Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Vélemények (vágatlanul)

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.

"Nem is tudom hogy ezen infók nélkül hogyan mernek a szülésbe belevágni emberek. Ha már az oktatási rendszerünknek ez nem része, a szülés előtt kihagyhatatlan. Fontos infók, a felelős, kompetens döntéshez kihagyhatatlanok. Nem mellékesen nagyon élvezetes előadásban."

Báti Szilvia

Online, élő szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.

"Fantasztikus volt a tanfolyam, minden perce hasznos volt! Ezeknek az információknak minden kismamához el kellene jutniuk!"
 Bea

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"Ági szülésre felkészítő tanfolyama véleményem szerint egyedülálló.
Családanyaként és női szülészként, nőgyógyászként abszolút hiteles. Rengeteg hasznos információt megtudtam. Ritka, amikor orvos ilyen mértékű lelki támogatást is tud adni. Kellemes nyugodtság érzéssel és magabiztossággal távoztam :)
Mindenkinek tiszta szívből ajánlhatom, aki babát tervez vagy már babát vár."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

"Informatív, velős, tabudöntögető és nélkülözhetetlen."

dr. Várdai-Varga Ágnes, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

Kovács Ildikó, Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"Ésszerű, logikus, pro és kontrákat felsorakoztató, arany középutat preferáló érvelés.
Fantasztikus lehetőség arra, hogy az apukák is hangolódjanak.
Egyetlen napot kellett csak rááldozni, tömör de mégis követhető volt az információ.
Köszönet érte!"

Kovács Ildikó, Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2017.08.26.

"Én szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a rokonságom körében bőven gyakorolhattam az úgynevezett "babazást", és láttam is, hogy hogyan szoptatja őket édesanyjuk. Mégis azt éreztem, hogy részt kell vennem ezen a tanfolyamon és végig kell hallgatnom. Bebizonyosodott, hogy rengeteg tévhit él még ma is, ami miatt felesleges aggódni, vagy éppen igenis van rá megoldás, csak a megfelelő támogatás, kitartás, türelem és pozitív hozzáállás kell! Szerintem ez az egyik legjobb tanfolyam, sok és nagyon hasznos informacióval. Megint kaptam egy igazi használható mankót a mindennapokhoz, amit ki is szeretnék próbálni, azt már csak remélem, hogy mindent betartva sikerülni is fog. A lényeg, hogy a tanfolyam után úgy jöttem el, én is tudom majd szoptatni a kisfiam, és ez jó, megnyugtató érzés, nekem ennyi elég. Én ajánlani fogom a baráti körben is, aki teheti menjen el, és hallgassa végig, érdemes! Neked pedig nagyon köszönöm Ági :)"
Kurkó-Csörgő Krisztina

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

"Nagyon hasznosan eltöltött nap volt. Ági tudása és tapasztalata mellett rettentő fontos, hogy a személyisége mennyire szimpatikus, és megnyugtató."

Kostyó-Pajer Zsófia, Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

"Rengeteg hasznos információ elhangzott. Nagyon tetszett hogy bármilyen kérdést fel lehetett tenni (nem volt tabu téma). Az egész nap kötetlen és barátságos hangulatban telt. A nap végére szerintem mindenki elhitte magáról hogy képes rá. Külön szuper hogy az apukák szerepéről is beszéltünk. A végén a videók elsőre sokkolóak voltak, de nagyon jó hogy mindegyiket átbeszéltük. Köszönjük szépen az élményt!"

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2016.10.22

"Nagyon sokat kaptam! Minden nagyon hasznos volt számunkra! Amit vártunk nagyon az a gyakorlati témák pld.: fürdetés stb...de addigra nagyon elfáradtunk és türelmetlenek lettünk, így már a végén nem maradtunk ott."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam  2016.10.22

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15

"Nagyon vártam a szülésfelkészítő tanfolyamot, mert számítottam rá (ismerve a Szülni jó! csapat videóit és szemléletét), hogy hasznos dolgokat fogok hallani így, a szüléshez közelítve. Teljes mértékben meg voltam elégedve azzal, amit kaptam. A program felépítése logikus és mindenre kiterjedő volt, gyakorlatilag bármikor lehetett kérdezni, Ági minden kérdésre kedvesen és részletesen válaszolt. Egy nap alatt megtudhattam azokat a fontos dolgokat, feltehettem azokat a kérdéseket, amik alapján sokkal felkészültebbnek és nyugodtabbnak érzem magam. Ilyen hiteles és alapos tájékoztatásra minden babát váró párnak szüksége lenne!"
Sréter Kinga
© 2021 Szülni jó. Minden jog fentartva.