fbpx

Tanfolyamok

Dr. Dékány Ágnes vagyok, szülész nőgyógyász és perinatális szaktanácsadó.

Manapság egyetlen fiatal sem tanulta meg családjában mit jelent egy csecsemő gondozása, táplálása. Ha Te is így érzed, egyáltalán nem vagy vele egyedül, de ez is, mint minden megtanulható.
Ez életed legfontosabb tanulmánya, egy kis ember életének elindítása múlik rajta. Fontosabb, mint az irodalom, matek, vagy bármilyen más tudomány volt életedben.
Szülésre felkészítő tanfolyam
Image

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

Az a tapasztalatom, hogy sokan nem is gondolják, hogy a szoptatást tanulniuk kellene mindaddig, amíg az első nehézség nem adódik. Fontos, hogy erre az életszakaszra is felkészült legyél.

Éppen ezért tartok egész napos szoptatást támogató tanfolyamokat, ahol igyekszem minden kérdésre választ adni, valamint workshop keretén belül gyakoroljuk is a mellre helyezést, és a kézzel fejést is. Ezeknek a tanfolyamoknak a tapasztalatai alapján állítottam össze egy 15 videóból álló sorozatot, ami minden fontos témát érint. A videók kb. 15-25 percesek, összességében 300 perc, azaz 5 óra.
A tanfolyam ára 24 000 Ft.

Bővebben

Online szülésre felkészítő tanfolyam

A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőtek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával.
Bővebben

Szülésre felkészítő tanfolyam
Segítség a kezdetekhez

Segítség a kezdetekhez tanfolyam

Az 5 órás tanfolyam során beszélgetünk arról, hogy hogyan tedd könnyebbé az első otthon töltött napokat, heteket, hogy magabiztosabban menjen ez a másoknak megpróbáltatásokkal teli új időszak. A törékeny kisbabádat hogy tudod szeretetteljesen gondozni, mik a valóban hasznos és szükséges babakellékek. Hogyan nevelj magabiztos gyermeket a kötődő nevelés elvei mentén. Szó esik a hordozókról, és babakelengyékről. Néhány szó esik a szoptatásról, de bővebben az teljes szótatásra felkészítő tanfolyamon tanulhatsz róla.

A tanfolyam ára 28 000 Ft.

Bővebben

A három tanfolyam egyben 16 000 Ft kedvezménnyel

Ha egy csomagban vásárolod meg a 15 órányi anyagot a szoptatásról, szülésről és gyeknevelés és gondozás kezdeti szakaszáról, akkor 84 000 Ft helyett 68 000 Ft-ért kapod meg.

További információ

Szülésfelkészítő beszélgetések

Minden hónap első péntekjén 18:00 - 20:00 óráig szülésfekészítő beszélgetéseket tartunk minden érdeklődő számára.
A beszélgetésekre a várandós párok mellett a családot tervezőket is szeretettel várjuk.

További információ

Image

Spinning Babies® Várandóskurzus

Egy nagyszerű alkalom, mely során a hatékony gyakorlatok a saját fiziológiai egyensúlya felé segítik az anyát, ezáltal legtöbb esetben enyhítik vagy megszüntetik a várandósság alatti kellemetlen tüneteket: lábvizesedés, isiász, alhasi húzódó érzetek, szeméremcsonti nyilallások, derékfájdalom, stb.. Emellett azt is megalapozzuk, hogy a baba könnyen felvehesse a számára legoptimálisabb pozíciót a születéséhez, és a maga idejében, maga tempójában természetesen érkezhessen.
Bővebben
Image

Babamozi a Szülni jó! Központban

Egy olyan speciális ultrahang vizsgálat, aminek eredménye egy 3D részletgazdag felvétel a kisbabátokról, amit kiváló minőségű fotópapíron vagy akár pendrive-on is magatokkal vihettek. 

A vizsgálat ideális időpontja: 25-30. hét között. 

Csak bontatlan pendrivera rögzítünk felvételt, ami nálunk is megvásárolható 2500 Ft/db áron.

Rendelési idő: Kedd 16:30-19:00

Időpontkérés: +36303055396

Bővebben

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként az új tanfolyam időpontokról, programokról, egyéb újdonságokról! 

