"Segítség a kezdetekhez" tanfolyam 2020.05.23.

kezdetek_kicsi
28 000,00 HUF egységár

Már nem forgalmazzuk

-Szeretnél felkészült és magabiztos lenni édesanyaként egészen a kezdetektől?
-Fontos számodra, hogy már az első hónapktól, egy a felnőtt korig tartó szeretetteljes kapcsolat alapjait rakd le gyermekeddel?
-Szeretnéd a gyermeked érzelmi stabilitását megalapozni?
-Szívesen fogadsz babaápolási tanácsokat, hogy könnyebben eligazodj az irányelvek és termékek rengetegében?

 

Ha igen, akkor szeretettel várunk a Segítség a kezdetekhez tanfolyamunkon.

A tanfolyamon beszélgetünk arról, hogy

  • hogyan tedd könnyebbé az első otthon töltött napokat, heteket, hogy örömteli legyen e másoknak megpróbáltatásokkal teli új időszak
  • a törékeny kisbabát hogy tudod szeretetteljesen, mégis magabiztosan gondozni
  • hogyen nevelj megabiztos gyermeket a kötődő nevelés elvei mentén, és miért fontos a kötődő nevelés elveinek követése már az első napoktól
  • miért jó és fontos a babádat minél gyakrabban hordozni, és erre milyen lehetőséged van, hogyan csináld jól
  • milyen elveket kövess, hogy a gyermeked boldog felnőtté, Ti pedig vidám nagyszülőké váljatok
  • kicsit megismerkedhetsz a mosható pelenkákkal is
  • megismerheted mi az, ami igazán hasznos és mi az, ami teljesen felesleges babakelengye
  • gyakorlati tanácsok kisbabák gondozásához
  • gyakorlás élethű, valóságos súlyeloszlású "reborn" babákkal

 

Következő időpont: 2020. május 23. 8:45-18:00 . Helyszín:  Kelenföld Montázs  Központ. A tanfolyam díja: 28 000 Ft páronként. 

A tanfolyam előtt 7 nappal lehet visszamondani a részvételi szándékot, ebben az esetben tudjuk csak a pénzvisszatérítést garantálni.

Ha mindhárom egésznapos tanfolyamon részt veszel, ajándékba megkapod az online szoptatásra felkésztő tanfolyamot!

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Bevásárló kosár

Belépés

Nyomd meg a Facebook vagy Google gombokataz adataid autaomatikus kitöltéséhez!

   

Vélemények Segítség a kezdetekhez (vágatlanul)

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.

"Nagyon köszönjük Áginak és a csapatnak a törődést, a gondoskodást, minden választ! Nagyon ritka ez a fajta hozzállás a friss szülőkhöz. Tetszik, hogy nincs hülye kérdés, illetve hogy a lelkeket is kicsit "rendbe teszitek" :) Tök jó olyan emberekkel találkozni, akiket nem untat a babatéma és látni, hogy nem vagyunk egyedül a kérdésekkel. Egyetlen döntést sem bánunk, ami hozzátok vezetett, a legbiztosabb kezekben vagyunk! Mindenkinek csak ajánlani fogjuk, hogyha olyan gondoskodásra vágyik, ami mellett "két lábbal a földön" várhatja a kicsijét, válasszon titeket! :) Szülni jó, köszönjük!"
Szabó Emese

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.

"Tetszik a szemléletetek, a szervezés, a kiállított termékek is színvonalasak voltak. Megspóroltam vele nagyon sok időt, internetezést. A férjemhez eljuttattátok azokat az infókat a gyerekágyról, amiket eddig tőlem nem teljesen fogadott el. A gyakorlati teendők kipróbálása (ebben nagy segítség volt az életnagyságú és súlyú baba) önbizalmat adott mindkettőnknek, még ha tudjuk is, hogy a gyakorlatban teljesen normális az elbizonytalanodás, de nem mindegy, hogy hogy indul neki az ember."
Héjja-Szabó Dóra

Segítség a kezdetekhez - 2018.01.20.

"Nem voltak nagy elvárásaink, mert a terhesség felénél tartok. Meg szerettem volna előzni a téves (netes, fórumos, "gyakorikérdésekes") információkat, ezért mentünk el viszonylag hamar a tanfolyamra. Minden új információnak örültem, még többet is kaptam, mint vártam! A kipróbálási lehetőségeket (fürdetés, pelenkázás, hordozás) is külön köszönjük!"

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

"Nagyon köszönöm ezt a sok hasznos és megalapozott információt, a profizmust, ami Ágnes megnyilvánulásait mindig jellemzi. Látszik, hogy ez az esetében hivatástudatból fakad, és szeretném bátorítani, hogy folytassa, mert nagyon nagy szükségünk van rá! Én sajnos nem szülhetek a Szülni jó! csapatával, mégis rengeteget köszönhetek neki, így ismeretlenül is."

Kismama visszajelzés, Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

"Nagyon összeszedett, velős, tömény volt és még mindig tudtam meg új információkat is."

 Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.

"Köszönöm a praktikus tanácsokat, a tájékozódás megkönnyítését és a pozitív figyelmet fenntartó előadást"

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.02.04

"Minden nagyon jó volt. A hangulat mindig olyan pozitív, nincs rossz kérdés és mindenre választ kaptunk. Még olyan kérdésekre is, ami eszünkbe se jutott. De szerencsére mindig van egy-két kismama, akiknek nagyon jó észrevételeik és kérdéseik vannak még pluszban. Az meg külön jó, hogy az apukák is részt tudnak aktívan venni a tanfolyamon, és nem csak a leendő anyukákról hanem az apukák létfontosságáról is szó esik. Köszönjük, hogy részt vehettünk a tanfolyamon."

Barbi

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

"Összességében abszolút pozitív véleménnyel vagyok a Szülni jó! csoportról és a tanfolyamról. Öröm látni, hogy vannak olyan szakemberek, akik manapság támogatják a természetes szülést, és ezt nyilvános előadások keretében fel is vállalják. A tanfolyam számos olyan szüléssel és gyerekneveléssel kapcsolatos kérdést megválaszol, amelyekre az információ (egyúttal a dezinformáció) korában nehéz érdemi választ kapni. Így mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Tuboly Gergely, Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

"Átfogó ismeretekkel segít az érdeklődőknek. Sok hasznos témát érint ami a későbbiekben kifizetődő lesz. Kifejezetten érdekes és jó volt meghallgatni a friss szülőket a tanfolyam végén, a tapasztalataikról."

Oláh Krisztián, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

Segítség a kezdetekhez - 2017.09.02.

"A tanfolyam segített átlendülni a felkészülés legnehezebb szakaszán, és adott támogatást ennek az élethelyzetnek a pszichológiai, fizikai és praktikus részében egyaránt, hogy kérdések, kételyek és bizonytalanság nélkül vágjunk bele a szülésbe."
Lipták Zsuzsa és László Zoli
© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.