Segítség a kezdetekhez tanfolyam teljes csomag - Szülni jó! Dr. Dékány Ágnes szülész-nőgyógyász lapja

Segítség a kezdetekhez tanfolyam teljes csomag

babatalp_kicasi_img_5205
28 000,00 HUF egységár

-Szeretnél felkészült és magabiztos lenni édesanyaként egészen a kezdetektől?
-Fontos számodra, hogy már az első hónapktól, egy a felnőtt korig tartó szeretetteljes kapcsolat alapjait rakd le gyermekeddel?
-Szeretnéd a gyermeked érzelmi stabilitását megalapozni?
-Szívesen fogadsz babaápolási tanácsokat, hogy könnyebben eligazodj az irányelvek és termékek rengetegében?

Itt a megoldás ! Egy webinárium, ami több, mint 5 órányi videó anyagot tartalmaz.
 

A Segítség a kezdetekhez tanfolyam során beszélgetünk arról, hogy

  • hogyan tedd könnyebbé az első otthon töltött napokat, heteket, hogy magabiztosabban menjen ez a másoknak megpróbáltatásokkal teli új időszak
  • törékeny kisbabádat hogy tudod szeretetteljesen gondozni, mik a valóban hasznos és szükséges babakellékek
  • hogyan nevelj magabiztos gyermeket a kötődő nevelés elvei mentén, és miért fontos a kötődő nevelés elveinek követése már az első napoktól, valójában mi is az a kötődő nevelés
  • miért jó és fontos a babádat minél gyakrabban hordozni, és erre milyen lehetőséged van, hogyan csináld jól
  • megismerheted mi az, ami igazán hasznos és mi az, ami teljesen felesleges babakelengye
  • néhány szó esik a szoptatásról, de bővebben az 5 órás tanfolyamon tanulhatsz róla

 

A tanfolyam díja 28 000 Ft/pár.!

 Ha megvárásoltad a csomagot, akkor itt tudod megnézni.

A vásárlás feltétele Általános Részvételi Feltételek (link) elfogadása.

Bevásárló kosár

Belépés

Nyomd meg a Facebook vagy Google gombokataz adataid autaomatikus kitöltéséhez!

   

Vélemények Segítség a kezdetekhez (vágatlanul)

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

"Gondoltuk, hogy hasznos lesz a tanfolyam, de hogy ennyire le fog kötni minket az elejétől a végéig – még a férjemet is! –, azzal kapcsolatban voltak kétségeink, leginkább az előadás hossza miatt. Ám Ágnes szuperjó, hiteles előadó, aki úgy rakta össze a tematikát, hogy minden perce élvezhető volt. A hordozókendőkről és mosható pelusokról szóló részért külön hálásak vagyunk, mert bár az utóbbival kapcsolatban voltak kétségeink, hogy ezt nekünk találták-e ki, most úgy vagyunk vele, hogy még az is lehet, hogy belevágunk. :)"

Beöthy Veronika, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.

"Rendkívül emberközeli, közvetlen, a kismama, a baba, a család érdekeit előtérbe helyező hozzáállást tapasztaltam, ahol partnerként tekint az orvos a páciensre. Mindenkinek ajánlom!"

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

"Nagyon jó döntés volt erre a tanfolyamra is jelentkezni! Még inkább felvértezve indulunk majd el a nagy napon. A doktornő széleskörű ismeretekkel, tudással bír, baráti hangulatot teremtve ad át rengeteg információt és bátran lehet kérdezni tőle, türelmesen megválaszol minden kérdést!"

Kismama visszajelzés, Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.05.20

"Igazán jó hangulatú, tartalmas tanfolyam volt. Minden percét élveztük! Külön öröm volt számomra, hogy ennyire haladó szemléletű előadók tartották. Mindenkinek részt kéne vennie ilyen előadáson szülés előtt!"

Zsuzsi

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.

"Nagyon jó volt a családoktól hallani a saját tapasztalataikat és tényleg bizonyították, hogy egy csomó minden különbözően működik gyerekről gyerekre, szülőről szülőre. Ez megnyugtató volt, hogy én se feltétlenül ragaszkodjak egy-egy információhoz, hanem bízzak az érzéseimben. Azt hiszem, hogy ugyanúgy, ahogyan a szülésnél nagyon fontos annak a hangsúlyozása és tudatosítása, hogy képes vagyok megcsinálni, a gyerek nevelése/életben tartása is egy olyan terület, amihez elengedhetetlen az önbizalom és nyugodtság!"

