"Nagyon hasznosan eltöltött nap volt. Ági tudása és tapasztalata mellett rettentő fontos, hogy a személyisége mennyire szimpatikus, és megnyugtató."

Kostyó-Pajer Zsófia, Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

"Hasznos volt és érdemi. Profi felkészültség. Túl hosszú lett, a nap végén azt éreztük, h elég lett volna, ha csak egyikőnk van végig jelen."

Ötvös Ágnes, Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

"Nagyon köszönöm ezt a sok hasznos és megalapozott információt, a profizmust, ami Ágnes megnyilvánulásait mindig jellemzi. Látszik, hogy ez az esetében hivatástudatból fakad, és szeretném bátorítani, hogy folytassa, mert nagyon nagy szükségünk van rá! Én sajnos nem szülhetek a Szülni jó! csapatával, mégis rengeteget köszönhetek neki, így ismeretlenül is."

Kismama visszajelzés, Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

"Egy napban fény derült a babakelengyékkel kapcsolatos kérdéseinkre, tudatosan fogunk majd bele azok beszerzésébe. Úgy érzem a tanfolyam után magabiztosabban távoztam onnan a gyermekágyi időszakkal kapcsolatban."

Juhász-Kiss Melinda, Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

"Ugyan csak babànk érkezése utàn jutottunk el odàig, hogy részt vegyünk a tanfolyamon, de ìgy az első hetek nehézségein túljutva is jól jött ez a tanfolyam, nagyon érdekes és hasznos dolgokat tudtunk meg Àgitól. Meglévő ismereteinket kicsit "befoltoztuk", bővìtettük, és a làtottak, hallottak alapjàn egyben megbizonyosodhattunk afelől is, hogy nem jàrunk rossz úton. Minden babàt vàró és gyermekàgyas szülőnek csak ajànlani tudom!"

Tubolyné Kassas Leila, Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.05.23.

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Bevásárló kosár

© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.