"Segítség a kezdetekhez" tanfolyam 2019.10.19

28 000,00 HUF egységár

Van még hely
+

-Szeretnél felkészült és magabiztos lenni édesanyaként egészen a kezdetektől?
-Fontos számodra, hogy már az első hónapktól, egy a felnőtt korig tartó szeretetteljes kapcsolat alapjait rakd le gyermekeddel?
-Szeretnéd a gyermeked érzelmi stabilitását megalapozni?
-Szívesen fogadsz babaápolási tanácsokat, hogy könnyebben eligazodj az irányelvek és termékek rengetegében?


 

Ha igen, akkor szeretettel várunk a Segítség a kezdetekhez tanfolyamunkon.

A tanfolyamon beszélgetünk arról, hogy

  • hogyan tedd könnyebbé az első otthon töltött napokat, heteket, hogy örömteli legyen e másoknak megpróbáltatásokkal teli új időszak
  • a törékeny kisbabát hogy tudod szeretetteljesen, mégis magabiztosan gondozni
  • hogyen nevelj megabiztos gyermeket a kötődő nevelés elvei mentén, és miért fontos a kötődő nevelés elveinek követése már az első napoktól
  • miért jó és fontos a babádat minél gyakrabban hordozni, és erre milyen lehetőséged van, hogyan csináld jól
  • milyen elveket kövess, hogy a gyermeked boldog felnőtté, Ti pedig vidám nagyszülőké váljatok
  • gyakorlati tanácsok kisbabák gondozásához
  • gyakorlás élethű, valóságos súlyeloszlású "reborn" babákkal

 

Következő időpont: 2019 október 19. 8:45-18:00 . Helyszín:  Kelenföld Montázs  Központ. A tanfolyam díja: 28 000 Ft páronként. 

A tanfolyam előtt 7 nappal lehet visszamondani a részvételi szándékot, ebben az esetben tudjuk csak a pénzvisszatérítést garantálni.

Ha mindhárom egésznapos tanfolyamon részt veszel, ajándékba megkapod az online szoptatásra felkésztő tanfolyamot!

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Október 10-ig 24.000 Ft helyett 14.500 Ft!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Bevásárló kosár

Belépés

Nyomd meg a Facebook vagy Google gombokataz adataid autaomatikus kitöltéséhez!

   

Vélemények Segítség a kezdetekhez (vágatlanul)

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.

"Nagyon köszönjük Áginak és a csapatnak a törődést, a gondoskodást, minden választ! Nagyon ritka ez a fajta hozzállás a friss szülőkhöz. Tetszik, hogy nincs hülye kérdés, illetve hogy a lelkeket is kicsit "rendbe teszitek" :) Tök jó olyan emberekkel találkozni, akiket nem untat a babatéma és látni, hogy nem vagyunk egyedül a kérdésekkel. Egyetlen döntést sem bánunk, ami hozzátok vezetett, a legbiztosabb kezekben vagyunk! Mindenkinek csak ajánlani fogjuk, hogyha olyan gondoskodásra vágyik, ami mellett "két lábbal a földön" várhatja a kicsijét, válasszon titeket! :) Szülni jó, köszönjük!"
Szabó Emese

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15

"Ami minket nagyon érdekelt, (mert az ember el tud veszni az információk közt) az a hordozó milyensége, illetve a mosipelusok. Erre is bőséges kielégítő választ kaptunk, sőt plusz tippeket is. Így a hordozónk tipusa el is dőlt tegnap, hogy milyet szeretnénk. És a pelusokról is van már elképzelésünk hogy hogyan vágjunk bele."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.05.20

"Igazán jó hangulatú, tartalmas tanfolyam volt. Minden percét élveztük! Külön öröm volt számomra, hogy ennyire haladó szemléletű előadók tartották. Mindenkinek részt kéne vennie ilyen előadáson szülés előtt!"

Zsuzsi

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.

"Tetszik a szemléletetek, a szervezés, a kiállított termékek is színvonalasak voltak. Megspóroltam vele nagyon sok időt, internetezést. A férjemhez eljuttattátok azokat az infókat a gyerekágyról, amiket eddig tőlem nem teljesen fogadott el. A gyakorlati teendők kipróbálása (ebben nagy segítség volt az életnagyságú és súlyú baba) önbizalmat adott mindkettőnknek, még ha tudjuk is, hogy a gyakorlatban teljesen normális az elbizonytalanodás, de nem mindegy, hogy hogy indul neki az ember."
Héjja-Szabó Dóra

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.02.04

"Férjemnek és nekem is nagyon hasznos volt a tanfolyam, sokkal nyugodtabban, magabiztosabban várjuk most a babát. Megfelelő tárgyi/elméleti ismerünk van, biztos tudásunk, ami megkönnyíti az eligazodást ebben a "túlkínált" világban."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15.

"Az első baba gondozásához nagyon sok hasznos információt kaptunk, olyan kérdések is megválaszolódtak, amikre eddig nem is gondoltam. Tetszett a közvetlen, segítőkész, türelmes hozzáállás és a gyakorlási lehetőségek."

Segítség a kezdetekhez - 2018.01.20.

"Igazán hálásak vagyunk a férjemmel az egész napos tanfolyamért. A jelentkezéskor volt egy kis izgalom bennünk, hogy nem megyünk-e túl korán, hiszen csak a 19. hétben voltam akkor a terhességben. A nap végén viszont a legjobb döntésnek tartottuk, hogy elmentünk. Megelőztük a rengeteg ("hasznos", "Csak arra figyelj, hogy...") tanácsot és információt, ami az idő előrehaladtával csak gyakoribbá fog válni a környezetünkben. Több témával kapcsolatban változott a véleményünk, a hallottakat itthon többször át is beszéltük. Köszönjük az őszinte és hiteles válaszokat, élmények megosztását, és legfőképp a megnyugtatást! Mi hárman leszünk egy család, és egymáshoz alkalmazkodva, egymástól tanulva alakítjuk majd ki az életünket. Biztosan lesznek majd nehezebb, fáradtabb napok, ahogy ti is mondtátok, de jelenleg úgy érzem, hogy én vagyok a legnyugodtabb kismama, és ezt részben nektek köszönhetem!"
Dallos-Somogyi Tünde

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.02.04

"A "Segítség a kezdetekhez" tanfolyam során minden kérdésemre választ kaptam. Jó hangulatú volt és interaktív. Ki lehetett próbálni a különféle hordozókat, megtanultuk a babák öltöztetését és fürdetését. Kaptunk információt arról, hogy mit érdemes beszerezni és mit nem, közvetlenül a szülés utánra, illetve a későbbi hozzátáplálásos időszakra."

Keresztes Ildikó

Segítség a kezdetekhez - 2017.09.02.

"Kifejezetten hasznos volt a tanfolyam, mind a gyakorlati tanácsok szempontjából, mind a lelki felkészülés tekintetében ("szemfelnyitás" az első 6 hét nehézségeire és a környezet - eltérő vélemények - miatt felmerülő problémák hatékony kezelésére)."

Segítség a kezdetekhez- 2018.10.20.

"Rendkívül hasznosnak látom ezt a tanfolyamot. Nagyon széleskörűen közelít a témához, és szinte minden lehetséges aspektust figyelembe vesz. Ami nekünk különösen jó volt, hogy a férjemnek sokkal "kézzel foghatóbb" lett az, hogy kisbabát várunk, én pedig magabiztosabbnak érzem magam, hogy látok pár dolgot, amire figyelhetek."
Bihari-Apáthy Judit
© 2019 Szülni jó. Minden jog fentartva.