Vélemények a tanfolyamokról 2019 ősz-tél

"Gyakorlatias és hasznos tanácsokkal teletűzdelt, de mégsem emészthetetlen tanfolyam. Engem megerősített abban, hogy nem lesz megoldhatatlan gond a szoptatással, ha kellően türelmes, kitartó és elszánt leszek :) Anyukáknak nagyon hasznos, viszont ahogy láttam, az Apukákat ez a téma köti le a legkevésbé."
Dóra, Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.01.19.
 
"Rengeteg elhangzó praktikus információ és segítség volt, magabiztosságot adott a jövőre nézve. Menni fog ez nekünk! :)"
Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.01.19.
 
"Jó tanfolyam, nekem megérte. Mindenkinek ajánlom, akinek kétségei vannak vagy teljesen szűz a témában."
Gasparovszky Bea, Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.01.19.
 
"Kis magabiztosságot szeretnék, mert bár a szüléstől nem félek, a szoptatástól illetve, hogy sikerülni fog-e, igen. Most sok praktikát hallottam, ami reméljük segíteni fog."
Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.01.19.
 
"Minden nagyon tetszett :) jó volt a babákkal kipróbálni a szoptatási módokat is."
Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.01.19.
 
"Lényegre törő volt, sok hasznos információval, pontos magyarázatokkal és annak nagyon örültem, hogy kipróbálhattuk a szoptatási pozíciókat, illetve élőben láttunk eszközöket. Az interaktivitás is tetszett az elején."
Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.01.19.
 
"Szuper hasznos és nagyon megnyugtató. Pont ezekért választottam Ágit is és a felkészítő sem okozott csalódást. Nagyon sok olyan kérdés került tisztázásra ami felmerült bennem és jó volt hallani egy finom útbaigazítást."
Bagó Janka, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.02.02.
 
A tanfolyam minden hasznos és praktikus tanáccsal és információval ellátott minket, most reálisan látjuk, hogy mik számunkra a teljesen felesleges és indokolt használati tárgyak a kezdetekhez. Mindezen túl jó volt érezni, hogy a tanfolyam célja saját magunk erőforrásainak megerősítése is az önmagunkba vetett hit által. Köszönjük szépen Ági, egy élmény volt! :)
Vivi, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.02.02.
 
"Ági maximális szakmaisága, minden információ nagyon hasznos és értékes volt amit hallottunk. Továbbá az elfogulatlanság, és hogy azt éreztem hogy saját erőforrásaink megerősítésére is a cél, hogy bízzunk magunkban. Köszönjük a sok hasznos és praktikus tanácsot, információt. :)"
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.02.02.
 
"Nagyon tetszett, hogy a gyermekágyi időszak lelki és a praktikus oldaláról is szó volt és minden felmerülő kérdésre kaptunk választ. Bensőséges volt a hangulat, bármit meg lehetett osztani egymással, nem volt rossz kérdés. Nagyon hasznos volt, hogy eljöttek a kisgyerekes családok és lehetett velük beszélgetni a viszonylag friss élményeikről, aranyosak voltak."
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.02.02.
 
"Nagyon hasznos a tanfolyam azoknak egyértelműen, akiknek a környezetében nem volt eddig újszülött, de azoknak is adhat hasznos tippeket, akiknek valamennyire ismerős egy újszülött gondozása. Megnyugtató volt, hogy Ágitól hiteles válaszokat és iránymutatást kaptunk."
Deák Zsuzsi, Szakál Alex, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.02.02.
 
"Praktikus és hasznos információkat vártunk az első hat hétre - ezt meg is kaptuk. Tetszett, hogy a tanfolyam bemutatott olyan új lehetőségeket, amikre eddig nem is gondoltunk (pl. mosható pelenka)"
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.02.02.
 
"Ágnes nagyon jól rávilágított a pszichológiai szakmai összefüggésekre, ami kifejezetten hasznos, mert így könnyebb családként, társas együttműködésként kezelni a születést."
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
 
"A szüléssel kapcsolatos témák részletes ismertetését vártam és ezt meg is kaptam. Nagyon jó muníciót kaptam a szülési terv összeállításához is, pontosabban látom a lehetőségeimet és az elvárásaim is egyre jobban kikristályosodnak. Nagyon jó volt az a sok pozitív megerősítés, hogy a természetes szülés nem egy kivételes szerencse, hanem testi, lelki, agyi rákészüléssel mindenki számára elérhető."
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
 
