Tanfolyamok

Dr. Dékány Ágnes vagyok, szülész nőgyógyász és perinatális szaktanácsadó.

Manapság egyetlen fiatal sem tanulta meg családjában mit jelent egy csecsemő gondozása, táplálása. Ha Te is így érzed, egyáltalán nem vagy vele egyedül, de ez is, mint minden megtanulható.
Ez életed legfontosabb tanulmánya, egy kis ember életének elindítása múlik rajta. Fontosabb, mint az irodalom, matek, vagy bármilyen más tudomány volt életedben.
Szülésre felkészítő tanfolyam
Image

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

Az a tapasztalatom, hogy sokan nem is gondolják, hogy a szoptatást tanulniuk kellene mindaddig, amíg az első nehézség nem adódik. Fontos, hogy erre az életszakaszra is felkészült legyél.

Éppen ezért tartok egész napos szoptatást támogató tanfolyamokat, ahol igyekszem minden kérdésre választ adni, valamint workshop keretén belül gyakoroljuk is a mellre helyezést, és a kézzel fejést is. Ezeknek a tanfolyamoknak a tapasztalatai alapján állítottam össze egy 15 videóból álló sorozatot, ami minden fontos témát érint. A videók kb. 15-25 percesek, összességében 300 perc, azaz 5 óra.
A tanfolyam ára 24 000 Ft.

Bővebben

Online szülésre felkészítő tanfolyam

A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőtek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával.
Bővebben

Szülésre felkészítő tanfolyam

Szülésfelkészítő beszélgetések

Minden hónap első hétfőjén 18:00 - 20:00 óráig szülésfekészítő beszélgetéseket tartunk minden érdeklődő számára.
A beszélgetésekre a várandós párok mellett a családot tervezőket is szeretettel várjuk.

További információ

Image

Spinning Babies® Várandóskurzus

Egy nagyszerű alkalom, mely során a hatékony gyakorlatok a saját fiziológiai egyensúlya felé segítik az anyát, ezáltal legtöbb esetben enyhítik vagy megszüntetik a várandósság alatti kellemetlen tüneteket: lábvizesedés, isiász, alhasi húzódó érzetek, szeméremcsonti nyilallások, derékfájdalom, stb.. Emellett azt is megalapozzuk, hogy a baba könnyen felvehesse a számára legoptimálisabb pozíciót a születéséhez, és a maga idejében, maga tempójában természetesen érkezhessen.
Bővebben

Kismama torna

A növekvő fizikai teher és izületi változások elviseléséhez is szükséges a rendszeres mozgás, de a járványhelyzet okozta bezártság miatt önmagában is.

Ha eddig nem is edzettél rendszeresen, akkor is kismamaként szükséged van rendszeres mozgásra. Minden kedden 11 órától és csütörtökön 14:30-tól egy óra egészséges mozgásban lehet részed Bálint Kinga gyógytornásszal, aki többek között intim torna trainer és pilates instruktor is.

Megtanulsz majd bánni az egyre nagyobb pociddal a tartásoddal, a légzéssel. Sorra kimozgatjuk az izületeket, nyújtunk és relaxálunk is.
Bővebben

Szülésre felkészítő tanfolyam
Image

Babamozi a Szülni jó! Központban

Egy olyan speciális ultrahang vizsgálat, aminek eredménye egy 3D részletgazdag felvétel a kisbabátokról, amit kiváló minőségű fotópapíron vagy akár pendrive-on is magatokkal vihettek. 

A vizsgálat ideális időpontja: 25-30. hét között. 

Csak bontatlan pendrivera rögzítünk felvételt, ami nálunk is megvásárolható 2500 Ft/db áron.

Rendelési idő: Kedd 16:30-19:00

Időpontkérés: +36303055396

Bővebben

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként az új tanfolyam időpontokról, programokról, egyéb újdonságokról! 

Sok hasznos, érdekes információt kaphatsz cikk vagy videó formájában.

Iratkozz fel a hozzád passzoló hírlevélsorozatra!

Vélemények (vágatlanul)

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.11.16.

"A tanfolyamra érkezés előtt annyit már tudtam, hogy szoptatással kapcsolatban vannak olyan területek, amik tanulhatóak. Ezek "listájára" nagyon számítottam, hogy a felkészülésemet ennyivel is tudjam támogatni. Valójában pedig jóval többet kaptam, mint egy információs lista. Kiegészült sok-sok gyakorlati tapasztalattal. A Szülni jó csapat szemlélete ebben a tanfolyamban is 100%-ban megerősítette, hogy lehet tudatosan felkészülni a várható örömteli és kellemetlen helyzetek kezelésére. Ez a tanfolyami nap is gyorsan elrepült, rengeteg információval és nagyon kellemes hangulatban."

