fbpx

Segítség a kezdetekhez tanfolyam teljes csomag

babatalp_kicasi_img_5205
28 000,00 HUF egységár

-Szeretnél felkészült és magabiztos lenni édesanyaként egészen a kezdetektől?
-Fontos számodra, hogy már az első hónapktól, egy a felnőtt korig tartó szeretetteljes kapcsolat alapjait rakd le gyermekeddel?
-Szeretnéd a gyermeked érzelmi stabilitását megalapozni?
-Szívesen fogadsz babaápolási tanácsokat, hogy könnyebben eligazodj az irányelvek és termékek rengetegében?

Itt a megoldás ! Egy webinárium, ami több, mint 5 órányi videó anyagot tartalmaz.
 

A Segítség a kezdetekhez tanfolyam során beszélgetünk arról, hogy

  • hogyan tedd könnyebbé az első otthon töltött napokat, heteket, hogy magabiztosabban menjen ez a másoknak megpróbáltatásokkal teli új időszak
  • törékeny kisbabádat hogy tudod szeretetteljesen gondozni, mik a valóban hasznos és szükséges babakellékek
  • hogyan nevelj magabiztos gyermeket a kötődő nevelés elvei mentén, és miért fontos a kötődő nevelés elveinek követése már az első napoktól, valójában mi is az a kötődő nevelés
  • miért jó és fontos a babádat minél gyakrabban hordozni, és erre milyen lehetőséged van, hogyan csináld jól
  • megismerheted mi az, ami igazán hasznos és mi az, ami teljesen felesleges babakelengye
  • néhány szó esik a szoptatásról, de bővebben az 5 órás tanfolyamon tanulhatsz róla

 

A tanfolyam díja 28 000 Ft/pár.!

 Ha megvárásoltad a csomagot, akkor itt tudod megnézni.

A vásárlás feltétele Általános Részvételi Feltételek (link) elfogadása.

Bevásárló kosár

Belépés

Nyomd meg a Facebook vagy Google gombokataz adataid autaomatikus kitöltéséhez!

   

Vélemények Segítség a kezdetekhez (vágatlanul)

Segítség a kezdetekhez - 2018.01.20.

"Mindenkinek szívből ajánlom, remélem minèl több pár eljut és magabiztosságot tud szerezni a tanfolyam álltal. Apáknak is kifejezetten hasznosnak tartom, jó, hogy már itt be lehet vonni őket a felkészülésbe."

Online, élő segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.

"Lényegretörő, hasznos, végtelenül informatív, fontos témakörök ismertetése a kezdő anyukáknak. Óriási segítség! A gyakorlati rész külön nagyon pozitív."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.

"Köszönöm a praktikus tanácsokat, a tájékozódás megkönnyítését és a pozitív figyelmet fenntartó előadást"

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.05.20

"Igazán jó hangulatú, tartalmas tanfolyam volt. Minden percét élveztük! Külön öröm volt számomra, hogy ennyire haladó szemléletű előadók tartották. Mindenkinek részt kéne vennie ilyen előadáson szülés előtt!"

Zsuzsi

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

"Nagyon gyakorlatias volt. Imádtuk a családokat, akik eljöttek és meséltek a gyermekágyas időszakukról. Jó érzés végre nem teljes erőből feszülni azon, hogy jól fogjuk-e csinálni mindenki szerint, mert megtanultuk, hogy csak az számít, hogy mi hárman (baba-anya-apa) jól érezzük magunkat."

 Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.

"Ez az első várandosságom úgyhogy nagyon ismeretlen terep lesz a gyermekágyi időszak. A tanfolyam sok kérdőjelet tisztázott ezzel a fontos időszakkal kapcsolatban, segít tisztán látni, hogy mi az ami reális és mi várható a baba születésével. Olyan gyakorlati kérdések foglalkoztattak mint a hordozás vagy a babakocsi kiválasztása es a mosható pelenkázás de ez a nap a lelki folyamatok kiemelésével sokkal sokkal többel járult hozzá a felkészüléshez."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.02.04

"A "Segítség a kezdetekhez" tanfolyam során minden kérdésemre választ kaptam. Jó hangulatú volt és interaktív. Ki lehetett próbálni a különféle hordozókat, megtanultuk a babák öltöztetését és fürdetését. Kaptunk információt arról, hogy mit érdemes beszerezni és mit nem, közvetlenül a szülés utánra, illetve a későbbi hozzátáplálásos időszakra."

Keresztes Ildikó

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.

"Szuper informatív, meghökkentő és mégis csodálatosan megnyugtató tanfolyamon vehettünk részt. Nagyon hálásak vagyunk, hogy van ez a lehetőség, igazából minden kismamának szüksége lenne arra, hogy eljusson hozzátok. Egyrészről a kelengye lista áttekintése is hasznos, másrészről azonban a gyermekágyi információkért nem győzök hálát adni. Őszintén, egyszerűen, kendőzetlenül és ennek ellenére mégis részletesen, elgondolkodtatóan és megnyugtatóan hallani erről a nem könnyű időszakról minden kismamának és kispapának nagyon hasznos tud lenni. Sokan, amikor abba a helyzetbe kerülünk, hogy babát várunk, még nem találkoztunk ilyen helyzettel és sokszor erről az időszakról a barátok sem beszélnek, vagy már csak akkor amikor megszépült az emlék. Mindemellett nagyon jó volt a hordozási tanácsadás is, és hogy kipróbálhattuk a nekünk tetsző módokat, így már nem fogunk teljesen idegenként tekinteni a különböző eszközökre, amikor megérkezik a baba és kiválasztjuk a neki és nekünk is leginkább megfelelőt."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.

"Nagyon köszönjük Áginak és a csapatnak a törődést, a gondoskodást, minden választ! Nagyon ritka ez a fajta hozzállás a friss szülőkhöz. Tetszik, hogy nincs hülye kérdés, illetve hogy a lelkeket is kicsit "rendbe teszitek" :) Tök jó olyan emberekkel találkozni, akiket nem untat a babatéma és látni, hogy nem vagyunk egyedül a kérdésekkel. Egyetlen döntést sem bánunk, ami hozzátok vezetett, a legbiztosabb kezekben vagyunk! Mindenkinek csak ajánlani fogjuk, hogyha olyan gondoskodásra vágyik, ami mellett "két lábbal a földön" várhatja a kicsijét, válasszon titeket! :) Szülni jó, köszönjük!"
Szabó Emese

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2016.10.22

"Zseniális nap volt mind hangulat mind hasznosság szempontjából.sokkal nyugodtabban nézünk a ránk váró csoda elé és minden eddigi kérdésünkre választ kaptunk.jó volt nagyon,hogy gyakorlatban is ki lehetett sok mindent próbálni.köszönjük!!!!!"

Senkálszky Viki