"Több gyakorlati példa jó lett volna arról, hogy mikor használnak mesterséges fájdalomcsillapítót és oxitocint. Én se vagyok ezek mellett, de az objektív vélemény kialakításához teljes körű információkra van szükség. Értem, hogy ezek nem jók, de biztos vannak olyan szituációk, ahol elengedhetetlen, mert az anya-gyerek sínyli meg egészségügyileg.

A fájdalommal kapcsolatos beszélgetés nagyon szuper volt. Azt teljes körűnek éreztem. A belső szorongásaim oldódtak is a szülést illetően és remélem a gyakorlatban fogom tudni hasznosítani a tippeket. :)"

 
 Szülésfelkészítő beszélgetések -Szülési fájdalom, módosult tudatállapot 2020.07.06.

"Megnyugtatást és bíztatást vártam a korábbi előadásokból leszűrve, ezt meg is kaptam, de nyilván mivel első baba, még van bennem kis félelem és izgulás az ismeretlen felé, de azért így legalább nem annyira ismeretlen."
 
 Szilvia, Szülésfelkészítő beszélgetések -Szülési fájdalom, módosult tudatállapot 2020.07.06.

"A klasszikus kórházi fájdalomcsillapításokról akartunk hallani, ezt nagyon részletesen meg is osztottátok velünk."
 
  Szülésfelkészítő beszélgetések -Szülési fájdalom, módosult tudatállapot 2020.07.06.

"Azt vártam, hogy a szülés közbeni fájdalom csillapításról és a megváltozott tudatállapotról minél többet megtudjak, úgy érzem ezt meg is kaptam az előadástól."
 
 Mira, Szülésfelkészítő beszélgetések -Szülési fájdalom, módosult tudatállapot 2020.07.06.

"Nagyon elégedett vagyok. Eddig ragaszkodtam az epidurális érzéstelenítéshez, de mostmár úgy érzem anélkül is képes vagyok végigcsinálni! Mindemellett sokkal inkább hajlok a természetesebb szüléshez (pl oxitocin nélkül). Mostmár nemcsak a fájdalmas részt látom a szülés folyamatában, hanem várom a vele járó szép élményeket. Köszönöm!"
 
 Karen, Szülésfelkészítő beszélgetések -Szülési fájdalom, módosult tudatállapot 2020.07.06.

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Bevásárló kosár

© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.