"Segítség a kezdetekhez" tanfolyam 2020.05.23.

kezdetek_kicsi
28 000,00 HUF egységár

Van még hely
+

-Szeretnél felkészült és magabiztos lenni édesanyaként egészen a kezdetektől?
-Fontos számodra, hogy már az első hónapktól, egy a felnőtt korig tartó szeretetteljes kapcsolat alapjait rakd le gyermekeddel?
-Szeretnéd a gyermeked érzelmi stabilitását megalapozni?
-Szívesen fogadsz babaápolási tanácsokat, hogy könnyebben eligazodj az irányelvek és termékek rengetegében?

 

Ha igen, akkor szeretettel várunk a Segítség a kezdetekhez tanfolyamunkon.

A tanfolyamon beszélgetünk arról, hogy

  • hogyan tedd könnyebbé az első otthon töltött napokat, heteket, hogy örömteli legyen e másoknak megpróbáltatásokkal teli új időszak
  • a törékeny kisbabát hogy tudod szeretetteljesen, mégis magabiztosan gondozni
  • hogyen nevelj megabiztos gyermeket a kötődő nevelés elvei mentén, és miért fontos a kötődő nevelés elveinek követése már az első napoktól
  • miért jó és fontos a babádat minél gyakrabban hordozni, és erre milyen lehetőséged van, hogyan csináld jól
  • milyen elveket kövess, hogy a gyermeked boldog felnőtté, Ti pedig vidám nagyszülőké váljatok
  • kicsit megismerkedhetsz a mosható pelenkákkal is
  • megismerheted mi az, ami igazán hasznos és mi az, ami teljesen felesleges babakelengye
  • gyakorlati tanácsok kisbabák gondozásához
  • gyakorlás élethű, valóságos súlyeloszlású "reborn" babákkal

 

Következő időpont: 2020. május 23. 8:45-18:00 . Helyszín:  Kelenföld Montázs  Központ. A tanfolyam díja: 28 000 Ft páronként. 

A tanfolyam előtt 7 nappal lehet visszamondani a részvételi szándékot, ebben az esetben tudjuk csak a pénzvisszatérítést garantálni.

Ha mindhárom egésznapos tanfolyamon részt veszel, ajándékba megkapod az online szoptatásra felkésztő tanfolyamot!

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Bevásárló kosár

Belépés

Nyomd meg a Facebook vagy Google gombokataz adataid autaomatikus kitöltéséhez!

   

Vélemények Segítség a kezdetekhez (vágatlanul)

Online, élő segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.

"Spóroltunk egy csomó pénzt :D sok olyan baba kiegészítőről beszéltél, ami szerinted nem indokolt, felesleges a beszerzése, pedig eddig tervben volt :) valamint volt olyan is, amiről meggyőztél, hogy szükséges /jó ha van. Sokkal tisztább képet kaptam arról mire is számíthatunk, hogyan készüljünk. Megerősítettél abban is, hogy az együttalvás a babával jó, hogy számos pozitív velejárója van, ahogyan a hordozásnak is. Ugyan egy picit hosszúra nyúlt a nap, de nagyon élveztük!"

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

"Hiánypótló ez a tanfolyam! A szülésfelkészítőt is nagyon fontosnak tartottuk, de úgy éreztük, hogy ez, a gyermekágyas időszak az, amivel nem biztos, hogy tudjuk majd, hogy mihez kezdjünk, ezer féle tanácsot hallottunk már. Áginak köszönhetően viszont úgy éreztük, hogy tisztult a kép, és olyan pofonegyszerűen magyarázott el mindent, hogy egymás után jöttek az 'aha!' élmények. Úgy gondolom, hogy annak ellenére, hogy nem volt szó ezen a tanfolyamon a szülésről, mégis könnyebbé fogja tenni számomra, mert várni fogom ezt a következő - marha nehéz, de csodálatos - időszakot is :) És talán ez segít majd lelkileg "elengedi" a babámat a testemből. Aztán majd meglátjuk. :) Nagyon értékes volt az idő amit együtt tölthettünk Ágiékkal a tanfolyamon. Elkepesztően pozitív és laza volt a hangulat, elhittük nekik, hogy bármilyen nehéz lesz, az rendben van, és túl leszünk rajta és meg tudjuk csinálni, sőt, élvezni fogjuk :)"

 Bábosik Nikolett, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

"Biztos és megnyugtato alapokat kaptunk az első hetekhez, minden részletre kiterjedően, maximálisan olyan szellemiségben, amelyet a magunkénak érzünk! Köszönjük!"

 Mihály Edina, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

"Nagyon összeszedett, velős, tömény volt és még mindig tudtam meg új információkat is."

 Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

Segítség a kezdetekhez - 2017.09.02.

"A tanfolyamban legjobban gyakorlati útmutatás és a szemlélet tetszett. A gyermekágyas időszak alatt várható időbeosztás ismertetése kijózanító hatású volt. Nagyon jó, hogy kifejezetten a férjek is célcsoportja a tanfolyamnak."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15

"Ami minket nagyon érdekelt, (mert az ember el tud veszni az információk közt) az a hordozó milyensége, illetve a mosipelusok. Erre is bőséges kielégítő választ kaptunk, sőt plusz tippeket is. Így a hordozónk tipusa el is dőlt tegnap, hogy milyet szeretnénk. És a pelusokról is van már elképzelésünk hogy hogyan vágjunk bele."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.05.20

"Nagyon hasznos nap volt számomra, számunkra. Sok újat tanultunk, és a meglévő elképzeléseink is megerősítést kaptak. Az előadókat nagyon felkészültnek és profinak ismertük meg, a közeg pedig barátságos, támogató volt."

Marczis István

Segítség a kezdetekhez - 2017.09.02.

"A feladatok és a témákkal eltöltött idő minket a férjemmel jobban egybe gyúrt :), kérdéseket és beszélgetés-alapot adott, nézeteinket is formálta és még nagyobb vágyat ébresztett, hogy igen, itt és most "belevágjunk" és alig várjuk h családunk legyen. Meg is nyugtatott, hogy egyszerűbben, kevesebb "termékkel" és beszerzéssel is boldog és egészséges módon vigyázhatunk a kicsinkre, és a környezetünkre, ami nekünk fontos szempont. Jó volt más párokkal is ötletelni, beszélgetni. Az interaktivitás, a humor, a hiteles témák és hiteles előadók és az együttműködő, nyitott csoporttársak segítségével elrepült az a sok sok óra, csak este éreztük, hogy elpilledtünk és jópár napig mocorgott a fejünkben a sok információ. Élményteli családi(as) nap volt."
Mónika

Segítség a kezdetekhez- 2018.10.20.

"Nagyon hasznosnak találtam, főleg a praktikum oldaláról. Mit vegyek, mi hülyeség. Miért érdemes hordozni, hogy csináljam jól. Hogyan is zajlik egy kisbaba gondozása, különösen az elején."
Gasparovszky Bea

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15

"Azt vátam a tanfolyamtól, hogy legyenek olyan sarokpontjaim a kezdeti időszakkal kapcsolatban, amikből ki tudok majd indulni. Természetesen minden új lesz majd, és az élet nyilván felvet egy csomó új kérdést, de ha már a fontosabb leetek megvannak (pl kötődő nevelés), akkor már nem tűnik annyira kaotikusnak az egész. És igen, határozottan megkaptam azt, amit vártam."

© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.