Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Vélemények (vágatlanul)

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.02.04

"A tanfolyam nagyon értékes tudnivalókat tartalmazott. Bárki feltehette a kérdéseit, amiből a többiek is tanulhattak. Ez egy jó kezdőcsomag a szülés utáni időszakra."

Dénes Éva

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15.

"Első gyermekeseknek nagyon ajánlom, kifejezetten apukákkal. A férjem nagyon-nagyon dicsérte az előadást, pedig előtte 1 hétig kérdezte meg minden nap, hogy mi fog történni reggeltől estig. Őszintén én sem tudtam, de egyetlen unalmas és érdektelen rész sem volt. Rengeteg új, átfogó információt kaptunk, amit még én talán össze tudok ollózni az internetről (TALÁN!), de a férjemnek már biztosan nem jutna erre ideje. Ráadásul nem ilyen átláthatóan, közérthetően kapnánk meg a tudást, ami kompetenssé tesz minket arra, hogy végigcsináljuk ezt az amúgy világ legtermészetesebb folyamatát. És számomra a legdöbbenetesebb az volt, hogy hazafele mikor felhoztam a "látod én ezért nem félek attól sem, hogy otthon megszületik a baba" témát (ezt már nem először dobtam be), akkor azt a választ kaptam, hogy "most már én sem". Ehhez ismerni kell a férjemet, de ez azért brutál nagy szó."
Dóri

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.

"Tetszik a szemléletetek, a szervezés, a kiállított termékek is színvonalasak voltak. Megspóroltam vele nagyon sok időt, internetezést. A férjemhez eljuttattátok azokat az infókat a gyerekágyról, amiket eddig tőlem nem teljesen fogadott el. A gyakorlati teendők kipróbálása (ebben nagy segítség volt az életnagyságú és súlyú baba) önbizalmat adott mindkettőnknek, még ha tudjuk is, hogy a gyakorlatban teljesen normális az elbizonytalanodás, de nem mindegy, hogy hogy indul neki az ember."
Héjja-Szabó Dóra

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

"Az a holisztikus szakmaiság, emberségesség és tapasztalat, amire mindenki vágyik, aki törődik a párjával és a pocaklakóval és a lehető legjobbat akarja nekik megadni."

Veréb Zoltán, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.11.16.

"A tanfolyamra érkezés előtt annyit már tudtam, hogy szoptatással kapcsolatban vannak olyan területek, amik tanulhatóak. Ezek "listájára" nagyon számítottam, hogy a felkészülésemet ennyivel is tudjam támogatni. Valójában pedig jóval többet kaptam, mint egy információs lista. Kiegészült sok-sok gyakorlati tapasztalattal. A Szülni jó csapat szemlélete ebben a tanfolyamban is 100%-ban megerősítette, hogy lehet tudatosan felkészülni a várható örömteli és kellemetlen helyzetek kezelésére. Ez a tanfolyami nap is gyorsan elrepült, rengeteg információval és nagyon kellemes hangulatban."

Eszes Annamária

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.11.16.

"Megnyugatató a tudat, hogy mindez tanulható, és hogy tudom mire figyeljek az elején."

Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2016.09.17

"Nagyon jól éreztem magam és a férjem is. Nagyon részletesen végig jártad a témaköröket. Képeket mutattál ezekről. A reborn babán is láthattuk és gyakorlatban kipróbálhattuk. Így már úgy gondolom, ha megszületik a babánk, tudni fogom mit kell csinálni. Nagyon szépen köszönjük neked ezt a szép előadást."
Ivanics-Elek Tímea

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

"Átfogó, részletes és könnyed hangvételű előadás volt, örülök, hogy részt vettünk."
  Apuka visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.

"Nagyon hasznos tanfolyam, csak ajánlani tudom mindenkinek. Minden szülés előtt állónak részt kellene vennie rajta!"

Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.

"Egy rendkívüli gondossággal előkészített nap, amiben a szakmaiság szépen összesimul a nyílt és barátságos hangulattal. Sok hasznos külső információ, szépséges belső utazás. És ez csak a kezdet. Szelíden, de határozottan, a tanfolyam során Ági visszavezetett ahhoz a belső erőforráshoz, amely csalhatatlanul súgja: "igenis, képes vagyok életet adni". És ez JÓ."
Havasmezői-Sala Réka,
© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.