Sok hasznos, érdekes információt kaphatsz cikk vagy videó formájában.

Iratkozz fel a hozzád passzoló hírlevélsorozatra!

Vélemények (vágatlanul)

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2017.08.26.

"A tanfolyam után most már én is értem, miért mondják, hogy a szoptatást tanulni kell. Nagy segítségemre lesz a jövőben, hogy itt mindent gyakorlati szempontból közelítettünk meg, és mind a fejést, szoptatási pozíciókat ki lehetett próbálni, mind az összes szoptatási segédeszköz is bemutatásra került. Így tájékozottabban és felkészültebben állok majd hozzá magához a szoptatáshoz is, és az ezzel kapcsolatban felmerülő esetleges problémákhoz is. Sőt a tanultak ismeretében remélhetőleg sikerül majd megelőzni bizonyos kellemetlenségeket. Abszolút megerősített abban, hogy ameddig csak lehet szoptatni szeretném a kisbabámat."
Németh Ildikó

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.11.26

"Nagyon jo hangulatú, a szülőknek teljes képet nyújtó, közben lelkileg is feltöltő nap volt!"

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.11.26 

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.

"Nagyon fontos volt számomra, hogy a tanfolyamon hiteles forrásból kaptam információt, kipróbált módszerekkel kapcsolatban. Nagyon tetszett Ági támogató hozzáállása, hogy sokféle módszert mutatott be, egyikről sem beszélt radikálisan és mindig hangsúlyozta, hogy minden baba és szülő más, így más technikák válhatnak be mindenkinél"

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.02.04

"A "Segítség a kezdetekhez" tanfolyam során minden kérdésemre választ kaptam. Jó hangulatú volt és interaktív. Ki lehetett próbálni a különféle hordozókat, megtanultuk a babák öltöztetését és fürdetését. Kaptunk információt arról, hogy mit érdemes beszerezni és mit nem, közvetlenül a szülés utánra, illetve a későbbi hozzátáplálásos időszakra."

Keresztes Ildikó

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

"Nagyon hasznosan eltöltött nap volt. Ági tudása és tapasztalata mellett rettentő fontos, hogy a személyisége mennyire szimpatikus, és megnyugtató."

Kostyó-Pajer Zsófia, Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.

"Én nagyon hasznosnak érzem ezeket a tanfolyamokat, főleg az interaktív jellegük miatt. Bár személy szerint már sok információval érkeztem, de így is akadtak olyan témák, amikkel korábban nem találkoztam. Számomra nagy segítség volt abban, hogy a férjem is közelebb kerüljön a szüléshez, ne tartson tőle annyira, más módon nem hiszem, hogy el tudtam volna ezt érni."
Noém

Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2016.09.17

"Teljesen meggyőzött arról, hogy a szoptatás sikere nagyban múlik azon, hogy kellően informáltak legyünk."

Szoptatásra felkészítő tanfolyam  2016.09.17

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.

"Rendkívül emberközeli, közvetlen, a kismama, a baba, a család érdekeit előtérbe helyező hozzáállást tapasztaltam, ahol partnerként tekint az orvos a páciensre. Mindenkinek ajánlom!"

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

"A terhességgel és szüléssel kapcsolatos félelmeink fő oka a megbízható információ hiánya: főleg a rémtörténetek terjednek, mindenki mást mond, de hiteles forrás kevés akad, pedig ez alapvető lenne.
A tanfolyam legnagyobb eredménye az volt, hogy megnyugtatott, és ezt azzal érte el, hogy egyszerűen elmondta, mi fog történni az elejétől a végéig, milyen lehetőségeink vannak közben, milyen beavatkozások fordulhatnak elő stb. Ha nehéz is lesz, már nem az ismeretlennel kell szembenézni, köszönjük.
"

Kismama visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2017.08.26.

"Hiába olvastam sok könyvet a szoptatásról, eddig olyan káosznak éreztem a fejemben, most a tanfolyam után sokkal rendszerezettebbnek érzem az információkat. Abszolút megkaptam amire vártam, és nagyon hasznosnak találtam minden részletét."

© 2022 Szülni jó. Minden jog fentartva.