Eszes Annamária

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15.

"Nagyon örülök, hogy volt lehetőség onilne csatlakozni a tanfolyamhoz, mert sajnos személyesen nem tudtunk volna részt venni és igy nagyon sok segitséget kaptunk. Köszönjük szépen!"
Kiss-Csizmadia Kitti

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Nagyon érdekes, hasznos volt. Sok új kérdéssel fogok érkezni a következő terhesgondozásra :)"

 Gorgosilits Kata, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Szülésre felkészítő tanfolyam - 2017.03.18

"Köszönöm szépen ezt a nagyon kellemes napot. Öröm volt, hogy a valóban hasznos információkat hiteles és nagyon emberséges személy szájából hallhattuk. A tanfolyam nagyban hozzájárult ahhoz, hogy életem egyik félelmetes eseményéből egy kíváncsisággal várt esemény váljon. "

Online, élő szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.

"A tanfolyamot nagyon hasznosnak találtuk a férjemmel. Átfogó és alapos képet kaptunk a legfontosabb témákban. Anélkül, hogy azt éreztük meg akarnának minket mindenképpen győzni, inkább azt éltük át, hogy meg lettünk nyerve bizonyos témáknak! :) És ami számunkra a legértékesebb tapasztalat volt, hogy egy valódi orvost ismerhettünk meg Dr. Dékány Ágnes doktornő személyében, aki “ nem a betegséget kezeli, hanem az embert!” Egy Embert ismerhettünk meg, aki törődik az emberrel, aki lehet, hogy éppen szül vagy vajúdik! :) És a megértő, segítő beszélgetést ugyanolyan elkötelezetten használja “gyógymódként”, mint én is teszem a hivatásomban Life coachként! :) Olyan orvost találni, aki valóban figyel, végighallgat és törődik az emberrel számunkra nagyon nagy kincs! :) Köszönjük!"

Szász Júlia

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.

"Nagyon vártuk ezt a tanfolyamot, mert szükségünk volt egy iránymutatásra a kezdetekhez. Innen-onnan természetesen hallottam már a gyermekágyi időszak tapasztalatairól - sajnos legtöbbször panaszairól -, de nem állt össze, hogy a jelentős információ halomban mi az amit valóban át kell gondolni, amire lehet készülni, amit jó ha beszerzünk (és mi az ami felesleges) mielőtt megérkezik a saját kisbabánk. A tanfolyamon témánként érintettük a hasznos és kevésbé hasznos teendőket, eszközöket és célravezető hozzáállást. A nap végére ezek segítségével össze is állt a várva várt kép a fejemben. Hosszú napot töltöttünk együtt, tele valóban hasznos információval, jó kedvvel, vidámsággal. Hálás köszönet érte!"
 Eszes Annamária

Rado Nancy, Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"Minden leendő szülőnek ajánlom ezt a tanfolyamot! Egyik szakkönyv sem targyalja ki jobban azokat a témákat, amik ott hangzanak el. Nincs tabu téma, és egyensúlyban van a tudományos megközelítés az ösztönössel, vagy ha tetszik a spirituálissal. Nem tudhatjuk előre milyen szülésünk lesz, de eszközöket ad minden eshetőségre, amiket akár a terhesség idején hasznalhatunk a lehető legtermészetesebb és örömteli szülés érdekében. Apukák számára is nagyon hasznos, nem csak az ő szülés körüli feladatuk miatt, hanem jobban megérthetik a nőkben zajló biologiai és pszichés folyamatokat, ezáltal közelebb hozza őket egymáshoz."

Rado Nancy, Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

Online, élő segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.

"Lényegretörő, hasznos, végtelenül informatív, fontos témakörök ismertetése a kezdő anyukáknak. Óriási segítség! A gyakorlati rész külön nagyon pozitív."

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2017 április

"A mellett, hogy hasznosnak találtuk a tanfolyamot, nagyon fontos, hogy jól is érzetük magunkat: Családias légkörben, emberi, közvetlen előadásmód, az elmélet mellett sok praktikus, gyakorlatias információ..."

 

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"Nagyon hasznos, érdekes, sokoldalú, jó szemléletű."

© 2021 Szülni jó. Minden jog fentartva.