fbpx

Szülésre felkészítő tanfolyam teljes csomag

kismama_laptoppal
32 000,00 HUF egységár

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik mélyebben el szeretnének merülni a témában. 

A csomag 19 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mit is gondolsz most a szülésről, és miért is gondolod azt amit. Honnan csöppentél bele a mostani várandós énedbe, és miért is van ennek nagy jelentősége? Tartalmazza a teljes „szülés szakaszai” csomagot, továbbá az apák szerepét, segítési pontjait, szülőszobai jelenlétét. A szülési fájdalom természetét, annak természetes, és orvosi csillapítása mellett, szó van az oxytocinról, a császármetszésről, és benne van több olyan blokk, ahol a tanfolyamokon elhangzott legérdekesebb kérdésekre válaszolok. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.

A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Ha jó élményként tudod elraktározni, akkor életed más területein is tudsz erőt meríteni belőle, éppen ezért nagyon fontos, hogy a szülés ne egy szükséges rossz legyen ahhoz, hogy családdá váljatok, hanem egy olyan esemény, amire már akár másnap, de majd később sok-sok év múlva is örömmel tudtok visszaemlékezni. 

A szülés régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőttek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  A XXI. században ez egy kicsit másként alakult. Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával. 

A felkészülés azonban roppant fontos. Ahogyan megtervezel és felkészülsz életed más nagy eseményeire, legyen az egy régóta tervezett nyaralás, vagy költözés, ugyanígy erre az eseményre is fel kell készülnöd. 

Nagyszerű, ha ez a családodon belül ma is egy működő hagyomány, ha kapsz egy életszagú tájékoztatást a rokonoktól. Ha azonban ez nem így van, vagy szeretnéd ezt egy szakembertől is hallani, akkor itt a lehetőséged arra, hogy megismerd a szülés valódi természetét, és a szülés eseményei ne váratlan fordulatok legyenek számodra. 

A kismamák kérésére 2015-ben kezdetem el a szülésfelkészítő tanfolyamokat, ahol igyekszem minden részletre kiterjedő ismeretátadás mellett a válaszokra is nyíltan, őszintén válaszolni. Ebből a tanfolyamból -szintén a Ti kérésetekre-, és a körülmények alakulása kapcsán, mostanra lett online is elérhető, többször visszanézhető, a diákat is tartalmazó szülésfelkészítő tanfolyam. 3 különböző csomagot állítottam össze.

A szülés szakaszai kis csomag: 14000 Ft 

 
Kis csomagEzt a csomagot ajánlom azoknak, akik csak a lényeggel akarnak foglalkozni. 

A csomag 6 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mi a szülés megindulásának a jele, mik a szülés szakaszai, milyen jellemzői vannak ezeknek a szakaszoknak, hogyan tudod ezeket a szakaszokat a legjobban megélni. Beszélek a gátmetszésről, és a gátvédelemről is. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.

A Szülésfelkészítő VIP csomag  45000 Ft. 


Dr. Dékány ÁgnesEzt a csomagot azoknak ajánlom, akik mindenre kíváncsiak, és igazán fel szeretnének készülni. 

A csomag tartalmazza a teljes szülésfelkészítő 19 videó anyagát, valamint egy személyes beszélgetést velem azoknak, akiknek a videók után jól esne egy-egy kérdést, egy-egy területet személyesen is átbeszélni. 
A beszélgetésre a tanfolyam elérhetőségének 9 hónapján belül 1x van lehetőségetek. Ez egy szombat délutáni időpont lesz, amikor 3 órában, vagy személyesen a Szülni jó!  központban találkozunk, vagy webinar felületen keresztül, online beszéljük meg a kérdéseket. Maximum 5 család és én leszünk egy-egy beszélgetős csoportban, így az intimitás mellett közösen tudunk megbeszélni érdekes kérdéseket, témákat. Igény szerint ilyenkor szülésvideók megnézésére, átbeszélésére is lesz lehetőség. 

A vásárlás feltétele Általános Részvételi Feltételek (link) elfogadása.

Bevásárló kosár

Vélemények a szülésre felkészítőről (vágatlanul)

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

"Második babánkat várjuk, de így is voltak bennünk kérdések, félelmek. Sokmindenre választ kaptunk és olyanokról is hallottunk, amikről korábban, máshol még nem. Ágit is picit jobban megismertük. Nekünk sokat segített, hogy át tudjuk beszélni a felmerült témákat, megerősítést is kaptunk. Kicsit kettesben is voltunk közben, hogy valóban odafigyelhessünk egymásra és a babára."
Nagy Nikoletta,  Online-élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.

