Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Vélemények (vágatlanul)

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.

"Nem is tudom hogy ezen infók nélkül hogyan mernek a szülésbe belevágni emberek. Ha már az oktatási rendszerünknek ez nem része, a szülés előtt kihagyhatatlan. Fontos infók, a felelős, kompetens döntéshez kihagyhatatlanok. Nem mellékesen nagyon élvezetes előadásban."

Báti Szilvia

Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2017.01.21

"Teljesen átfogó és mindenre kiterjedö ismeretet kaptunk a szoptatásról. Nem érzem úgy, hogy tanácstalanul állnék majd a pillanatban amikor a pici lányunkat szoptatni kezdem és a késöbbiekben is ha esetleg bármi nehézség felmerülne. A kedvenc részem a "gyakorlati" oktatás volt mert úgy vélem nem elég látni gyakorolni is kell. Erre nagy segítség volt az élethü baba és a mücici. Még egy dolog...az eszközök bemutatása is nagyon hasznos volt!!! "

Ági

 

Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.

"Kevés olyan helyet találtam eddig, ahol lehet őszintén beszélni és kérdezni. Itt minden várakozáson felül alakult, sokkal kevésbé tartok már a szüléstől, de fontos, hogy nem azért, mert el lettek volna titkolva a nehézségek. Épp ellenkezőleg, minden részletről őszintén és nyíltan lehetett beszélgetni, mindennek megismertetve a jó és rossz oldalát."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.02.04

"Minden nagyon jó volt. A hangulat mindig olyan pozitív, nincs rossz kérdés és mindenre választ kaptunk. Még olyan kérdésekre is, ami eszünkbe se jutott. De szerencsére mindig van egy-két kismama, akiknek nagyon jó észrevételeik és kérdéseik vannak még pluszban. Az meg külön jó, hogy az apukák is részt tudnak aktívan venni a tanfolyamon, és nem csak a leendő anyukákról hanem az apukák létfontosságáról is szó esik. Köszönjük, hogy részt vehettünk a tanfolyamon."

Barbi

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.01.19.

"Gyakorlatias és hasznos tanácsokkal teletűzdelt, de mégsem emészthetetlen tanfolyam. Engem megerősített abban, hogy nem lesz megoldhatatlan gond a szoptatással, ha kellően türelmes, kitartó és elszánt leszek :) Anyukáknak nagyon hasznos, viszont ahogy láttam, az Apukákat ez a téma köti le a legkevésbé."
Dóra

Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.

"Szerintem mindenképpen hasznos volt a video, különösen örülök, hogy a férjemmel együtt tudtuk nézni. Az is jó volt, hogy a kánikulai meleg ellenére otthon kényelmesen a hűvös szobából tudtuk nézni. :)"

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.

"Nagyon vártuk ezt a tanfolyamot, mert szükségünk volt egy iránymutatásra a kezdetekhez. Innen-onnan természetesen hallottam már a gyermekágyi időszak tapasztalatairól - sajnos legtöbbször panaszairól -, de nem állt össze, hogy a jelentős információ halomban mi az amit valóban át kell gondolni, amire lehet készülni, amit jó ha beszerzünk (és mi az ami felesleges) mielőtt megérkezik a saját kisbabánk. A tanfolyamon témánként érintettük a hasznos és kevésbé hasznos teendőket, eszközöket és célravezető hozzáállást. A nap végére ezek segítségével össze is állt a várva várt kép a fejemben. Hosszú napot töltöttünk együtt, tele valóban hasznos információval, jó kedvvel, vidámsággal. Hálás köszönet érte!"
 Eszes Annamária

Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.

Rendkívül hasznos volt a tanfolyam. Minden kérdésre választ kaptam a szülést illetően, ami foglalkoztatott. A végére úgy éreztem, hogy talán nem is kell félni a szüléstől. Számomra a legfontosabb, amit a tanfolyamtól kaptam, hogy úgy érzem, megszereztem azokat a szükséges információlat, amik ahhoz szükségesek, hogy majd ne passzív "elszenvedője" legyek a szülésnek, hanem aktív résztvevője.
Kopiás Anna,

Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.

"Nagyon tetszett a tanfolyam, végig érdekes és izgalmas volt, olyan kérédsekre is választ kaptam, amik fel sem merültek még bennem. Azóta másképp gondolok a szülésre, a sok-sok információ felkészültebbé tett, ami csökkentette a félelemérzetem."

Segítség a kezdetekhez - 2018.01.20.

"Mindenkinek szívből ajánlom, remélem minèl több pár eljut és magabiztosságot tud szerezni a tanfolyam álltal. Apáknak is kifejezetten hasznosnak tartom, jó, hogy már itt be lehet vonni őket a felkészülésbe."

© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.