Tanfolyamok - Szülni jó! Dr. Dékány Ágnes szülész-nőgyógyász lapja

Tanfolyamok

Dr. Dékány Ágnes vagyok, szülész nőgyógyász és perinatális szaktanácsadó.

Manapság egyetlen fiatal sem tanulta meg családjában mit jelent egy csecsemő gondozása, táplálása. Ha Te is így érzed, egyáltalán nem vagy vele egyedül, de ez is, mint minden megtanulható.
Ez életed legfontosabb tanulmánya, egy kis ember életének elindítása múlik rajta. Fontosabb, mint az irodalom, matek, vagy bármilyen más tudomány volt életedben.
Szülésre felkészítő tanfolyam
Image

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

Az a tapasztalatom, hogy sokan nem is gondolják, hogy a szoptatást tanulniuk kellene mindaddig, amíg az első nehézség nem adódik. Fontos, hogy erre az életszakaszra is felkészült legyél.

Éppen ezért tartok egész napos szoptatást támogató tanfolyamokat, ahol igyekszem minden kérdésre választ adni, valamint workshop keretén belül gyakoroljuk is a mellre helyezést, és a kézzel fejést is. Ezeknek a tanfolyamoknak a tapasztalatai alapján állítottam össze egy 15 videóból álló sorozatot, ami minden fontos témát érint. A videók kb. 15-25 percesek, összességében 300 perc, azaz 5 óra.
A tanfolyam ára 24 000 Ft.

Bővebben

Online szülésre felkészítő tanfolyam

A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőtek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával.
Bővebben

Szülésre felkészítő tanfolyam
Segítség a kezdetekhez

Segítség a kezdetekhez tanfolyam

Az 5 órás tanfolyam során beszélgetünk arról, hogy hogyan tedd könnyebbé az első otthon töltött napokat, heteket, hogy magabiztosabban menjen ez a másoknak megpróbáltatásokkal teli új időszak. A törékeny kisbabádat hogy tudod szeretetteljesen gondozni, mik a valóban hasznos és szükséges babakellékek. Hogyan nevelj magabiztos gyermeket a kötődő nevelés elvei mentén. Szó esik a hordozókról, és babakelengyékről. Néhány szó esik a szoptatásról, de bővebben az teljes szótatásra felkészítő tanfolyamon tanulhatsz róla.

A tanfolyam ára 28 000 Ft.

Bővebben

A három tanfolyam egyben 16 000 Ft kedvezménnyel

Ha egy csomagban vásárolod meg a 15 órányi anyagot a szoptatásról, szülésről és gyeknevelés és gondozás kezdeti szakaszáról, akkor 84 000 Ft helyett 68 000 Ft-ért kapod meg.

További információ

Image

Babamozi a Szülni jó! Központban

Egy olyan speciális ultrahang vizsgálat, aminek eredménye egy 3D részletgazdag felvétel a kisbabátokról, amit kiváló minőségű fotópapíron vagy akár pendrive-on is magatokkal vihettek. 

A vizsgálat ideális időpontja: 25-30. hét között. 

Csak bontatlan pendrivera rögzítünk felvételt, ami nálunk is megvásárolható 2500 Ft/db áron.

Rendelési idő: Kedd 16:30-19:00

Időpontkérés: +36303055396

Bővebben

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként az új tanfolyam időpontokról, programokról, egyéb újdonságokról! 

Sok hasznos, érdekes információt kaphatsz cikk vagy videó formájában.

Iratkozz fel a hozzád passzoló hírlevélsorozatra!

Vélemények (vágatlanul)

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2020.03.07.

"Nagyon tetszett a tanfolyam, sok hasznos információt megosztottak velünk,a végére magabiztosabb lettem."

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2020.03.07.

Segítség a kezdetekhez - 2017.09.02.

"A tanfolyamban legjobban gyakorlati útmutatás és a szemlélet tetszett. A gyermekágyas időszak alatt várható időbeosztás ismertetése kijózanító hatású volt. Nagyon jó, hogy kifejezetten a férjek is célcsoportja a tanfolyamnak."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

"Szuper lehetőség arra, hogy ne tudatlanul menjünk a szülőszobára, felkészülhetünk segítségével kicsit arra, hogy mi vár ránk ott, jó ár-érték arány."

Kocsis-Szabó Fruzsina,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.02.02.

"Nagyon tetszett, hogy a gyermekágyi időszak lelki és a praktikus oldaláról is szó volt és minden felmerülő kérdésre kaptunk választ. Bensőséges volt a hangulat, bármit meg lehetett osztani egymással, nem volt rossz kérdés. Nagyon hasznos volt, hogy eljöttek a kisgyerekes családok és lehetett velük beszélgetni a viszonylag friss élményeikről, aranyosak voltak."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

"Nagyon jól összeállított tanfolyam, a témák logikusan épülnek egymásra és szuper, hogy közben bármit lehet kérdezni! A Doktornő igazán türelmes és mindent érthetően magyaráz!"

Apuka visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

"Nekem Ági teljes mértékben hiteles személyiség és teljesen tudok azonosulni és egyetérteni az elveivel. Tetszik, hogy a tudását ilyen odaadóan megosztja kismamákkal, akik információhoz szeretnének hozzájutni. Tetszik a stílusa, hogy mindig örömmel válaszol a kérdésekre és lelkesen adja át az információt. A tanfolyam jól felépített, lefedi a legfontosabb tudnivalókat és nyitott, hogy válaszoljon a résztvevők bármilyen jellegű kérdéseire! A figyelmet folyamatosan fent tudja tartani, bizonyítja ezt a 18 A4-es oldalú jegyzet amit közben készítettem. Köszönöm a lehetőséget!"

Balatoni Zsófia, Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.01.19.

"Gyakorlatias és hasznos tanácsokkal teletűzdelt, de mégsem emészthetetlen tanfolyam. Engem megerősített abban, hogy nem lesz megoldhatatlan gond a szoptatással, ha kellően türelmes, kitartó és elszánt leszek :) Anyukáknak nagyon hasznos, viszont ahogy láttam, az Apukákat ez a téma köti le a legkevésbé."
Dóra

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.

"Teljesen felkészületlen és tudatlan voltam a szüléssel kapcsolatban, ráadásul eléggé rettegek is az egésztől. A tanfolyamon sikerült részleteiben megismernem ezt a folyamatot és így már nem is tűnik olyan (na jó, azért kicsit még mindig :-) ) ijesztőnek. Köszönöm!"

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2017 április

"Szuper hasznos és életmentő tanfolyam minden első babáját váró anyukának és apukának! Mielőtt bármit elolvasol az interneten, gyere el és töltekezz fel az információkkal, amit Ágitól kaphatsz, ami megalapozza a későbbi sikeres szoptatást! Kötelezően "felírnám" mindenkinek, és ne felejts el jegyzetelni!! :)"

Gizi

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

"Nagyon jó döntés volt a tanfolyamon való részvétel. A doktornő megnyugtató személyisége, hihetetlen mértékű tapasztalata és szaktudása hatalmas erőt adott. Mindenképpen fogjuk hallgatni a következő előadássorozatot is."

Kismama visszajelzés, Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.