[VIDEO] Előadás a Magyer Tudományos Akadémián a Siker kulcsa: Munka-Család egyensúly konferencián - Szülni jó! Dr. Dékány Ágnes szülész-nőgyógyász lapja

[VIDEO] Előadás a Magyer Tudományos Akadémián a Siker kulcsa: Munka-Család egyensúly konferencián

dr Dékány ÁgnesKöszönöm a lehetőséget, hogy beszélhettem azokról a fontos javaslatokról amik a magyar szülészeti osztályokat jobbá, a családokat, a gyermekek megszületését harmonikusabbá teheti.

 

2013. októberében meghívtak a Magyar Tudományos Akadémiára A Siker kulcsa: Munka-Család egyensúly   konferenciára. Nagy megtiszteltetés volt, hogy Bagdy Emőke előadása mellett hangozhatott el az én előadásom. Bagdy Emőke ott helyben megemlítette, hogy előadásomból kimaradt a pszichológus segítők részvétele a szülészeti gyakorlatban. Valóban ma már kicsit más szemmel, ezt a rendkívűl fontos, a kismamákat segítő szakmát sem hagynám ki az előadásból. Mentségemre szóljon, hogy az időkorlát mellett a téma nagysága miatt sok egyéb fontos dolog is csak részlegesen lett említve.

A konferencia lendületéből kiragadva kicsit furcsán hangzik az előadásom kezdete, de az előttem elhangzott előadás az Y generációról szólt ezért kezdtem előadásomat a még meg sem született „zs generáció” említésével.:-)

{loadspidervideoplayer track=3 theme=3 priority=flash}

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek
© 2024 Szülni jó. Minden jog fentartva.

JBounce

További érdekes cikkek!!

Emailben kaphatsz még hasoló tartalmakat, csak add meg az email címed lent!!

Ha érdekel a téma iratkozz fel hírlevélre! Értékes cikkeket videókat is osztok meg, amiknek egy része csak hírlevélben ovlasható!

 

x