"Segítség a kezdetekhez" tanfolyam 2019.10.19

kezdetek_kicsi
28 000,00 HUF egységár

Már nem forgalmazzuk

-Szeretnél felkészült és magabiztos lenni édesanyaként egészen a kezdetektől?
-Fontos számodra, hogy már az első hónapktól, egy a felnőtt korig tartó szeretetteljes kapcsolat alapjait rakd le gyermekeddel?
-Szeretnéd a gyermeked érzelmi stabilitását megalapozni?
-Szívesen fogadsz babaápolási tanácsokat, hogy könnyebben eligazodj az irányelvek és termékek rengetegében?


 

Ha igen, akkor szeretettel várunk a Segítség a kezdetekhez tanfolyamunkon.

A tanfolyamon beszélgetünk arról, hogy

  • hogyan tedd könnyebbé az első otthon töltött napokat, heteket, hogy örömteli legyen e másoknak megpróbáltatásokkal teli új időszak
  • a törékeny kisbabát hogy tudod szeretetteljesen, mégis magabiztosan gondozni
  • hogyen nevelj megabiztos gyermeket a kötődő nevelés elvei mentén, és miért fontos a kötődő nevelés elveinek követése már az első napoktól
  • miért jó és fontos a babádat minél gyakrabban hordozni, és erre milyen lehetőséged van, hogyan csináld jól
  • milyen elveket kövess, hogy a gyermeked boldog felnőtté, Ti pedig vidám nagyszülőké váljatok
  • gyakorlati tanácsok kisbabák gondozásához
  • gyakorlás élethű, valóságos súlyeloszlású "reborn" babákkal

 

Következő időpont: 2019 október 19. 8:45-18:00 . Helyszín:  Kelenföld Montázs  Központ. A tanfolyam díja: 28 000 Ft páronként. 

A tanfolyam előtt 7 nappal lehet visszamondani a részvételi szándékot, ebben az esetben tudjuk csak a pénzvisszatérítést garantálni.

Ha mindhárom egésznapos tanfolyamon részt veszel, ajándékba megkapod az online szoptatásra felkésztő tanfolyamot!

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Bevásárló kosár

Belépés

Nyomd meg a Facebook vagy Google gombokataz adataid autaomatikus kitöltéséhez!

   

Vélemények Segítség a kezdetekhez (vágatlanul)

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.

"Ez az első várandosságom úgyhogy nagyon ismeretlen terep lesz a gyermekágyi időszak. A tanfolyam sok kérdőjelet tisztázott ezzel a fontos időszakkal kapcsolatban, segít tisztán látni, hogy mi az ami reális és mi várható a baba születésével. Olyan gyakorlati kérdések foglalkoztattak mint a hordozás vagy a babakocsi kiválasztása es a mosható pelenkázás de ez a nap a lelki folyamatok kiemelésével sokkal sokkal többel járult hozzá a felkészüléshez."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.05.20

"A "Segítség a kezdetekhez" tanfolyam messze felülmúlta az elvárásunkat. Kiválóan felépített, komplex program, ami a gyermekágyas időszak lelki, érzelmi hatásait éppúgy részletesen elénk tárta, mint a babaápolással kapcsolatos gyakorlati tippeket. Az interaktív beszélgetések, workshop jellegű csoportmunkák kiválóan segítettek minket egy-egy témakör elmélyítésében és megértésében. Minden kérdésre tisztán érthető, gyakorlati példákkal alátámasztott választ kaptunk az előadóktól. A nap végén boldog elégedettséggel távoztunk: 100%-ig leraktuk a voksunkat a kötődő nevelés elvei mellett. Az egész tanfolyam légköre, a sok "hasonló cipőben járó" pár jelenléte és kérdései, történetei egyértelműen segítettek ráhangolódni erre az időszakra. Úgy érezzük, hogy sokkal magabiztosabban és immár felkészülten fogunk neki vágni! Köszönjük Ági! 2017.05.20"

Füleki Éva

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.

