Tanfolyamok - Szülni jó! Dr. Dékány Ágnes szülész-nőgyógyász lapja

Tanfolyamok

Dr. Dékány Ágnes vagyok, szülész nőgyógyász és perinatális szaktanácsadó.

Manapság egyetlen fiatal sem tanulta meg családjában mit jelent egy csecsemő gondozása, táplálása. Ha Te is így érzed, egyáltalán nem vagy vele egyedül, de ez is, mint minden megtanulható.
Ez életed legfontosabb tanulmánya, egy kis ember életének elindítása múlik rajta. Fontosabb, mint az irodalom, matek, vagy bármilyen más tudomány volt életedben.
Szülésre felkészítő tanfolyam
Image

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

Az a tapasztalatom, hogy sokan nem is gondolják, hogy a szoptatást tanulniuk kellene mindaddig, amíg az első nehézség nem adódik. Fontos, hogy erre az életszakaszra is felkészült legyél.

Éppen ezért tartok egész napos szoptatást támogató tanfolyamokat, ahol igyekszem minden kérdésre választ adni, valamint workshop keretén belül gyakoroljuk is a mellre helyezést, és a kézzel fejést is. Ezeknek a tanfolyamoknak a tapasztalatai alapján állítottam össze egy 15 videóból álló sorozatot, ami minden fontos témát érint. A videók kb. 15-25 percesek, összességében 300 perc, azaz 5 óra.
A tanfolyam ára 24 000 Ft.

Bővebben

Online szülésre felkészítő tanfolyam

A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőtek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával.
Bővebben

Szülésre felkészítő tanfolyam
Segítség a kezdetekhez

Segítség a kezdetekhez tanfolyam

Az 5 órás tanfolyam során beszélgetünk arról, hogy hogyan tedd könnyebbé az első otthon töltött napokat, heteket, hogy magabiztosabban menjen ez a másoknak megpróbáltatásokkal teli új időszak. A törékeny kisbabádat hogy tudod szeretetteljesen gondozni, mik a valóban hasznos és szükséges babakellékek. Hogyan nevelj magabiztos gyermeket a kötődő nevelés elvei mentén. Szó esik a hordozókról, és babakelengyékről. Néhány szó esik a szoptatásról, de bővebben az teljes szótatásra felkészítő tanfolyamon tanulhatsz róla.

A tanfolyam ára 28 000 Ft.

Bővebben

A három tanfolyam egyben 16 000 Ft kedvezménnyel

Ha egy csomagban vásárolod meg a 15 órányi anyagot a szoptatásról, szülésről és gyeknevelés és gondozás kezdeti szakaszáról, akkor 84 000 Ft helyett 68 000 Ft-ért kapod meg.

További információ

Image

Babamozi a Szülni jó! Központban

Egy olyan speciális ultrahang vizsgálat, aminek eredménye egy 3D részletgazdag felvétel a kisbabátokról, amit kiváló minőségű fotópapíron vagy akár pendrive-on is magatokkal vihettek. 

A vizsgálat ideális időpontja: 25-30. hét között. 

Csak bontatlan pendrivera rögzítünk felvételt, ami nálunk is megvásárolható 2500 Ft/db áron.

Rendelési idő: Kedd 16:30-19:00

Időpontkérés: +36303055396

Bővebben

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként az új tanfolyam időpontokról, programokról, egyéb újdonságokról! 

Sok hasznos, érdekes információt kaphatsz cikk vagy videó formájában.

Iratkozz fel a hozzád passzoló hírlevélsorozatra!

Vélemények (vágatlanul)

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

"Többet is kaptam, mint amit vártam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Apuka visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"Nagyon hasznos, érdekes, sokoldalú, jó szemléletű."

Segítség a kezdetekhez - 2017.09.02.

"A tanfolyam segített átlendülni a felkészülés legnehezebb szakaszán, és adott támogatást ennek az élethelyzetnek a pszichológiai, fizikai és praktikus részében egyaránt, hogy kérdések, kételyek és bizonytalanság nélkül vágjunk bele a szülésbe."
Lipták Zsuzsa és László Zoli

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15

"Ami minket nagyon érdekelt, (mert az ember el tud veszni az információk közt) az a hordozó milyensége, illetve a mosipelusok. Erre is bőséges kielégítő választ kaptunk, sőt plusz tippeket is. Így a hordozónk tipusa el is dőlt tegnap, hogy milyet szeretnénk. És a pelusokról is van már elképzelésünk hogy hogyan vágjunk bele."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

"Az a holisztikus szakmaiság, emberségesség és tapasztalat, amire mindenki vágyik, aki törődik a párjával és a pocaklakóval és a lehető legjobbat akarja nekik megadni."

Veréb Zoltán, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2020.03.07.

"A szoptatásra felkészítő tanfolyam nagyon hasznos mindenkinek, akár első akár többedik babánál. Nagyon gyakorlatias, jó hangulatú és az apukák is maximálisan be vannak vonva a témába"

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2020.03.07.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15

"Azt vátam a tanfolyamtól, hogy legyenek olyan sarokpontjaim a kezdeti időszakkal kapcsolatban, amikből ki tudok majd indulni. Természetesen minden új lesz majd, és az élet nyilván felvet egy csomó új kérdést, de ha már a fontosabb leetek megvannak (pl kötődő nevelés), akkor már nem tűnik annyira kaotikusnak az egész. És igen, határozottan megkaptam azt, amit vártam."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.

"Nagyon-nagyon hasznos nap volt!!! Annak ellenére, hogy nem igazán vagyok egy előadásokat élvező típus, itt a 8 óra alatt egy percig sem unatkoztam. Ági felkészültségét és őszinte stílusát garanciának érzem arra, hogy hiteles információkhoz jutottam a természetes szülés témakörében. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a tanfolyamot!!!"
Zsófia

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.11.16.

"Olyannyira hasznosnak találtam, hogy azt gondolom, minden várandós anyukának kötelezővé kéne tenni ezt a tanfolyamot :)"

Horváth Nikolett

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.11.16.

"Azzal érkeztem, hogy szeretnék egy "listát" kapni arról, miket kell tudatos szülőként átgondolnunk, ismernünk, mire kell figyelnünk, stb.
Ezt teljes mértékben megkaptam és a közös, nyitott kérdezési lehetőségeknek köszönhetően úgy érzem sokkal többet kaptam, mint gondoltam, hogy fogok ebben a témában. Apró gyakorlatias feladatok és szakmai információk sávjában mindenféle nézőpontban."

© 2023 Szülni jó. Minden jog fentartva.