Segítség a kezdetekhez tanfolyam teljes csomag - Szülni jó! Dr. Dékány Ágnes szülész-nőgyógyász lapja

Segítség a kezdetekhez tanfolyam teljes csomag

babatalp_kicasi_img_5205
28 000,00 HUF egységár

-Szeretnél felkészült és magabiztos lenni édesanyaként egészen a kezdetektől?
-Fontos számodra, hogy már az első hónapktól, egy a felnőtt korig tartó szeretetteljes kapcsolat alapjait rakd le gyermekeddel?
-Szeretnéd a gyermeked érzelmi stabilitását megalapozni?
-Szívesen fogadsz babaápolási tanácsokat, hogy könnyebben eligazodj az irányelvek és termékek rengetegében?

Itt a megoldás ! Egy webinárium, ami több, mint 5 órányi videó anyagot tartalmaz.
 

A Segítség a kezdetekhez tanfolyam során beszélgetünk arról, hogy

  • hogyan tedd könnyebbé az első otthon töltött napokat, heteket, hogy magabiztosabban menjen ez a másoknak megpróbáltatásokkal teli új időszak
  • törékeny kisbabádat hogy tudod szeretetteljesen gondozni, mik a valóban hasznos és szükséges babakellékek
  • hogyan nevelj magabiztos gyermeket a kötődő nevelés elvei mentén, és miért fontos a kötődő nevelés elveinek követése már az első napoktól, valójában mi is az a kötődő nevelés
  • miért jó és fontos a babádat minél gyakrabban hordozni, és erre milyen lehetőséged van, hogyan csináld jól
  • megismerheted mi az, ami igazán hasznos és mi az, ami teljesen felesleges babakelengye
  • néhány szó esik a szoptatásról, de bővebben az 5 órás tanfolyamon tanulhatsz róla

 

A tanfolyam díja 28 000 Ft/pár.!

 Ha megvárásoltad a csomagot, akkor itt tudod megnézni.

A vásárlás feltétele Általános Részvételi Feltételek (link) elfogadása.

Bevásárló kosár

Belépés

Nyomd meg a Facebook vagy Google gombokataz adataid autaomatikus kitöltéséhez!

   

Vélemények Segítség a kezdetekhez (vágatlanul)

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2016.10.22

"Zseniális nap volt mind hangulat mind hasznosság szempontjából.sokkal nyugodtabban nézünk a ránk váró csoda elé és minden eddigi kérdésünkre választ kaptunk.jó volt nagyon,hogy gyakorlatban is ki lehetett sok mindent próbálni.köszönjük!!!!!"

Senkálszky Viki, Segítség a kezdetekhez tanfolyam  2016.10.22

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.

"Nagyon köszönjük Áginak és a csapatnak a törődést, a gondoskodást, minden választ! Nagyon ritka ez a fajta hozzállás a friss szülőkhöz. Tetszik, hogy nincs hülye kérdés, illetve hogy a lelkeket is kicsit "rendbe teszitek" :) Tök jó olyan emberekkel találkozni, akiket nem untat a babatéma és látni, hogy nem vagyunk egyedül a kérdésekkel. Egyetlen döntést sem bánunk, ami hozzátok vezetett, a legbiztosabb kezekben vagyunk! Mindenkinek csak ajánlani fogjuk, hogyha olyan gondoskodásra vágyik, ami mellett "két lábbal a földön" várhatja a kicsijét, válasszon titeket! :) Szülni jó, köszönjük!"
Szabó Emese

Segítség a kezdetekhez - 2017.09.02.

"A tanfolyamban legjobban gyakorlati útmutatás és a szemlélet tetszett. A gyermekágyas időszak alatt várható időbeosztás ismertetése kijózanító hatású volt. Nagyon jó, hogy kifejezetten a férjek is célcsoportja a tanfolyamnak."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15

"Mi pont a tanfolyam előtti napon házasodtunk össze, így számunkra ez volt a nászút első állomása. Mindketten egyetértettünk abban, hogy azzal, hogy részt vettünk ezen a tanfolyamon, többet tettünk a házasságunk sikerességért is, mintha plusz egy napot pihengettünk volna. Nagyon hasznos volt a tanfolyam. Eloszlatott egy csomó tévhitet a gyermekágyas, kezdeti időszakkal kapcsolatban. Természetesen mindig van mit tanulni, de úgy érzem, hogy kellően fel lettünk vértezve a férjemmel ahhoz, hogy túl tudjuk élni a kezdeti nehézségeket."
Kopiás Anna

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

"Nagyon hasznos a kezdeti időszakhoz, a beruházások átgondolásához."

Apuka vélemény, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

"Nagyon köszönöm ezt a sok hasznos és megalapozott információt, a profizmust, ami Ágnes megnyilvánulásait mindig jellemzi. Látszik, hogy ez az esetében hivatástudatból fakad, és szeretném bátorítani, hogy folytassa, mert nagyon nagy szükségünk van rá! Én sajnos nem szülhetek a Szülni jó! csapatával, mégis rengeteget köszönhetek neki, így ismeretlenül is."

Kismama visszajelzés, Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.05.20

"Én úgy gondolom egy ilyen tanfolyam minden leendő szülő számára nagyon hasznos, mind a felkészülésben, mind a ráhangolódásban, egészen más testközelbe kerülni, mint könyvekben olvasni a babázásról. Ez a tanfolyam pedig gyakorlatorientált szemlélete miatt lehetőséget ad a testközelbe kerülésre is."

Noémi

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.

"Rendkívül emberközeli, közvetlen, a kismama, a baba, a család érdekeit előtérbe helyező hozzáállást tapasztaltam, ahol partnerként tekint az orvos a páciensre. Mindenkinek ajánlom!"

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.

"Tetszettek az élethű babák, és hogy nem csak beszélt Ági eszközökról, hanem egy nagy arzenált mutatott be, amikből sokhoz személyes kotődése volt, ill. személyes tapasztalatra volt róluk. A hosszú időtartamhoz nagy segítség volt a minőségi és bőséges catering."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

"Ugyan csak babànk érkezése utàn jutottunk el odàig, hogy részt vegyünk a tanfolyamon, de ìgy az első hetek nehézségein túljutva is jól jött ez a tanfolyam, nagyon érdekes és hasznos dolgokat tudtunk meg Àgitól. Meglévő ismereteinket kicsit "befoltoztuk", bővìtettük, és a làtottak, hallottak alapjàn egyben megbizonyosodhattunk afelől is, hogy nem jàrunk rossz úton. Minden babàt vàró és gyermekàgyas szülőnek csak ajànlani tudom!"

Tubolyné Kassas Leila, Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.