"Szuper informatív, meghökkentő és mégis csodálatosan megnyugtató tanfolyamon vehettünk részt. Nagyon hálásak vagyunk, hogy van ez a lehetőség, igazából minden kismamának szüksége lenne arra, hogy eljusson hozzátok. Egyrészről a kelengye lista áttekintése is hasznos, másrészről azonban a gyermekágyi információkért nem győzök hálát adni. Őszintén, egyszerűen, kendőzetlenül és ennek ellenére mégis részletesen, elgondolkodtatóan és megnyugtatóan hallani erről a nem könnyű időszakról minden kismamának és kispapának nagyon hasznos tud lenni. Sokan, amikor abba a helyzetbe kerülünk, hogy babát várunk, még nem találkoztunk ilyen helyzettel és sokszor erről az időszakról a barátok sem beszélnek, vagy már csak akkor amikor megszépült az emlék. Mindemellett nagyon jó volt a hordozási tanácsadás is, és hogy kipróbálhattuk a nekünk tetsző módokat, így már nem fogunk teljesen idegenként tekinteni a különböző eszközökre, amikor megérkezik a baba és kiválasztjuk a neki és nekünk is leginkább megfelelőt."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.02.04

"A "Segítség a kezdetekhez" tanfolyam során minden kérdésemre választ kaptam. Jó hangulatú volt és interaktív. Ki lehetett próbálni a különféle hordozókat, megtanultuk a babák öltöztetését és fürdetését. Kaptunk információt arról, hogy mit érdemes beszerezni és mit nem, közvetlenül a szülés utánra, illetve a későbbi hozzátáplálásos időszakra."

Keresztes Ildikó

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.02.04

"Nem tudom, hogy aki nem jut el ezekre a tanfolyamokra, az hogy készíti fel magát az első gyermek érkezésére, gondozására, ahogy látom az ismerősi körömben, nagyjából sehogy. Az ösztönösségre nem lehet mindent alapozni, és az egykori nagycsaládból generációk során korábban természetes módon átörökített tudásnak mára nyoma sincs, hiteles forrás, amelyet követhetnek az anyák, alig akad. A legjobb, ami történhetett velem és a családommal a várandósság alatt az az volt, hogy Ágira és a szemléletére, tanfolyamaira rátaláltunk. "

Anna

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.

"Tetszik a szemléletetek, a szervezés, a kiállított termékek is színvonalasak voltak. Megspóroltam vele nagyon sok időt, internetezést. A férjemhez eljuttattátok azokat az infókat a gyerekágyról, amiket eddig tőlem nem teljesen fogadott el. A gyakorlati teendők kipróbálása (ebben nagy segítség volt az életnagyságú és súlyú baba) önbizalmat adott mindkettőnknek, még ha tudjuk is, hogy a gyakorlatban teljesen normális az elbizonytalanodás, de nem mindegy, hogy hogy indul neki az ember."
Héjja-Szabó Dóra

Segítség a kezdetekhez- 2018.10.20.

"Minden leendő szülőnek kötelezővé tennénk ezeket a tanfolyamokat, mert olyan nehézségekre, kihívásokra és felkészít, amire az ember nem is gondol. Sokkal nyugodtabban várjuk az első heteket azután, hogy ezt elvégeztük, mivel sok új információval, praktikus tanáccsal gazdagodtunk."

Segítség a kezdetekhez - 2018.01.20.

"Nem voltak nagy elvárásaink, mert a terhesség felénél tartok. Meg szerettem volna előzni a téves (netes, fórumos, "gyakorikérdésekes") információkat, ezért mentünk el viszonylag hamar a tanfolyamra. Minden új információnak örültem, még többet is kaptam, mint vártam! A kipróbálási lehetőségeket (fürdetés, pelenkázás, hordozás) is külön köszönjük!"

Segítség a kezdetekhez- 2018.10.20.

"Nagyon vartuk, nekunk a szulesnel is egetobb bizonytalansagok voltak a kezdeti idoszakkal kapcsolatban es nagyon sok infot, megnyugtatast, onbizalomnovesztest:))) kaptunk. Jo erzessekkel jottunk el. Es nagyon finom volt a csokis mandula! :D"

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.

"Nagyon fontos volt számomra, hogy a tanfolyamon hiteles forrásból kaptam információt, kipróbált módszerekkel kapcsolatban. Nagyon tetszett Ági támogató hozzáállása, hogy sokféle módszert mutatott be, egyikről sem beszélt radikálisan és mindig hangsúlyozta, hogy minden baba és szülő más, így más technikák válhatnak be mindenkinél"
© 2019 Szülni jó. Minden jog fentartva.