"Segítség a kezdetekhez" tanfolyam 2020.05.23.

kezdetek_kicsi
28 000,00 HUF egységár

Már nem forgalmazzuk

-Szeretnél felkészült és magabiztos lenni édesanyaként egészen a kezdetektől?
-Fontos számodra, hogy már az első hónapktól, egy a felnőtt korig tartó szeretetteljes kapcsolat alapjait rakd le gyermekeddel?
-Szeretnéd a gyermeked érzelmi stabilitását megalapozni?
-Szívesen fogadsz babaápolási tanácsokat, hogy könnyebben eligazodj az irányelvek és termékek rengetegében?

 

Ha igen, akkor szeretettel várunk a Segítség a kezdetekhez tanfolyamunkon.

A tanfolyamon beszélgetünk arról, hogy

  • hogyan tedd könnyebbé az első otthon töltött napokat, heteket, hogy örömteli legyen e másoknak megpróbáltatásokkal teli új időszak
  • a törékeny kisbabát hogy tudod szeretetteljesen, mégis magabiztosan gondozni
  • hogyen nevelj megabiztos gyermeket a kötődő nevelés elvei mentén, és miért fontos a kötődő nevelés elveinek követése már az első napoktól
  • miért jó és fontos a babádat minél gyakrabban hordozni, és erre milyen lehetőséged van, hogyan csináld jól
  • milyen elveket kövess, hogy a gyermeked boldog felnőtté, Ti pedig vidám nagyszülőké váljatok
  • kicsit megismerkedhetsz a mosható pelenkákkal is
  • megismerheted mi az, ami igazán hasznos és mi az, ami teljesen felesleges babakelengye
  • gyakorlati tanácsok kisbabák gondozásához
  • gyakorlás élethű, valóságos súlyeloszlású "reborn" babákkal

 

Következő időpont: 2020. május 23. 8:45-18:00 . Helyszín:  Kelenföld Montázs  Központ. A tanfolyam díja: 28 000 Ft páronként. 

A tanfolyam előtt 7 nappal lehet visszamondani a részvételi szándékot, ebben az esetben tudjuk csak a pénzvisszatérítést garantálni.

Ha mindhárom egésznapos tanfolyamon részt veszel, ajándékba megkapod az online szoptatásra felkésztő tanfolyamot!

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Bevásárló kosár

Belépés

Nyomd meg a Facebook vagy Google gombokataz adataid autaomatikus kitöltéséhez!

   

Vélemények Segítség a kezdetekhez (vágatlanul)

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15.

"Azoknak, akiknek a szüleik már nem élnek vagy idősek és nem tudnak segíteni a gyermekágyas időszakban, abszolút hiánypótló! Segít eligazodni a kismamákat érő marketing tengerben."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

"Praktikus tanácsok a kezdeti időszakokhoz. Nekem sokat segített a tanfolyam, hogy a végtelen információ-rengetegben kicsit mostmár magabiztosabban navigálhassak és azt is jobban felmérhessem, mi az amire a babának mindenképp szüksége lesz és mennyi mindent felesleges megvenni. Ez és a korábbi tanfolyamok hozzásegítettek, hogy mostanra kezd kialakulni bennünk egy megnyugvás, hogy amennyire lehet felkészültünk erre az időszakra - biztos nem tudunk most se mindent, de tudjuk mikor hova nyúlhatunk segítségért és hogyan induljunk el."

 Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

"Nagyon hasznosan eltöltött nap volt. Ági tudása és tapasztalata mellett rettentő fontos, hogy a személyisége mennyire szimpatikus, és megnyugtató."

Kostyó-Pajer Zsófia, Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.05.20

"Én úgy gondolom egy ilyen tanfolyam minden leendő szülő számára nagyon hasznos, mind a felkészülésben, mind a ráhangolódásban, egészen más testközelbe kerülni, mint könyvekben olvasni a babázásról. Ez a tanfolyam pedig gyakorlatorientált szemlélete miatt lehetőséget ad a testközelbe kerülésre is."

Noémi

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

"Informatív, velős, tabudöntögető és nélkülözhetetlen."

dr. Várdai-Varga Ágnes, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.

"Szuper informatív, meghökkentő és mégis csodálatosan megnyugtató tanfolyamon vehettünk részt. Nagyon hálásak vagyunk, hogy van ez a lehetőség, igazából minden kismamának szüksége lenne arra, hogy eljusson hozzátok. Egyrészről a kelengye lista áttekintése is hasznos, másrészről azonban a gyermekágyi információkért nem győzök hálát adni. Őszintén, egyszerűen, kendőzetlenül és ennek ellenére mégis részletesen, elgondolkodtatóan és megnyugtatóan hallani erről a nem könnyű időszakról minden kismamának és kispapának nagyon hasznos tud lenni. Sokan, amikor abba a helyzetbe kerülünk, hogy babát várunk, még nem találkoztunk ilyen helyzettel és sokszor erről az időszakról a barátok sem beszélnek, vagy már csak akkor amikor megszépült az emlék. Mindemellett nagyon jó volt a hordozási tanácsadás is, és hogy kipróbálhattuk a nekünk tetsző módokat, így már nem fogunk teljesen idegenként tekinteni a különböző eszközökre, amikor megérkezik a baba és kiválasztjuk a neki és nekünk is leginkább megfelelőt."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15

"Azt vátam a tanfolyamtól, hogy legyenek olyan sarokpontjaim a kezdeti időszakkal kapcsolatban, amikből ki tudok majd indulni. Természetesen minden új lesz majd, és az élet nyilván felvet egy csomó új kérdést, de ha már a fontosabb leetek megvannak (pl kötődő nevelés), akkor már nem tűnik annyira kaotikusnak az egész. És igen, határozottan megkaptam azt, amit vártam."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15

"Ami minket nagyon érdekelt, (mert az ember el tud veszni az információk közt) az a hordozó milyensége, illetve a mosipelusok. Erre is bőséges kielégítő választ kaptunk, sőt plusz tippeket is. Így a hordozónk tipusa el is dőlt tegnap, hogy milyet szeretnénk. És a pelusokról is van már elképzelésünk hogy hogyan vágjunk bele."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.02.04

"A "Segítség a kezdetekhez" tanfolyam során minden kérdésemre választ kaptam. Jó hangulatú volt és interaktív. Ki lehetett próbálni a különféle hordozókat, megtanultuk a babák öltöztetését és fürdetését. Kaptunk információt arról, hogy mit érdemes beszerezni és mit nem, közvetlenül a szülés utánra, illetve a későbbi hozzátáplálásos időszakra."

Keresztes Ildikó

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15

Számomra nagyon hasznos volt a tanfolyam, és különösen tetszett, hogy a gyermek gondozása mellett téma volt is, hogy a nő és férfi hogyan segítse egymást a kezdeti időszakban, és hogyan viszonyuljanak egymáshoz."

© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.