fbpx

Szülésre felkészítő tanfolyam teljes csomag

kismama_laptoppal
32 000,00 HUF egységár

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik mélyebben el szeretnének merülni a témában. 

A csomag 19 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mit is gondolsz most a szülésről, és miért is gondolod azt amit. Honnan csöppentél bele a mostani várandós énedbe, és miért is van ennek nagy jelentősége? Tartalmazza a teljes „szülés szakaszai” csomagot, továbbá az apák szerepét, segítési pontjait, szülőszobai jelenlétét. A szülési fájdalom természetét, annak természetes, és orvosi csillapítása mellett, szó van az oxytocinról, a császármetszésről, és benne van több olyan blokk, ahol a tanfolyamokon elhangzott legérdekesebb kérdésekre válaszolok. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.

A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Ha jó élményként tudod elraktározni, akkor életed más területein is tudsz erőt meríteni belőle, éppen ezért nagyon fontos, hogy a szülés ne egy szükséges rossz legyen ahhoz, hogy családdá váljatok, hanem egy olyan esemény, amire már akár másnap, de majd később sok-sok év múlva is örömmel tudtok visszaemlékezni. 

A szülés régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőttek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  A XXI. században ez egy kicsit másként alakult. Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával. 

A felkészülés azonban roppant fontos. Ahogyan megtervezel és felkészülsz életed más nagy eseményeire, legyen az egy régóta tervezett nyaralás, vagy költözés, ugyanígy erre az eseményre is fel kell készülnöd. 

Nagyszerű, ha ez a családodon belül ma is egy működő hagyomány, ha kapsz egy életszagú tájékoztatást a rokonoktól. Ha azonban ez nem így van, vagy szeretnéd ezt egy szakembertől is hallani, akkor itt a lehetőséged arra, hogy megismerd a szülés valódi természetét, és a szülés eseményei ne váratlan fordulatok legyenek számodra. 

A kismamák kérésére 2015-ben kezdetem el a szülésfelkészítő tanfolyamokat, ahol igyekszem minden részletre kiterjedő ismeretátadás mellett a válaszokra is nyíltan, őszintén válaszolni. Ebből a tanfolyamból -szintén a Ti kérésetekre-, és a körülmények alakulása kapcsán, mostanra lett online is elérhető, többször visszanézhető, a diákat is tartalmazó szülésfelkészítő tanfolyam. 3 különböző csomagot állítottam össze.

A szülés szakaszai kis csomag: 14000 Ft 

 
Kis csomagEzt a csomagot ajánlom azoknak, akik csak a lényeggel akarnak foglalkozni. 

A csomag 6 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mi a szülés megindulásának a jele, mik a szülés szakaszai, milyen jellemzői vannak ezeknek a szakaszoknak, hogyan tudod ezeket a szakaszokat a legjobban megélni. Beszélek a gátmetszésről, és a gátvédelemről is. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.

A Szülésfelkészítő VIP csomag  45000 Ft. 


Dr. Dékány ÁgnesEzt a csomagot azoknak ajánlom, akik mindenre kíváncsiak, és igazán fel szeretnének készülni. 

A csomag tartalmazza a teljes szülésfelkészítő 19 videó anyagát, valamint egy személyes beszélgetést velem azoknak, akiknek a videók után jól esne egy-egy kérdést, egy-egy területet személyesen is átbeszélni. 
A beszélgetésre a tanfolyam elérhetőségének 9 hónapján belül 1x van lehetőségetek. Ez egy szombat délutáni időpont lesz, amikor 3 órában, vagy személyesen a Szülni jó!  központban találkozunk, vagy webinar felületen keresztül, online beszéljük meg a kérdéseket. Maximum 5 család és én leszünk egy-egy beszélgetős csoportban, így az intimitás mellett közösen tudunk megbeszélni érdekes kérdéseket, témákat. Igény szerint ilyenkor szülésvideók megnézésére, átbeszélésére is lesz lehetőség. 

A vásárlás feltétele Általános Részvételi Feltételek (link) elfogadása.

Bevásárló kosár

Vélemények a szülésre felkészítőről (vágatlanul)

Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.

"A legjobban hiteles és fontos infók tetszettek. Nagyon sok olyan dolgot mondtál, amit mindenkinek tudnia kellene, és ami nekem nagyon sokat fog segíteni a szülés során."

