Szülésre felkészítő tanfolyam teljes csomag

kismama_laptoppal
32 000,00 HUF egységár

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik mélyebben el szeretnének merülni a témában. 

A csomag 19 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mit is gondolsz most a szülésről, és miért is gondolod azt amit. Honnan csöppentél bele a mostani várandós énedbe, és miért is van ennek nagy jelentősége? Tartalmazza a teljes „szülés szakaszai” csomagot, továbbá az apák szerepét, segítési pontjait, szülőszobai jelenlétét. A szülési fájdalom természetét, annak természetes, és orvosi csillapítása mellett, szó van az oxytocinról, a császármetszésről, és benne van több olyan blokk, ahol a tanfolyamokon elhangzott legérdekesebb kérdésekre válaszolok. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.

A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Ha jó élményként tudod elraktározni, akkor életed más területein is tudsz erőt meríteni belőle, éppen ezért nagyon fontos, hogy a szülés ne egy szükséges rossz legyen ahhoz, hogy családdá váljatok, hanem egy olyan esemény, amire már akár másnap, de majd később sok-sok év múlva is örömmel tudtok visszaemlékezni. 

A szülés régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőttek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  A XXI. században ez egy kicsit másként alakult. Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával. 

A felkészülés azonban roppant fontos. Ahogyan megtervezel és felkészülsz életed más nagy eseményeire, legyen az egy régóta tervezett nyaralás, vagy költözés, ugyanígy erre az eseményre is fel kell készülnöd. 

Nagyszerű, ha ez a családodon belül ma is egy működő hagyomány, ha kapsz egy életszagú tájékoztatást a rokonoktól. Ha azonban ez nem így van, vagy szeretnéd ezt egy szakembertől is hallani, akkor itt a lehetőséged arra, hogy megismerd a szülés valódi természetét, és a szülés eseményei ne váratlan fordulatok legyenek számodra. 

A kismamák kérésére 2015-ben kezdetem el a szülésfelkészítő tanfolyamokat, ahol igyekszem minden részletre kiterjedő ismeretátadás mellett a válaszokra is nyíltan, őszintén válaszolni. Ebből a tanfolyamból -szintén a Ti kérésetekre-, és a körülmények alakulása kapcsán, mostanra lett online is elérhető, többször visszanézhető, a diákat is tartalmazó szülésfelkészítő tanfolyam. 3 különböző csomagot állítottam össze.

A szülés szakaszai kis csomag: 14000 Ft 

 
Kis csomagEzt a csomagot ajánlom azoknak, akik csak a lényeggel akarnak foglalkozni. 

A csomag 6 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mi a szülés megindulásának a jele, mik a szülés szakaszai, milyen jellemzői vannak ezeknek a szakaszoknak, hogyan tudod ezeket a szakaszokat a legjobban megélni. Beszélek a gátmetszésről, és a gátvédelemről is. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.

A Szülésfelkészítő VIP csomag  45000 Ft. 


Dr. Dékány ÁgnesEzt a csomagot azoknak ajánlom, akik mindenre kíváncsiak, és igazán fel szeretnének készülni. 

A csomag tartalmazza a teljes szülésfelkészítő 19 videó anyagát, valamint egy személyes beszélgetést velem azoknak, akiknek a videók után jól esne egy-egy kérdést, egy-egy területet személyesen is átbeszélni. 
A beszélgetésre a tanfolyam elérhetőségének 9 hónapján belül 1x van lehetőségetek. Ez egy szombat délutáni időpont lesz, amikor 3 órában, vagy személyesen a Szülni jó!  központban találkozunk, vagy webinar felületen keresztül, online beszéljük meg a kérdéseket. Maximum 5 család és én leszünk egy-egy beszélgetős csoportban, így az intimitás mellett közösen tudunk megbeszélni érdekes kérdéseket, témákat. Igény szerint ilyenkor szülésvideók megnézésére, átbeszélésére is lesz lehetőség. 

A vásárlás feltétele Általános Részvételi Feltételek (link) elfogadása.

Bevásárló kosár

Vélemények a szülésre felkészítőről (vágatlanul)

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

"Szuper volt a tanfolyam. Ágnes átfogóan és összeszedetten végigment a szüléssel kapcsolatos legfontosabb témákon. Ez magabiztosabbá tesz engem, mert úgy érzem, ez alapján elég jól el tudom képzelni, hogy mi fog történni a szülés során. Nagyon szimpatikus a Szülnijó csapatának hozzállása, és erről is sok kiderült a tanfolyamon: nekem az jött le, hogy a természetes, háborítatlan szülést pártolják, de nem elvakultan, hanem az orvostudomány vívmányait bölcsen felhasználva ott, ahol tényleg hasznosak."

