Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Október 10-ig 24.000 Ft helyett 14.500 Ft!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Vélemények (vágatlanul)

Szülésfelkészítő - 2018.09.15.

"Néhány évvel ezelőtt úgy gondoltam a szülésre, mint egy elviselhetetlen szörnyűségre. Nem a fájdalom miatt, vagy mert ne lennék képes rá. Hanem azért, mert nem bízom az emberekben, szakmaiságukban, hozzáállásukban. Sajnos ezt az érzést sok rossz kórházi/orvosi tapasztalatom erősítette meg bennem. Kizárólag úgy tudtam csak elképzelni ezt az eseményt, hogy olyan megoldással történjen, amiben nem emlékszem majd semmire, hogy ki mit csinált/mondott körülöttem. Ehhez képest, amióta a kislányunkat várjuk, teljesen más elképzeléseim vannak, azonban a frusztrációim megmaradtak. Ágnes előadása során sokkal közelebb került hozzám a hüvelyi szülés, és a bizalom a természetességben és a saját ösztöneimben. Egyúttal olyan átfogó képet kaptam a szülésről, születésről, ami rengeteg frusztrációmat feloldotta. Van még mit rendbe tennem magamban a kisasszony érkezéséig, de nagyszerű alapot és óriási segítséget kaptam! Emellett természetesen megtaláltam azt a szakmai csapatot is, akikben maximálisan meg tudok bízni."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15.

"Első gyermekeseknek nagyon ajánlom, kifejezetten apukákkal. A férjem nagyon-nagyon dicsérte az előadást, pedig előtte 1 hétig kérdezte meg minden nap, hogy mi fog történni reggeltől estig. Őszintén én sem tudtam, de egyetlen unalmas és érdektelen rész sem volt. Rengeteg új, átfogó információt kaptunk, amit még én talán össze tudok ollózni az internetről (TALÁN!), de a férjemnek már biztosan nem jutna erre ideje. Ráadásul nem ilyen átláthatóan, közérthetően kapnánk meg a tudást, ami kompetenssé tesz minket arra, hogy végigcsináljuk ezt az amúgy világ legtermészetesebb folyamatát. És számomra a legdöbbenetesebb az volt, hogy hazafele mikor felhoztam a "látod én ezért nem félek attól sem, hogy otthon megszületik a baba" témát (ezt már nem először dobtam be), akkor azt a választ kaptam, hogy "most már én sem". Ehhez ismerni kell a férjemet, de ez azért brutál nagy szó."
Dóri

Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.

"Elégedett voltam a szervezéssel, helyszínnel és a tartalommal is, a férjem szintén, már inkább apás szülésben gondolkodunk, mint fordítva. Gondolatébresztő volt az előadás (párkapcsolati szinten több olyan téma került elő a szüléssel kapcsolatban, amire eddig nem gondoltunk vagy amiről eddig nem beszéltünk), emellett több, számunkra bizonytalan/ismeretlen területen megnyugtató információk érkeztek. Mindketten hasznosnak tartjuk hogy részt vettünk a tanfolyamon és hogy nem másikat választottunk."

Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2017.01.21

"Jól szervezett, felépített, igényes és gyakorlati módon jól hasznosítható tanfolyam. Nem reklámoz termékeket érdekből. Természetes, ésszerű sok hasznos tanáccsal lát el. Őszintén ajánljuk Mindenkinek!"

Németh Krisztina

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.05.20

"Én úgy gondolom egy ilyen tanfolyam minden leendő szülő számára nagyon hasznos, mind a felkészülésben, mind a ráhangolódásban, egészen más testközelbe kerülni, mint könyvekben olvasni a babázásról. Ez a tanfolyam pedig gyakorlatorientált szemlélete miatt lehetőséget ad a testközelbe kerülésre is."

Noémi

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15.

"Nem volt konkrét kérdésünk, még nagyon tapasztalatlanok vegyünk. Még a környezetünkben sincsenek friss szülők (kivéve a szüleink a 80as évek szülés élményeivel), így minden infó kellett és jól jött. Eddig is csak Ági youtube videóiból tanultunk."

Segítség a kezdetekhez - 2018.01.20.

"Nem voltak nagy elvárásaink, mert a terhesség felénél tartok. Meg szerettem volna előzni a téves (netes, fórumos, "gyakorikérdésekes") információkat, ezért mentünk el viszonylag hamar a tanfolyamra. Minden új információnak örültem, még többet is kaptam, mint vártam! A kipróbálási lehetőségeket (fürdetés, pelenkázás, hordozás) is külön köszönjük!"

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.

"Szuper informatív, meghökkentő és mégis csodálatosan megnyugtató tanfolyamon vehettünk részt. Nagyon hálásak vagyunk, hogy van ez a lehetőség, igazából minden kismamának szüksége lenne arra, hogy eljusson hozzátok. Egyrészről a kelengye lista áttekintése is hasznos, másrészről azonban a gyermekágyi információkért nem győzök hálát adni. Őszintén, egyszerűen, kendőzetlenül és ennek ellenére mégis részletesen, elgondolkodtatóan és megnyugtatóan hallani erről a nem könnyű időszakról minden kismamának és kispapának nagyon hasznos tud lenni. Sokan, amikor abba a helyzetbe kerülünk, hogy babát várunk, még nem találkoztunk ilyen helyzettel és sokszor erről az időszakról a barátok sem beszélnek, vagy már csak akkor amikor megszépült az emlék. Mindemellett nagyon jó volt a hordozási tanácsadás is, és hogy kipróbálhattuk a nekünk tetsző módokat, így már nem fogunk teljesen idegenként tekinteni a különböző eszközökre, amikor megérkezik a baba és kiválasztjuk a neki és nekünk is leginkább megfelelőt."

Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2017.01.21

"Nagyon izgatottan vártam a tanfolyamot. Sokat jegyzeteltem és nem is gondoltam, hogy a szoptatás témakörben ennyi felmerülő kérdés / helyzet lehet, amiről egy egész napon keresztül beszélni lehet. A végére el is fáradtam a rengetek információtól. Kicsit magabiztosabb lettem a tanfolyam után. Köszönöm a segítséget!"

Barbi

Segítség a kezdetekhez- 2018.10.20.

"Nagyon vartuk, nekunk a szulesnel is egetobb bizonytalansagok voltak a kezdeti idoszakkal kapcsolatban es nagyon sok infot, megnyugtatast, onbizalomnovesztest:))) kaptunk. Jo erzessekkel jottunk el. Es nagyon finom volt a csokis mandula! :D"

© 2019 Szülni jó. Minden jog fentartva.