"Azzal érkeztem, hogy szeretnék egy "listát" kapni arról, miket kell tudatos szülőként átgondolnunk, ismernünk, mire kell figyelnünk, stb.
Ezt teljes mértékben megkaptam és a közös, nyitott kérdezési lehetőségeknek köszönhetően úgy érzem sokkal többet kaptam, mint gondoltam, hogy fogok ebben a témában. Apró gyakorlatias feladatok és szakmai információk sávjában mindenféle nézőpontban."

"A tanfolyam szuper volt, nagyon részletes információkat kaptunk, így már nem érzem magam elveszettnek a szoptatás témájában. Sokkal nagyobb önbizalommal várom az ikreinket, és bízom benne, hogy a tanfolyamon tanultak alkalmazásával tudom majd szoptatni őket."

"A tanfolyamra érkezés előtt annyit már tudtam, hogy szoptatással kapcsolatban vannak olyan területek, amik tanulhatóak. Ezek "listájára" nagyon számítottam, hogy a felkészülésemet ennyivel is tudjam támogatni. Valójában pedig jóval többet kaptam, mint egy információs lista. Kiegészült sok-sok gyakorlati tapasztalattal. A Szülni jó csapat szemlélete ebben a tanfolyamban is 100%-ban megerősítette, hogy lehet tudatosan felkészülni a várható örömteli és kellemetlen helyzetek kezelésére. Ez a tanfolyami nap is gyorsan elrepült, rengeteg információval és nagyon kellemes hangulatban."

Eszes Annamária

1. oldal / 5

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Bevásárló kosár

© 2019 Szülni jó. Minden jog fentartva.