Vélemények a tanfolyamokról 2017 nyár

"Nagyon hasznos tanfolyam, csak ajánlani tudom mindenkinek. Minden szülés előtt állónak részt kellene vennie rajta!"
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.
 
"Életem egyik legjobb döntése volt ide eljönnöm. A sok kérdés a fejemben, aminek nagy része félelmekből eredt, végre válaszra talált és elhessegette minden negatív gondolatomat. Én nagyon az elején kaptam ezt az információ csomagot (14. hét), és úgy érzem, emiatt a babám is sokkal kevesebb stresszt szenved el tőlem, mivel így nyugodtabban, magabiztosan állhatok a szüléshez. Ezen kívül nagyon örülök, hogy Párom is részt vett velem, mert most közelebb került hozzá ez a teljesen ismeretlen téma. Hiszem, hogy egy nagyon szép szülés elé nézünk mindketten. Én csak hálálkodni tudok. Köszönjük Ági!!!"
Hajdú-Sola Angelika, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.
 
"Számomra nagyon hasznos volt a tanfolyam. Nekem segített sok nyitott kérdés megválaszolásában. A szülést nem csak orvosi oldalról mutatta be. Csak ajánlani tudom minden kismamának és kispapának!"
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.
 
"Én nagyon hasznosnak érzem ezeket a tanfolyamokat, főleg az interaktív jellegük miatt. Bár személy szerint már sok információval érkeztem, de így is akadtak olyan témák, amikkel korábban nem találkoztam. Számomra nagy segítség volt abban, hogy a férjem is közelebb kerüljön a szüléshez, ne tartson tőle annyira, más módon nem hiszem, hogy el tudtam volna ezt érni."
Noémi, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.
 
"Nagyon jó hangulatú tanfolyamon vettünk részt szombaton, ahol szinte minden hasznos információt megismerhettünk, amire a szüléshez nekem, illetve páromnak szükségünk lehet. Engem mindig megnyugtatnak az előadásaid, az ahogyan a szülésről és a várandósságról beszélsz, amilyen természetességgel kezeled ezt a folyamatot, illetve amilyen türelemmel és segítőkészséggel állsz minden kismamához és kispapához, legyen bármilyen furcsa kérdésünk. Nagyon jó, hogy mindig sokan vagyunk, és sokféle kérdés felmerül, mert így nagyon sokat lehet tanulni, illetve megnyugtató olyan emberek között lenni, akiknek jelenleg hasonló az érdeklődési körül. Nagyon köszönjük azt a sok energiát és időt, amit a kismamák gondozásával töltesz, bízom benne, hogy a jövőben lesznek még további témájú tanfolyamok is."
Németh Ildikó, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.
 
"Bármikor lehetett bármilyen kérdést feltenni, illetve szünetekben a segítők és kiállítók is nagyon segítőkészek voltak. Nekem tetszett, hogy volt friss gyümölcs és egészséges nassolnivaló is, illetve kapszulás kávé (párom miatt). Tetszett még a tanfolyam végén a videós blokk, különösen apukák szempontjából tartom ezt hasznosnak, akik nem biztos hogy maguktól is keresgélnek neten szülés videókat (egy kismamáról ezt jobban el tudom képzelni). Jó volt még, hogy szünetekben lehetett a Bikás parkban sétálni."
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.
 
"Teljesen felkészületlen és tudatlan voltam a szüléssel kapcsolatban, ráadásul eléggé rettegek is az egésztől. A tanfolyamon sikerült részleteiben megismernem ezt a folyamatot és így már nem is tűnik olyan (na jó, azért kicsit még mindig :-) ) ijesztőnek. Köszönöm!"
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.
 
"Nagyon-nagyon hasznos nap volt!!! Annak ellenére, hogy nem igazán vagyok egy előadásokat élvező típus, itt a 8 óra alatt egy percig sem unatkoztam. Ági felkészültségét és őszinte stílusát garanciának érzem arra, hogy hiteles információkhoz jutottam a természetes szülés témakörében. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a tanfolyamot!!!"
Zsófia, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.
 
"A tanfolyam után most már én is értem, miért mondják, hogy a szoptatást tanulni kell. Nagy segítségemre lesz a jövőben, hogy itt mindent gyakorlati szempontból közelítettünk meg, és mind a fejést, szoptatási pozíciókat ki lehetett próbálni, mind az összes szoptatási segédeszköz is bemutatásra került. Így tájékozottabban és felkészültebben állok majd hozzá magához a szoptatáshoz is, és az ezzel kapcsolatban felmerülő esetleges problémákhoz is. Sőt a tanultak ismeretében remélhetőleg sikerül majd megelőzni bizonyos kellemetlenségeket. Abszolút megerősített abban, hogy ameddig csak lehet szoptatni szeretném a kisbabámat."
Németh Ildikó, Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2017.08.26.
 
"Hiába olvastam sok könyvet a szoptatásról, eddig olyan káosznak éreztem a fejemben, most a tanfolyam után sokkal rendszerezettebbnek érzem az információkat. Abszolút megkaptam amire vártam, és nagyon hasznosnak találtam minden részletét."
Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2017.08.26.
 
"Én szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a rokonságom körében bőven gyakorolhattam az úgynevezett "babazást", és láttam is, hogy hogyan szoptatja őket édesanyjuk. Mégis azt éreztem, hogy részt kell vennem ezen a tanfolyamon és végig kell hallgatnom. Bebizonyosodott, hogy rengeteg tévhit él még ma is, ami miatt felesleges aggódni, vagy éppen igenis van rá megoldás, csak a megfelelő támogatás, kitartás, türelem és pozitív hozzáállás kell! Szerintem ez az egyik legjobb tanfolyam, sok és nagyon hasznos informacióval. Megint kaptam egy igazi használható mankót a mindennapokhoz, amit ki is szeretnék próbálni, azt már csak remélem, hogy mindent betartva sikerülni is fog. A lényeg, hogy a tanfolyam után úgy jöttem el, én is tudom majd szoptatni a kisfiam, és ez jó, megnyugtató érzés, nekem ennyi elég. Én ajánlani fogom a baráti körben is, aki teheti menjen el, és hallgassa végig, érdemes! Neked pedig nagyon köszönöm Ági :)"
Kurkó-Csörgő Krisztina, Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2017.08.26.
 
 
 
 
 
 
 
 

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Bevásárló kosár

© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.