Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Vélemények (vágatlanul)

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

"Mosolygós tudásátadás, kellemes közeg mèg Online is , a szeretet ès a segíteni akarás taointható"

Apuka visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2017.01.21

"Jól szervezett, felépített, igényes és gyakorlati módon jól hasznosítható tanfolyam. Nem reklámoz termékeket érdekből. Természetes, ésszerű sok hasznos tanáccsal lát el. Őszintén ajánljuk Mindenkinek!"

Németh Krisztina

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Nagyon érdekes, hasznos volt. Sok új kérdéssel fogok érkezni a következő terhesgondozásra :)"

 Gorgosilits Kata, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2017.01.21

"Nagyon hasznosnak találtam. Sok kérdésre megkaptam a választ. Magabiztosabban jöttem el a tanfolyamról, mint ahogy érkeztem."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15.

"Az egész nap felépítése, dinamikája szuper volt, nagyon tetszettek az előadások, a témák is logikus, pont jó ütemben, szépen felépítve követték egymást. Tetszett, hogy mindvégig interaktív volt az egész nap, hogy bármilyen kérdést bátran fel lehetett tenni. Tetszett a félelmekkel való munka is, hogy minden szorongásra megnyugtató választ adtál. És persze Ági a csodálatos személyiséged az egész nap és tanfolyam egyik meghatározó pillére volt! Köszönjük, hogy ott lehettünk!"
Fanni

Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.

"A tanfolyamnak köszönhetően nem maradtak bennem kérdések a szüléssel kapcsolatban, világosan látom, milyen lehetőségeim és feladataim vannak nekem és a férjemnek is. A megszerzett tudással felvértezve magabiztossá váltunk és szeretettel, nyugalommal várjuk életünk legszebb napját."
Darvas Szilvia

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

"Nagyon hasznos volt számunkra a tanfolyam, kiváló szakmai tanácsokat kaptunk, szépen rendet tett a fejünkben a szüléssel kapcsolatban. A légkör pozitív, támogató, és interaktív volt, bármit meg lehetett kérdezni. Most már sokkal magabiztosabban, kevesebb félelemmel állunk a szüléshez. Főleg első gyermekét váró pároknak ajánljuk."
 Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.02.02.

"Praktikus és hasznos információkat vártunk az első hat hétre - ezt meg is kaptuk. Tetszett, hogy a tanfolyam bemutatott olyan új lehetőségeket, amikre eddig nem is gondoltunk (pl. mosható pelenka)"

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

"Nagyon jó döntés volt erre a tanfolyamra is jelentkezni! Még inkább felvértezve indulunk majd el a nagy napon. A doktornő széleskörű ismeretekkel, tudással bír, baráti hangulatot teremtve ad át rengeteg információt és bátran lehet kérdezni tőle, türelmesen megválaszol minden kérdést!"

Kismama visszajelzés, Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.11.16.

"A tanfolyam szuper volt, nagyon részletes információkat kaptunk, így már nem érzem magam elveszettnek a szoptatás témájában. Sokkal nagyobb önbizalommal várom az ikreinket, és bízom benne, hogy a tanfolyamon tanultak alkalmazásával tudom majd szoptatni őket."

© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.