fbpx

Tanfolyamok

Dr. Dékány Ágnes vagyok, szülész nőgyógyász és perinatális szaktanácsadó.

Manapság egyetlen fiatal sem tanulta meg családjában mit jelent egy csecsemő gondozása, táplálása. Ha Te is így érzed, egyáltalán nem vagy vele egyedül, de ez is, mint minden megtanulható.
Ez életed legfontosabb tanulmánya, egy kis ember életének elindítása múlik rajta. Fontosabb, mint az irodalom, matek, vagy bármilyen más tudomány volt életedben.
Szülésre felkészítő tanfolyam
Image

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

Az a tapasztalatom, hogy sokan nem is gondolják, hogy a szoptatást tanulniuk kellene mindaddig, amíg az első nehézség nem adódik. Fontos, hogy erre az életszakaszra is felkészült legyél.

Éppen ezért tartok egész napos szoptatást támogató tanfolyamokat, ahol igyekszem minden kérdésre választ adni, valamint workshop keretén belül gyakoroljuk is a mellre helyezést, és a kézzel fejést is. Ezeknek a tanfolyamoknak a tapasztalatai alapján állítottam össze egy 15 videóból álló sorozatot, ami minden fontos témát érint. A videók kb. 15-25 percesek, összességében 300 perc, azaz 5 óra.
A tanfolyam ára 24 000 Ft.

Bővebben

Online szülésre felkészítő tanfolyam

A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőtek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával.
Bővebben

Szülésre felkészítő tanfolyam

Szülésfelkészítő beszélgetések

Minden hónap első hétfőjén 18:00 - 20:00 óráig szülésfekészítő beszélgetéseket tartunk minden érdeklődő számára.
A beszélgetésekre a várandós párok mellett a családot tervezőket is szeretettel várjuk.

További információ

Image

Spinning Babies® Várandóskurzus

Egy nagyszerű alkalom, mely során a hatékony gyakorlatok a saját fiziológiai egyensúlya felé segítik az anyát, ezáltal legtöbb esetben enyhítik vagy megszüntetik a várandósság alatti kellemetlen tüneteket: lábvizesedés, isiász, alhasi húzódó érzetek, szeméremcsonti nyilallások, derékfájdalom, stb.. Emellett azt is megalapozzuk, hogy a baba könnyen felvehesse a számára legoptimálisabb pozíciót a születéséhez, és a maga idejében, maga tempójában természetesen érkezhessen.
Bővebben

Kismama torna

A növekvő fizikai teher és izületi változások elviseléséhez is szükséges a rendszeres mozgás, de a járványhelyzet okozta bezártság miatt önmagában is.

Ha eddig nem is edzettél rendszeresen, akkor is kismamaként szükséged van rendszeres mozgásra. Minden kedden 11 órától és csütörtökön 14:30-tól egy óra egészséges mozgásban lehet részed Bálint Kinga gyógytornásszal, aki többek között intim torna trainer és pilates instruktor is.

Megtanulsz majd bánni az egyre nagyobb pociddal a tartásoddal, a légzéssel. Sorra kimozgatjuk az izületeket, nyújtunk és relaxálunk is.
Bővebben

Szülésre felkészítő tanfolyam
Image

Babamozi a Szülni jó! Központban

Egy olyan speciális ultrahang vizsgálat, aminek eredménye egy 3D részletgazdag felvétel a kisbabátokról, amit kiváló minőségű fotópapíron vagy akár pendrive-on is magatokkal vihettek. 

A vizsgálat ideális időpontja: 25-30. hét között. 

Csak bontatlan pendrivera rögzítünk felvételt, ami nálunk is megvásárolható 2500 Ft/db áron.

Rendelési idő: Kedd 16:30-19:00

Időpontkérés: +36303055396

Bővebben

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként az új tanfolyam időpontokról, programokról, egyéb újdonságokról! 

Sok hasznos, érdekes információt kaphatsz cikk vagy videó formájában.

Iratkozz fel a hozzád passzoló hírlevélsorozatra!

Vélemények (vágatlanul)

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.02.02.

"Nagyon hasznos a tanfolyam azoknak egyértelműen, akiknek a környezetében nem volt eddig újszülött, de azoknak is adhat hasznos tippeket, akiknek valamennyire ismerős egy újszülött gondozása. Megnyugtató volt, hogy Ágitól hiteles válaszokat és iránymutatást kaptunk."
Deák Zsuzsi, Szakál Alex

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

"Nekem Ági teljes mértékben hiteles személyiség és teljesen tudok azonosulni és egyetérteni az elveivel. Tetszik, hogy a tudását ilyen odaadóan megosztja kismamákkal, akik információhoz szeretnének hozzájutni. Tetszik a stílusa, hogy mindig örömmel válaszol a kérdésekre és lelkesen adja át az információt. A tanfolyam jól felépített, lefedi a legfontosabb tudnivalókat és nyitott, hogy válaszoljon a résztvevők bármilyen jellegű kérdéseire! A figyelmet folyamatosan fent tudja tartani, bizonyítja ezt a 18 A4-es oldalú jegyzet amit közben készítettem. Köszönöm a lehetőséget!"

