Három ONLINE tanfolyam egyben - Szülni jó! Dr. Dékány Ágnes szülész-nőgyógyász lapja

Három ONLINE tanfolyam egyben

csomag_web
68 000,00 HUF egységár

Ha ezt a csomagot vásárolod, meg akkor megkapod a következő 3 tanfolyamot:

Szülésre felkészítő teljes csomag. A közel 5 órás videó anyagban szó van arról, hogy mi a szülés megindulásának a jele, mik a szülés szakaszai, milyen jellemzői vannak ezeknek a szakaszoknak, hogyan tudod ezeket a szakaszokat a legjobban megélni. Beszélek a gátmetszésről, és a gátvédelemről is. Átbeszéljük az apák szerepét, segítési pontjait, szülőszobai jelenlétét. A szülési fájdalom természetét, annak természetes, és orvosi csillapítása mellett, szó van az oxytocinról, a császármetszésről, és benne van több olyan blokk, ahol a tanfolyamokon elhangzott legérdekesebb kérdésekre válaszolok.  A videókat vásárlás után 9 hónapig nézheted meg.

Szoptatársa felkészítő tanfolyam Az 5 órás online tanfolyamban próbáltam összeszedni mindent, amit csak lehet a személyes részvétel nélkül. A szoptatási testhelyzetek és a kézzel fejés gyakorlásán kívül úgy gondolom ez sikerült is. A videókat vásárlás után két évig nézheted meg.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam Az 5 órás tanfolyam során beszélgetünk arról, hogy hogyan tedd könnyebbé az első otthon töltött napokat, heteket, hogy magabiztosabban menjen ez a másoknak megpróbáltatásokkal teli új időszak. A törékeny kisbabádat hogy tudod szeretetteljesen gondozni, mik a valóban hasznos és szükséges babakellékek. Hogyan nevelj magabiztos gyermeket a kötődő nevelés elvei mentén, és miért fontos a kötődő nevelés elveinek követése már az első napoktól, valójában mi is az a kötődő nevelés. Miért jó és fontos a babádat minél gyakrabban hordozni, és erre milyen lehetőséged van, hogyan csináld jól. Megismerheted mi az, ami igazán hasznos és mi az, ami teljesen felesleges babakelengye. Néhány szó esik a szoptatásról, de bővebben az teljes szótatásra felkészítő tanfolyamon tanulhatsz róla.

Mindezt a 15 órás anyagot 84 000 Ft. helyett egyben 68 000 Ft-ért kaphatod meg!

Ha a 2022.02.22 előtt már vásároltál meg tanfolyamod és most szeretnéd mindhármat megvenni, akkor vásárold meg ezt a csomagot, de fizetés előtt jelezd nekünk, hogy a különbözetet szeretnéd csak kifizetni! Ha utólag jelzed, akkor a visszatérítés hosszadalmas lehet.

 

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek