"Tetszettek az élethű babák, és hogy nem csak beszélt Ági eszközökról, hanem egy nagy arzenált mutatott be, amikből sokhoz személyes kotődése volt, ill. személyes tapasztalatra volt róluk. A hosszú időtartamhoz nagy segítség volt a minőségi és bőséges catering."

"Nagyon jó volt a családoktól hallani a saját tapasztalataikat és tényleg bizonyították, hogy egy csomó minden különbözően működik gyerekről gyerekre, szülőről szülőre. Ez megnyugtató volt, hogy én se feltétlenül ragaszkodjak egy-egy információhoz, hanem bízzak az érzéseimben. Azt hiszem, hogy ugyanúgy, ahogyan a szülésnél nagyon fontos annak a hangsúlyozása és tudatosítása, hogy képes vagyok megcsinálni, a gyerek nevelése/életben tartása is egy olyan terület, amihez elengedhetetlen az önbizalom és nyugodtság!"

"Rendkívül emberközeli, közvetlen, a kismama, a baba, a család érdekeit előtérbe helyező hozzáállást tapasztaltam, ahol partnerként tekint az orvos a páciensre. Mindenkinek ajánlom!"

"Nagyon fontos volt számomra, hogy a tanfolyamon hiteles forrásból kaptam információt, kipróbált módszerekkel kapcsolatban. Nagyon tetszett Ági támogató hozzáállása, hogy sokféle módszert mutatott be, egyikről sem beszélt radikálisan és mindig hangsúlyozta, hogy minden baba és szülő más, így más technikák válhatnak be mindenkinél"

1. oldal / 7

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Bevásárló kosár

© 2019 Szülni jó. Minden jog fentartva.