018.09.15.

"Néhány évvel ezelőtt úgy gondoltam a szülésre, mint egy elviselhetetlen szörnyűségre. Nem a fájdalom miatt, vagy mert ne lennék képes rá. Hanem azért, mert nem bízom az emberekben, szakmaiságukban, hozzáállásukban. Sajnos ezt az érzést sok rossz kórházi/orvosi tapasztalatom erősítette meg bennem. Kizárólag úgy tudtam csak elképzelni ezt az eseményt, hogy olyan megoldással történjen, amiben nem emlékszem majd semmire, hogy ki mit csinált/mondott körülöttem. Ehhez képest, amióta a kislányunkat várjuk, teljesen más elképzeléseim vannak, azonban a frusztrációim megmaradtak. Ágnes előadása során sokkal közelebb került hozzám a hüvelyi szülés, és a bizalom a természetességben és a saját ösztöneimben. Egyúttal olyan átfogó képet kaptam a szülésről, születésről, ami rengeteg frusztrációmat feloldotta. Van még mit rendbe tennem magamban a kisasszony érkezéséig, de nagyszerű alapot és óriási segítséget kaptam! Emellett természetesen megtaláltam azt a szakmai csapatot is, akikben maximálisan meg tudok bízni."

Kovács Ildikó, Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"Ésszerű, logikus, pro és kontrákat felsorakoztató, arany középutat preferáló érvelés.
Fantasztikus lehetőség arra, hogy az apukák is hangolódjanak.
Egyetlen napot kellett csak rááldozni, tömör de mégis követhető volt az információ.
Köszönet érte!"

Kovács Ildikó, Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03