Balatoni Zsófia, Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Nagyon örülök, hogy részt vettünk a tanfolyamon. Első gyermeket váróként, nehéz elképzelni, hogy mi vár majd ránk a szülésnél. Itt pedig egy objektív szemüvegen keresztül nézhettünk rá a folyamatra, ahol sem túlidealizálás, sem rémisztgetés nem volt jelen.
Külön hálás vagyok azért, hogy rávilágított, hogy szabad, sőt kell az orvosoktól, személyzettől kérdezni (tisztelettel, elfogadóan). Mindezidáig az volt bennem, hogy miért kérdőjelezem meg kérdéseimmel az orvost, hisz ő a szaktekintély. Viszont a jókor, jó helyen feltett kérdésekre igenis szükség van ahhoz, hogy eltűnjön a félelem, a kétely és esetenként a rutinszerű beavatkozások egy része is is.
"

 Csókáné Eckert Márti, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Segítség a kezdetekhez - 2018.01.20.

"Igazán hálásak vagyunk a férjemmel az egész napos tanfolyamért. A jelentkezéskor volt egy kis izgalom bennünk, hogy nem megyünk-e túl korán, hiszen csak a 19. hétben voltam akkor a terhességben. A nap végén viszont a legjobb döntésnek tartottuk, hogy elmentünk. Megelőztük a rengeteg ("hasznos", "Csak arra figyelj, hogy...") tanácsot és információt, ami az idő előrehaladtával csak gyakoribbá fog válni a környezetünkben. Több témával kapcsolatban változott a véleményünk, a hallottakat itthon többször át is beszéltük. Köszönjük az őszinte és hiteles válaszokat, élmények megosztását, és legfőképp a megnyugtatást! Mi hárman leszünk egy család, és egymáshoz alkalmazkodva, egymástól tanulva alakítjuk majd ki az életünket. Biztosan lesznek majd nehezebb, fáradtabb napok, ahogy ti is mondtátok, de jelenleg úgy érzem, hogy én vagyok a legnyugodtabb kismama, és ezt részben nektek köszönhetem!"
Dallos-Somogyi Tünde

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

"Az a holisztikus szakmaiság, emberségesség és tapasztalat, amire mindenki vágyik, aki törődik a párjával és a pocaklakóval és a lehető legjobbat akarja nekik megadni."

Veréb Zoltán, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2020.03.07.

"Már minden eddig releváns tanfolyamon és lassan minden szülésfelkészítő beszélgetésen voltam, így pontosan tudom mit várok el. Teljesen gyakorlatias volt a felkészítő, laza volt minden, bármit lehetett kérdezni (még a porszívókról is 😀), hallottunk a zavarokról is, viszont csak épp annyira mentünk bele amennyire kellett. Nemrég olvastam egy könyvet a gyerekágyról, ahol az első cca 200 oldal a szoptatási nehézségekről és zavarokról szólt, ezt követték a gyerek lehetséges betegségei és problémái hasonló terjedelemben, na én ott már sírva csaptam le a könyvet, hogy én erre képtelen vagyok,ezért jó eljönni a szülni jó tanfolyamokra, mert itt mindennek a napos oldalát is látjuk, a nehézségeket meg helyén kezeled az előadásokban"

Ferencz Kinga, Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2020.03.07.

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2020.03.07.

"Rengeteg hasznos információ hangzott el, nagyon jó lett volna, ha az első babámnál már tudom ezeket. Remélem, hogy a tesó táplálásánál alkalmazni tudom majd a tőletek kapott tudást! :) Abban az információtengerben, ami elárasztja a kismamákat (védőnő, gyerekorvos, rokonok, barátok, ismerősök), nagyon jó, hogy értelmes irányt mutattok!"

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2020.03.07.

Szülésre felkészítő tanfolyam - 2017.03.18

"Szokás szerint szuper jó tanfolyam volt. Ági minden tanfolyamáról úgy megyek haza, hogy minden számomra szükséges infót megkaptam, minden a helyére került, és teljesen nyugodt vagyok. Ami még nagyon tetszik, hogy az apák szerepére is mindig külön hangsúlyt fektet, így férjem is szívesen jön, mert ő is sok hasznosat tanul a tanfolyamokon."

Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.

"Lényegében minden informaciót megkaptam a szüléssel kapcsolatban amire egy apanak szüksége lehet. Olyan fontos kérdésekre is meg kaptam a valaszt amire önmagamban nem is gondoltam volna."
Darvas Benjamin

Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2016.09.17

"Bevallom kicsit féltem attól, hogy ki tud-e tölteni 8 órát egy ilyen tanfolyam  úgy, hogy folyamatosan érdekes legyen és ne nézegessem az órámat, hogy mikor lesz már vége. Teljes pozitív csalódás volt, végig jegyzeteltem, figyeltem. Nagyon érdekes és értékes információk hangzottak el. Minden, a témával kapcsolatos kérdésre választ adott. Ági nagyon kedves, lényegre törő volt. Rendkívül szimpatikusnak, hozzáértőnek, profi előadónak találtam. "
Katkics Kriszti

© 2022 Szülni jó. Minden jog fentartva.