"Jelenleg online és offline közegben áramló rengeteg szüléshez kapcsolódó információk között kaptunk elsősorban egy olyan rendszerezést, ahol a fókuszt a természetes szülés folyamat megélésére és támogatására helyezte Ági a sok-sok alapinfórmáció mellett. Anyai és apai szempontból feltöltődtünk olyan ismeretekkel, amik segítik a tudatos felkészülésünket a szülővé és egyben családdá válásunk folyamatában. Szuper volt hallani számos gyakorlati tapasztalatot is, ami megerősített és megnyugtatott abban, hogy a szülés valóban lehet egy jó élmény. Hálásak vagyunk az emberközpontú, őszinte és magas szakmai minőségű tanfolyami lehetőségért a Szülni jó csapatának."
Eszes Annamária, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
"Nagyon közel áll hozzám a szülni jó szellemisége, mert egyszerre a nyugati orvoslás és a természettudományos szemléletű, de figyelembe veszi a természetességet és az anya és a baba esetében is a szülés fizikai vonatkozásai mellett a lelki vonatkozásokat is. Az EDA kapcsán volt bennem bizonytalanság, mert anyukám (4 gyereket szült, ebből kettőt EDA-val, kettőnket pedig EDA nélkül) egyetlen tanácsa az, hogy kérjek EDA-t, mert sokkal jobb úgy szülni. A you tube videó és a tanfolyam engem is és a férjemet is teljes mértékben meggyőzött arról, hogy mindenképpen EDA nélkül szeretnék szülni. Összességében annyit tudok mondatni, hogy vágyom arra, hogy a szülés élményét átélhessem :)"
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
 
"Minimális információ birtokában érkeztem a tanfolyamra a szülés folyamatával, különböző módozataival és a közben felmerülő döntéshelyzetekkel kapcsolatban. Úgy indultam haza, hogy az eddigi félelmeim és frusztrációm, ami alapvetően a tájékozatlanságomból fakadt, megszűntek."
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
 
"Nem is tudom hogy ezen infók nélkül hogyan mernek a szülésbe belevágni emberek. Ha már az oktatási rendszerünknek ez nem része, a szülés előtt kihagyhatatlan. Fontos infók, a felelős, kompetens döntéshez kihagyhatatlanok. Nem mellékesen nagyon élvezetes előadásban."
Báti Szilvia, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
 
"Azt vártam, hogy jobban megismerhettem a doktornőt emberileg és abból a szempontbol is, hogy milyen szakmai elveket képvisel es mi mellett van elköteleződve. Ez abszolút teljesült! Azt is vártam hogy kapok egy összegző áttekintést mit is várhatok, tapasztalhatok majd meg a szülés, vajudas, az elso napok kapcsan. Es hogy a ferjemmel egyutt vegighallgatva a napot, kapunk egy alapos, de nem túl (rémisztően) részletes és átfogó ismeretanyagot, hogy ne nekünk kelljen ezeket felkutatnunk laikusként a neten. Ez is abszolút teljesült!! Örülök hogy azokrol az eljárásokról is volt szó, amiket a doktornő igyekszik elkerülni. De kaptunk róla orvosi szakinfókat is, es nem kell a laikus véleményekre hagyatkoznunk. Külön öröm volt számunkra és nagyon megnyugtato hatassal bírt, hogy ezekről a kerülendő dolgokról sem “utálkozo harcos ellenvéleményként” volt szó, ahogy sokszor, sokan nyilatkoznak ilyen témákban!!! És ha az ember mégis ilyen helyzetbe kényszerül vészhelyzet, bármi kapcsán, akkor totál elkeseredik, hogy ez akkor a világ vége!!"
Online-élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
 
"A tanfolyamot nagyon hasznosnak találtuk a férjemmel. Átfogó és alapos képet kaptunk a legfontosabb témákban. Anélkül, hogy azt éreztük meg akarnának minket mindenképpen győzni, inkább azt éltük át, hogy meg lettünk nyerve bizonyos témáknak! :) És ami számunkra a legértékesebb tapasztalat volt, hogy egy valódi orvost ismerhettünk meg Dr. Dékány Ágnes doktornő személyében, aki “ nem a betegséget kezeli, hanem az embert!” Egy Embert ismerhettünk meg, aki törődik az emberrel, aki lehet, hogy éppen szül vagy vajúdik! :) És a megértő, segítő beszélgetést ugyanolyan elkötelezetten használja “gyógymódként”, mint én is teszem a hivatásomban Life coachként! :) Olyan orvost találni, aki valóban figyel, végighallgat és törődik az emberrel számunkra nagyon nagy kincs! :) Köszönjük!"
Szász Júlia, Online-élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
 
"Fantasztikus volt a tanfolyam, minden perce hasznos volt! Ezeknek az információknak minden kismamához el kellene jutniuk!"
Bea Online-élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
 
"Köszönöm a praktikus tanácsokat, a tájékozódás megkönnyítését és a pozitív figyelmet fenntartó előadást"
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.
 
"Tetszettek az élethű babák, és hogy nem csak beszélt Ági eszközökról, hanem egy nagy arzenált mutatott be, amikből sokhoz személyes kotődése volt, ill. személyes tapasztalatra volt róluk. A hosszú időtartamhoz nagy segítség volt a minőségi és bőséges catering."
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.
 