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"-örülnék, ha nagyszülők is hallanák (ez persze rajtuk múlik) ill. ők is célközönség lennének: az ő szülőségük óta is sokat változott a helyzet
-jelen volt az, ami számomra igazán különlegessé tesz egy előadást, workshopot, vagy bármilyen rendezvényt, a szeretetteljes, elfogadó, nyitott légkör-ez természetesen az előadó személyét dicséri
-szuper alkalom az apukáknak is, saját páromon kívül a többi férfin is ezt láttam-ezáltal még szuperebb az anyukáknak-nagy segítség,hogy a párom jobban megérti a bennem zajló dolgokat és még hatékonyabban támogat"

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

"Várandósként az ember, ha kórházi szülést tervez, akkor sajnos sokszor találja magát elveszve a rengeteg új információ áradatában, érezheti úgy, hogy tudatlansága elég ok arra, hogy az orvosok kivegyék a kezéből az irányítást. Pedig végsősoron a szülés egy olyan ösztönös folyamat, esemény, amire a nők többsége mindenféle orvosi segítség, beavatkozás nélkül is képes lenne, és képes volt évszázadokig. Jó, ha a várandóság alatt valaki emlékezteti azt embert erre és újra megtanítja arra, hogy legyen türelmes, és figyeljen a testi jeleire, hallgasson az ösztöneire, mert a szülésnek nem egy olyan eseménynek kell lennie, amitől előre fél és úgy áll hozzá, hogy csak éljem túl. Hanem igenis a szülés lehet jó élmény is, lehet, hogy fájni fog, és nem úgy alakul, ahogy az ember először elképzelte, de mindenképpen képes lesz rá! Mindenkinek ajánlom a Szülni jó szülésfelkészítőjét, különösképpen annak, aki kórházi szülést tervez és úgy érzi, hogy kivették a kezéből az irányítást és, hogy alábecsülik a képességeit. A felkészítő egyszerre segít megérteni a sokszor zavarosnak tűnő, túlmisztifikált folyamatokat, tanít meg arra, hogy hogyan legyünk jelen a szülésnél és adott esetben irányítsuk azt (mert egy komplikációmentes szülés esetében bizony még ez is lehetséges). Ha pedig mégis orvosi beavatkozásra van szükség, vagy fennáll annak a lehetősége, akkor miként érdemes mérlegelni opcióinkat, átlátva az egyes beavatkozások következményeit, tesre gyakorolt hatásait."

Kismama visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Nagyon hasznos segítség nyújtás, lelkileg is megnyugtató és őszinte felkészítés volt! Hálás vagyok a Szülnj jó oldalért és Dr Dékány Ágnesért, aki ennyire szíven viseli a most tényleg nehezebb helyzetben levő kismamákat. Összeszedett és átfogó anyagot kaptunk ma, én elégedett vagyok. Köszönöm :)"

 Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"Ági szülésre felkészítő tanfolyama véleményem szerint egyedülálló.

Családanyaként és női szülészként, nőgyógyászként abszolút hiteles. Rengeteg hasznos információt megtudtam. Ritka, amikor orvos ilyen mértékű lelki támogatást is tud adni. Kellemes nyugodtság érzéssel és magabiztossággal távoztam :)

Mindenkinek tiszta szívből ajánlhatom, aki babát tervez vagy már babát vár."

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

"Első gyereket váróként mindenképpen részt akartam venni a tanfolyamon, de igazából nem tudtam mire számítsak. Minden tetszett, az összes felmerülő témáról és kérdésről részletesen és nyíltan beszéltünk. Az is nagyon tetszett, hogy a szülés (meg az azt követő időszak) lelki része szintén téma volt és nem egy futószalagon továbbküldött, sablonszöveggel megnyugtatott, továbbra is aggódó terhes nőnek érzem magam. Valamint jó volt a férfiak szerepéről is beszélni, ők is látták mi történik velünk, és fordítva, mi is bele tudtuk képzelni magunkat az ő helyzetükbe."
 Hámori Alexandra, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.

"Rendkívül hasznos volt, nagyon informativ volt, kérdezni nem is nagyon kellett mert nagyon részletesen volt összeállitva"

Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.

"Kevés olyan helyet találtam eddig, ahol lehet őszintén beszélni és kérdezni. Itt minden várakozáson felül alakult, sokkal kevésbé tartok már a szüléstől, de fontos, hogy nem azért, mert el lettek volna titkolva a nehézségek. Épp ellenkezőleg, minden részletről őszintén és nyíltan lehetett beszélgetni, mindennek megismertetve a jó és rossz oldalát."

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.11.26

"Nagyon jo hangulatú, a szülőknek teljes képet nyújtó, közben lelkileg is feltöltő nap volt!"

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.11.26 

Szülésre felkészítő tanfolyam - 2017.03.18

"Rendkívül hasznos tanfolyam, bátran ajánlom bárkinek, még olyanoknak is, akiknek már van gyerekük. A doktornő nagyon felkészült, bármit lehet tőle kérdezni. A 8 óra soknak tűnhet, de pörög az egész, jó a dinamikája és a nap gyorsan elszáll. Nekünk nagyon sokat segített a felkészülésben. Köszönjük! :)"

Bogi

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek
© 2022 Szülni jó. Minden jog fentartva.