"Ágnes nagyon jól rávilágított a pszichológiai szakmai összefüggésekre, ami kifejezetten hasznos, mert így könnyebb családként, társas együttműködésként kezelni a születést."

"A szüléssel kapcsolatos témák részletes ismertetését vártam és ezt meg is kaptam. Nagyon jó muníciót kaptam a szülési terv összeállításához is, pontosabban látom a lehetőségeimet és az elvárásaim is egyre jobban kikristályosodnak. Nagyon jó volt az a sok pozitív megerősítés, hogy a természetes szülés nem egy kivételes szerencse, hanem testi, lelki, agyi rákészüléssel mindenki számára elérhető."

"Jelenleg online és offline közegben áramló rengeteg szüléshez kapcsolódó információk között kaptunk elsősorban egy olyan rendszerezést, ahol a fókuszt a természetes szülés folyamat megélésére és támogatására helyezte Ági a sok-sok alapinfórmáció mellett. Anyai és apai szempontból feltöltődtünk olyan ismeretekkel, amik segítik a tudatos felkészülésünket a szülővé és egyben családdá válásunk folyamatában. Szuper volt hallani számos gyakorlati tapasztalatot is, ami megerősített és megnyugtatott abban, hogy a szülés valóban lehet egy jó élmény. Hálásak vagyunk az emberközpontú, őszinte és magas szakmai minőségű tanfolyami lehetőségért a Szülni jó csapatának."

Eszes Annamária

"Nagyon közel áll hozzám a szülni jó szellemisége, mert egyszerre a nyugati orvoslás és a természettudományos szemléletű, de figyelembe veszi a természetességet és az anya és a baba esetében is a szülés fizikai vonatkozásai mellett a lelki vonatkozásokat is. Az EDA kapcsán volt bennem bizonytalanság, mert anyukám (4 gyereket szült, ebből kettőt EDA-val, kettőnket pedig EDA nélkül) egyetlen tanácsa az, hogy kérjek EDA-t, mert sokkal jobb úgy szülni. A you tube videó és a tanfolyam engem is és a férjemet is teljes mértékben meggyőzött arról, hogy mindenképpen EDA nélkül szeretnék szülni. Összességében annyit tudok mondatni, hogy vágyom arra, hogy a szülés élményét átélhessem :)"

"Minimális információ birtokában érkeztem a tanfolyamra a szülés folyamatával, különböző módozataival és a közben felmerülő döntéshelyzetekkel kapcsolatban. Úgy indultam haza, hogy az eddigi félelmeim és frusztrációm, ami alapvetően a tájékozatlanságomból fakadt, megszűntek."

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Bevásárló kosár

© 2019 Szülni jó. Minden jog fentartva.