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

"Összességében abszolút pozitív véleménnyel vagyok a Szülni jó! csoportról és a tanfolyamról. Öröm látni, hogy vannak olyan szakemberek, akik manapság támogatják a természetes szülést, és ezt nyilvános előadások keretében fel is vállalják. A tanfolyam számos olyan szüléssel és gyerekneveléssel kapcsolatos kérdést megválaszol, amelyekre az információ (egyúttal a dezinformáció) korában nehéz érdemi választ kapni. Így mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Tuboly Gergely, Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.

"Nagyon köszönjük Áginak és a csapatnak a törődést, a gondoskodást, minden választ! Nagyon ritka ez a fajta hozzállás a friss szülőkhöz. Tetszik, hogy nincs hülye kérdés, illetve hogy a lelkeket is kicsit "rendbe teszitek" :) Tök jó olyan emberekkel találkozni, akiket nem untat a babatéma és látni, hogy nem vagyunk egyedül a kérdésekkel. Egyetlen döntést sem bánunk, ami hozzátok vezetett, a legbiztosabb kezekben vagyunk! Mindenkinek csak ajánlani fogjuk, hogyha olyan gondoskodásra vágyik, ami mellett "két lábbal a földön" várhatja a kicsijét, válasszon titeket! :) Szülni jó, köszönjük!"
Szabó Emese

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

"Húú nekem ez a tanfolyam most nagyon kellett. Elkövettem azt a hibát, hogy túl sokat és nem kellően szelektáltan olvastam a témáról, és már teljes pánikba kerültem attól, hogy fogom ezt kivitelezni. Emellé jött az, hogy nekem a várandósság kezdetén nem volt meg ez a gyászidőszak amiről sokszor beszélsz, mintha mostanra csúszott volna át és hát az elmúlt két hétben nem voltam túl jól, úgyhogy korlátozott kedvvel mentem a tanfolyamra. Ehhez képest teljesen feldobódva és optimistán jöttem el, iszonyatosan megnyugtató volt és pozitív. Szerintem az a baj általánosan a felkészítőkkel és szakirodalommal, hogy a pozitív dolgok helyett a problémák kezelése kerül túlsúlyba, ami persze nagyon hasznos ha ott van a probléma, de előre ijesztőnek hat. Kivételt képez ez a tanfolyam, ahol tényleg a jó dolgokról beszélünk kellő lazasággal, és a bizonytalan szülőjelöltek megértik, hogy legfontosabb az ösztöneikre hallgatni és nem lebeg Damoklész kardja 0-24ben a fejük fölött. Szóval nekem ez a tanfolyam most megspórolta egy pszichológusi konzultáció díját, már ezért megérte :D Az előbb leírt lelkendezéseken túl nekem nagyon tetszett a hordozással kapcsolatos téma meg minden gyakorlati vonatkozás (mosható pelenkák, fürdetés, babakelengye), és fantasztikus ötlet volt meghívni a családokat, nagyon jó volt őket hallgatni! Meg igazából minden. Nagyon ajánlom minden kezdő szülőnek, aki hozzám hasonlóan bármennyire is bizonytalan a gyerekvállalás nehézségeivel való megküzdési képességében, akinek szüksége van pozitív megerősítésre és aki nagyon hasznos dolgokat akar megtudni a napi életvitelről és az ezt megkönnyítő eszközökről."

 Ferencz Kinga, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15.

"Nagyon örülök, hogy volt lehetőség onilne csatlakozni a tanfolyamhoz, mert sajnos személyesen nem tudtunk volna részt venni és igy nagyon sok segitséget kaptunk. Köszönjük szépen!"
Kiss-Csizmadia Kitti

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2016.10.22

"Zseniális nap volt mind hangulat mind hasznosság szempontjából.sokkal nyugodtabban nézünk a ránk váró csoda elé és minden eddigi kérdésünkre választ kaptunk.jó volt nagyon,hogy gyakorlatban is ki lehetett sok mindent próbálni.köszönjük!!!!!"

Senkálszky Viki