Apuka visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

"Az derült ki számomra a tanfolyamon, hogy milyen döbbenetesen sok dologról nem tudom, hogy nem tudom. Ezért nem tudok róla kérdezni, nem keresek rá az interneten :) és főleg, nem tudom, hogy akár dönthetek is benne, és hogy beszélnünk kéne róla a férjemmel. Nagyon nagy a 'zaj' a szülés körül. Minél előbb végzi el valaki a tanfolyamot, annál tudatosabban tudja kiválasztani azokat a hangokat és tetteket, amikre neki személyesen a leghasznosabb hallgatnia és támaszkodnia, így tudatosabb és magabiztosabb lehet a szülés folyamán."

Kismama visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"Nagyon hasznos, érdekes, sokoldalú, jó szemléletű."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

"Ami a legjobban tetszett a tanfolyamon:

  • webináriumon is lehetett követni, nem kellett utazni
  • Ági felkészültsége és megnyugtató hangja :)
  • jó volt hallani, hogy Magyarországon is lehetőség van olyan csapattal „együtt dolgozni”, akik a természettel összhangban próbálják a szülést segíteni, szakítva a kialakult - véleményem szerint is sok esetben hibás - orvosi gyakorlattal, a „futószalagos”, rutin módszerrel
  • az előadás kitért a szülés minden aspektusára, beleértve a kapcsolódó szolgáltatások szükségességét és létjogosultságát is (pl.: köldökzsinór vér levétel, tárolás és annak későbbi felhasználása)
  • hasznos termékekről, módszerekről kaptunk információt
  • végig vettük az apáknak mikor és hogyan kell és mikor nem kell segítséget nyújtaniuk a szülés folyamatában"

 Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.

"Rendkívül hasznos volt, nagyon informativ volt, kérdezni nem is nagyon kellett mert nagyon részletesen volt összeállitva"

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

"Mivel az első babánkat várjuk, próbálunk már egy ideje tájékozódni a párommal az internetről, ami a várandóssággal illetve szüléssel kapcsolatos. Elég sok mindenről mostanában hallunk először. Ezért is volt jó ez az alkalom, ahogy végigvettük a témákat, mert így sok minden a helyére került. Szuper volt Ági előadásmódja is, örömmel hallgattuk egész nap."

Kismama visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"Ági szülésre felkészítő tanfolyama véleményem szerint egyedülálló.
Családanyaként és női szülészként, nőgyógyászként abszolút hiteles. Rengeteg hasznos információt megtudtam. Ritka, amikor orvos ilyen mértékű lelki támogatást is tud adni. Kellemes nyugodtság érzéssel és magabiztossággal távoztam :)
Mindenkinek tiszta szívből ajánlhatom, aki babát tervez vagy már babát vár."

Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.

"Egy rendkívüli gondossággal előkészített nap, amiben a szakmaiság szépen összesimul a nyílt és barátságos hangulattal. Sok hasznos külső információ, szépséges belső utazás. És ez csak a kezdet. Szelíden, de határozottan, a tanfolyam során Ági visszavezetett ahhoz a belső erőforráshoz, amely csalhatatlanul súgja: "igenis, képes vagyok életet adni". És ez JÓ."
Havasmezői-Sala Réka,

Szülésfelkészítő - 2018.09.15.

"Kiválóan összeállított tanfolyam, megkérdőjelezhetetlen szakmai tudással, csodálatos az egész filozófiája és az előadó személye, hozzáállása még közelebb hozza az ember lelkéhez is az információkat."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

"Nagyon alapos, a kezdetektől felkészítő tanfolyam. Ajánlom mindenkinek, akiben bármilyen félelem van a szüléssel kapcsolatban, végtelenül megnyugtató és részletes. Nincs rossz kérdés, nincs tabutéma, Ági mindenre tökéletes lazasággal válaszol. A szülés fizikai aspektusa mellett rengeteg szó esik a lelki részről is, ami eddigi ismereteim szerint mind a könyvekben, mind az intézmények vagy egészségügyi dolgozók által szervezett szülésfelkészítőkön nagyon háttérbe szorul."
Ferencz Kinga - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek
© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.