"Nagyon jó volt a családoktól hallani a saját tapasztalataikat és tényleg bizonyították, hogy egy csomó minden különbözően működik gyerekről gyerekre, szülőről szülőre. Ez megnyugtató volt, hogy én se feltétlenül ragaszkodjak egy-egy információhoz, hanem bízzak az érzéseimben. Azt hiszem, hogy ugyanúgy, ahogyan a szülésnél nagyon fontos annak a hangsúlyozása és tudatosítása, hogy képes vagyok megcsinálni, a gyerek nevelése/életben tartása is egy olyan terület, amihez elengedhetetlen az önbizalom és nyugodtság!"
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.
 
"Rendkívül emberközeli, közvetlen, a kismama, a baba, a család érdekeit előtérbe helyező hozzáállást tapasztaltam, ahol partnerként tekint az orvos a páciensre. Mindenkinek ajánlom!"
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.
 
"Nagyon fontos volt számomra, hogy a tanfolyamon hiteles forrásból kaptam információt, kipróbált módszerekkel kapcsolatban. Nagyon tetszett Ági támogató hozzáállása, hogy sokféle módszert mutatott be, egyikről sem beszélt radikálisan és mindig hangsúlyozta, hogy minden baba és szülő más, így más technikák válhatnak be mindenkinél"
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.
 
"Nagyon vártuk ezt a tanfolyamot, mert szükségünk volt egy iránymutatásra a kezdetekhez. Innen-onnan természetesen hallottam már a gyermekágyi időszak tapasztalatairól - sajnos legtöbbször panaszairól -, de nem állt össze, hogy a jelentős információ halomban mi az amit valóban át kell gondolni, amire lehet készülni, amit jó ha beszerzünk (és mi az ami felesleges) mielőtt megérkezik a saját kisbabánk. A tanfolyamon témánként érintettük a hasznos és kevésbé hasznos teendőket, eszközöket és célravezető hozzáállást. A nap végére ezek segítségével össze is állt a várva várt kép a fejemben. Hosszú napot töltöttünk együtt, tele valóban hasznos információval, jó kedvvel, vidámsággal. Hálás köszönet érte!"
Eszes Annamária, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.
 
"Spóroltunk egy csomó pénzt :D sok olyan baba kiegészítőről beszéltél, ami szerinted nem indokolt, felesleges a beszerzése, pedig eddig tervben volt :) valamint volt olyan is, amiről meggyőztél, hogy szükséges /jó ha van. Sokkal tisztább képet kaptam arról mire is számíthatunk, hogyan készüljünk. Megerősítettél abban is, hogy az együttalvás a babával jó, hogy számos pozitív velejárója van, ahogyan a hordozásnak is. Ugyan egy picit hosszúra nyúlt a nap, de nagyon élveztük!"
Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.
 
"Lényegretörő, hasznos, végtelenül informatív, fontos témakörök ismertetése a kezdő anyukáknak. Óriási segítség! A gyakorlati rész külön nagyon pozitív."
Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.
"Megnyugatató a tudat, hogy mindez tanulható, és hogy tudom mire figyeljek az elején."
Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.11.16.
"Azzal érkeztem, hogy szeretnék egy "listát" kapni arról, miket kell tudatos szülőként átgondolnunk, ismernünk, mire kell figyelnünk, stb.
Ezt teljes mértékben megkaptam és a közös, nyitott kérdezési lehetőségeknek köszönhetően úgy érzem sokkal többet kaptam, mint gondoltam, hogy fogok ebben a témában. Apró gyakorlatias feladatok és szakmai információk sávjában mindenféle nézőpontban."
Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.11.16.
 
"A tanfolyam szuper volt, nagyon részletes információkat kaptunk, így már nem érzem magam elveszettnek a szoptatás témájában. Sokkal nagyobb önbizalommal várom az ikreinket, és bízom benne, hogy a tanfolyamon tanultak alkalmazásával tudom majd szoptatni őket."
Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.11.16.
 

"A tanfolyamra érkezés előtt annyit már tudtam, hogy szoptatással kapcsolatban vannak olyan területek, amik tanulhatóak. Ezek "listájára" nagyon számítottam, hogy a felkészülésemet ennyivel is tudjam támogatni. Valójában pedig jóval többet kaptam, mint egy információs lista. Kiegészült sok-sok gyakorlati tapasztalattal. A Szülni jó csapat szemlélete ebben a tanfolyamban is 100%-ban megerősítette, hogy lehet tudatosan felkészülni a várható örömteli és kellemetlen helyzetek kezelésére. Ez a tanfolyami nap is gyorsan elrepült, rengeteg információval és nagyon kellemes hangulatban."

Eszes Annamária, Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.11.16.

"Mindenképpen szükséges egy ilyen tanfolyamonra jelentkezni, felbecsülhetetlen értékű tudás kapható."

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.11.16.
 
"Nagyon hasznos és lènyegretörő tanfolyam, sok gyakorlati tanáccsal."

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Bevásárló kosár

© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.