"Olyan tájékoztatást szerettem volna, ami segít tisztábban látni a lehetőségeimet és az orvosi indokait az egyes beavatkozásoknak, mindezt egy olyan csapattól, akiknek a szakmai tudásában megbízok, nézeteivel azonosulni tudok. Noha várhatóan nem a Szülnijó csapattal fogok szülni, a családunkban tavaly jött veletek világra egy kisbaba és az az élmény számomra abszolút iránymutató volt. Ezért köszönöm a beszélgetést, abszolút megkaptam, amit vártam!"

Damásdi Judit, Szülésfelkészítő beszélgetések - Szülőszobai mumusok 2019.12.04.

"Jó volt átfogóan hallani a témáról azoktól akikkel szülni fogok. Így tudom mire számíthatok és megerősített abban, hogy biztonságban leszek."

Végh Eszter, Szülésfelkészítő beszélgetések - Szülőszobai mumusok 2019.12.04.

"A témák bővebb kibontását vártuk, főként a császármetszés témakörében. Tisztábban látok, nagyon jó, hogy ilyen részletesen hallhattuk hogyan zajlik egy ilyen műtét. De a többi témakörben is olyan tételmondatok hangzottak el, amik egy-egy szóbeszédet/legendát eloszlatnak. (Pl. van-e valamilyen kizáró előzetes oka a császármetszésnek, valamilyen betegség miatt.)"

Szülésfelkészítő beszélgetések - Szülőszobai mumusok 2019.12.04.

"Pontosabban szerettem volna látni, hogy mi történik a szülőszobán, milyen lehetőségek vannak, és ez teljesült is."

Dékány Bernadett, Szülésfelkészítő beszélgetések - Szülőszobai mumusok 2019.12.04.

"Azt vártuk, hogy jobban átlássuk a döntések hátterét, szükségességét. Ez megvalósult. Amit még pluszban elhoztunk az az attitűd, amivel a szülésélményhez állunk, a saját elvárásaink és a majd bekövetkező élmény kapcsán. Ha indokoltan történik orvosi beavatkozás az ugyanolyan jó szülés lehet és lesz."

Szülésfelkészítő beszélgetések - Szülőszobai mumusok 2019.12.04.

1. oldal / 5

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Bevásárló kosár

© 2019 Szülni jó. Minden jog fentartva.