"A mellett, hogy hasznosnak találtuk a tanfolyamot, nagyon fontos, hogy jól is érzetük magunkat: Családias légkörben, emberi, közvetlen előadásmód, az elmélet mellett sok praktikus, gyakorlatias információ..."

 

"Szuper hasznos és életmentő tanfolyam minden első babáját váró anyukának és apukának! Mielőtt bármit elolvasol az interneten, gyere el és töltekezz fel az információkkal, amit Ágitól kaphatsz, ami megalapozza a későbbi sikeres szoptatást! Kötelezően "felírnám" mindenkinek, és ne felejts el jegyzetelni!! :)"

Gizi

"Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk a tanfolyamon. Egyáltalán nem bántuk meg az időnk "rááldozását". A sok információt befogadható, könnyen megjegyezhető, követhető formában kaptuk. A nap végén jelentkeztünk a másik két tanfolyamra is. Azt hiszem, ez elmondja a véleményünk. :)"

"A barátnőmnek adtam ajándékba a tanfolyamot. A cél az volt, hogy felkészülve várja a babát, ami, úgy gondolom, teljes mértékben megvalósult. Minden témát körbejártunk, ami az elindulásnál és a későbbiekben is hasznára válhat. Jó volt, hogy az egyénileg felmerülő kérdésekre is választ lehetett kapni. A workshop rész nagyon tetszett és rendkívül hasznos volt. Köszönjük szépen! :)"

Urbán Katalin

"Nagyon hasznos volt a tanfolyam, mindenről szó volt ami a szoptatás témához kapcsolódik. Örülök, hogy férjemmel együtt mentünk, neki is nagyon tetszett és biztos könnyebb lesz a kezdetekben, így hogy Ő is megfelelő tájékoztatást kapott. Gyakorlatias volt és sok olyan "hibára" felhívtátok a figyelmünket ami meg tudja nehezíteni a szoptatást, sok tévhitet sikerült eloszlatni. Nagyon jól éreztük magunkat, a helyszín és az egész előadás hangulata kiváló volt. Köszönjük! :)"

Rudrich Rita

1. oldal / 3

Bevásárló kosár

© 2019 Szülni jó. Minden jog fentartva.