"Azt vártam, hogy ne tűnjön olyan ijesztőnek a szülés, és, hogy képbe kerüljek, hogy mi a menete hozzávetőlegesen a szülésnek (noha nyilván minden szülés más). Illetve annak a lehetőségét akartam előre elkerülni, hogy majd a szülésnél azt érezzem, hogy fogalmam sincs, hogy mi történik, ezáltal halmozottan kiszolgáltatottnak érezzem magam. Tudni akartam, hogy én mivel tudok hozzájárulni a szülés sikeres végbemeneteléhez. A tanfolyamtól határozottan megkaptam, amit vártam."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

"Interaktív, jó hangulatú tanfolyam volt. Rengeteg témát megbeszéltünk és kivétel nélkül minden feltett kérdésre választ kaptunk. Mindketten magabiztosabbakká váltunk és sok újat tanultunk, pedig eddig is bújtuk az internetet. Ajánlom minden leendő apukának, hogy közösen kövesse végig párjával."

Kocsis Roland, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.

"Jelenleg online és offline közegben áramló rengeteg szüléshez kapcsolódó információk között kaptunk elsősorban egy olyan rendszerezést, ahol a fókuszt a természetes szülés folyamat megélésére és támogatására helyezte Ági a sok-sok alapinfórmáció mellett. Anyai és apai szempontból feltöltődtünk olyan ismeretekkel, amik segítik a tudatos felkészülésünket a szülővé és egyben családdá válásunk folyamatában. Szuper volt hallani számos gyakorlati tapasztalatot is, ami megerősített és megnyugtatott abban, hogy a szülés valóban lehet egy jó élmény. Hálásak vagyunk az emberközpontú, őszinte és magas szakmai minőségű tanfolyami lehetőségért a Szülni jó csapatának."

Eszes Annamária

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"A szülésfelkészítőtől azt vártam, hogy minél felkészültebb legyek, és ez teljesült. Hasznos, informatív, praktikus információk hangoztak el Ágnes előadásán, nagyon sokat segít a felkészülésben. Az interaktív, videós rész megfoghatóbbá tette az elhangzott információkat.
Mivel a férjem nem tudott eljönni, otthon kapott meg minden információt, amit ő is nagyon hasznosnak talált.
Köszönöm!
Egy pártatlan, objektív, közben nagyon hasznos felkészítőn sikerült részt vennem."

A.Kriszta

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

"Az derült ki számomra a tanfolyamon, hogy milyen döbbenetesen sok dologról nem tudom, hogy nem tudom. Ezért nem tudok róla kérdezni, nem keresek rá az interneten :) és főleg, nem tudom, hogy akár dönthetek is benne, és hogy beszélnünk kéne róla a férjemmel. Nagyon nagy a 'zaj' a szülés körül. Minél előbb végzi el valaki a tanfolyamot, annál tudatosabban tudja kiválasztani azokat a hangokat és tetteket, amikre neki személyesen a leghasznosabb hallgatnia és támaszkodnia, így tudatosabb és magabiztosabb lehet a szülés folyamán."

Kismama visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

Szülésfelkészítő - 2018.09.15.

"Informatív, közvetlen hangvételű tanfolyamon vehettünk részt. Minden kérdésre választ kaptunk. Csak ajánlani tudjuk minden párnak szülés előtt. Nyugalmat hozott nekünk és azz a magabiztosságot, érzést, hogy "Ez nekünk menni fog!"."
Galántai-Pólik Reni

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.

"Számomra nagyon hasznos volt a tanfolyam. Nekem segített sok nyitott kérdés megválaszolásában. A szülést nem csak orvosi oldalról mutatta be. Csak ajánlani tudom minden kismamának és kispapának!"

Szülésre felkészítő tanfolyam - 2017.03.18

"Nagyon jó kis nap volt! Ezt a rengeteg információt érdekesen tálalva kaptuk, így nem unatkoztunk egy precig sem"

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

"Átfogó, részletes és érthető előadás volt. Tetszett, hogy minden témával kapcsolatban kérdezhettünk, hozzá is szólhattunk ettől az online légtér kicsit személyesebbé vált. Jó hallgani Ági szemlélet, amivel az egyensúlyra törekszik a kórházban mégis természetesen, mindent a maga idejében. Szerintem ezek miatt az előadások miatt tudom a sokszor feltett "Nem félsz a szüléstől?" kérdésre azt válaszolni hogy nem. Várom!"

Széll Tímea,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek
© 2022 Szülni jó. Minden jog fentartva.