Vélemények a tanfolyamokról 2018 tavasz-nyár

"Szerintem így volt jó, ahogy volt. Kár, hogy nem volt több ember, mert igen hasznosnak vélem az ilyen találkozót, de akkor meg elveszett volna ez a fajta intimitás."
Nagymama tanfolyan-2018.03.03.
 
"Megismerkedtem az újabb felfogással a kisbaba neveléssel kapcsolatosan, valamint segített abban is, hogy megértsem, "meddig mehetek el", mint nagymama...Köszönöm a segítséget, valószínűleg sok konfliktustól menekültünk meg."
Nagymama tanfolyan-2018.03.03.
 
"Jó volt megismerni mások gondolatait, tapasztalatait a témával kapcsolatban. Jó volt együtt lenni a lányommal, és öröm érezni azt, hogy számít rám, mint nagymamára."
FIskálné Fogl Anna, Nagymama tanfolyan-2018.03.03.
 
"Hiánypótló tanfolyam, szoptatással kapcsolatban kevés hiteles információ érthető el. Az egész családnak hasznos volt."
Szoptatásra felkészítő tanfolyan-2018.03.03.
 
"Ügyesen felépített, nagyon hasznos és jó hangulatú volt a nagymamás rész. Azt tapasztaltam, hogy anyukám és anyósom már a meghívás tényének is nagyon örült, és elég nyitottan álltak a dologhoz, ahogy a többi résztvevő is. A tanfolyam már most érezhetően javított mindkét leendő nagymamával való kapcsolatomon. Tetszett, hogy a jelenlegi szakmai ajánlások (pl. szoptatás, hordozás témában) bele voltak szőve a feladatokba, így a nagymamák indirekt módon ismerkedhettek meg ezekkel az új információkkal. Ági és Kriszta nagyon jól koordinálta a dolgokat, szakmailag és emberileg is maximálisan lehetővé tették, hogy egy bensőséges, beszélgetős délutánt töltsünk együtt. A csoport létszáma pont megfelelő volt ahhoz, hogy mindenkinek lehetősége legyen megosztani a véleményét, gondolatait a többiekkel. A gyakorlatok sok jó ötletet adtak, és nagyban elősegítik azt, hogy a fiatal anyukák és a nagymamák úgy tudjanak kommunikálni a baba megszületése után, hogy egyik fél se bántsa meg a másikat, mégis ki tudja fejezni jogos igényeit, aggodalmait. Örülök, hogy ott lehettem a tanfolyamon!"
Dóra-Fiskál Szandra, Szoptatásra felkészítő és nagymama tanfolyam-2018.03.03.
 
"Szuper tanfolyam, amely során a rózsaszín köd mellett a valósággal - annak nehézségeivel és pozitívumaival is - szembesül az ember. Szerencsére Ági stílusában a valóság is egész emészthető ☺️"
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.
 
"Célirányos információk, amelyek segítenek a saját út megtalálásban; több kérdésre választ kaptunk, amiről nem is tudtunk, hogy kérdésként felmerülhet; rávilágított a szülés lelki oldalának a jelentőségére (ami számomra eddig csak orvosi folyamatnak tűnt)."
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.
 
"Komplex, jól felépített, oldott hangulatú tanfolyam. Abszolút nem anatómia óra jellegű, hanem holisztikus szemléletű. Családbarát :)"
Kiss Katinka, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.
 
"Ajánljuk mindenkinek, aki az internet helyett kiváló szakmai forrástól szeretné a hiteles információkat hallani. Férjek számára is nagyon hasznos. Nagyon elégedettek vagyunk és úgy érezzük ezzel a tanfolyammal is előbbre léptünk, hogy jó szülővé válhassunk."
Haller-Szőke Ágnes, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.
 
" A tanfolyamban a legjobban az objektív, hiteles információk, melyekkel a szülés már nem elkerülhetetlen orvosi beavatkozás gondolatát ébreszti, hanem egy kis élet természetes világra jövetelének segítését. A Doktornő előadásmódja, mely a "laikus" résztvevők számára kellően szakmai, ám nem elrettentően orvosi, ugyanakkor nem is túlmisztifikált, "rózsaszín ködös" volt, hanem ezen két véglet közötti arany középút. Az ellátás is remek volt: egészséges nassolnivalók, üdítők, nagyon tetszett, hogy bár ebéd igénybe vételére a helyszínen nem volt lehetőség, az étkezés mégis megoldható volt a felszerelt konyhában önellátással."
Illésné Darázsi Andrea, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.
 
"Számomra meghatározó élmény volt, minden várandós párnak ajánlanám. Ági profi előadásmódja, az információátadásban és a beszélgetések során is megnyilvánuló segítő attitűdje fantasztikus volt. Nagyon sokat adott, hogy hasznos, lényeges információk hangzottak el elméletben, de ehhez gyakorlati példák, és ami fontosabb: egyfajta szemlélet kapcsolódott. Így a nap végére összeállt bennem egy bizonyosság azzal kapcsolatban, hogy kompetens, erős irányítója lehetek a kisbabám születésének, hogy közben mennyi segítségem lesz, és hogy az erő mellett a gyengeség, megakadás is természetes része a folyamatnak, és hogy mit lehet ilyenkor tenni. Szép emlék, vidám, építkező, tartalmas nap és úgy érzem, a várandósságom, és talán a szülésem egy fontos lépése volt a tanfolyam. Hálás vagyok érte!"
Sikó Dóri, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.
 
"Erőt szerettem volna meríteni a felkészülésből. A természetes szülés, a jó szülésélmény lehetősége sok szempontból ismert számomra, de nem tudtam, hogy Én, Mi ezt hogy fogjuk pontodan csinálni? Mi történik, mit kell tennem? Elronthatok valamit? Nagyon sok tényszerű információ hangzott el, és sok gyakorlati példa, talán még több "varázsmondat" - amik abban segítenek, hogy tudjam és higgyem, hogy képes vagyok boldogan, békében megszülni a kisbabámat, hogy nem fenyegetnek veszélyek, hogy ismerjem és használjam az erőmet, bízzak és szeressek a választott segítőimben mindent, amit ők adhatnak. - Hát ezt kaptam, röviden. Sokkal több is, mint amire számítottam :)"
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.
 
"Nagyon köszönjük Áginak és a csapatnak a törődést, a gondoskodást, minden választ! Nagyon ritka ez a fajta hozzállás a friss szülőkhöz. Tetszik, hogy nincs hülye kérdés, illetve hogy a lelkeket is kicsit "rendbe teszitek" :) Tök jó olyan emberekkel találkozni, akiket nem untat a babatéma és látni, hogy nem vagyunk egyedül a kérdésekkel. Egyetlen döntést sem bánunk, ami hozzátok vezetett, a legbiztosabb kezekben vagyunk! Mindenkinek csak ajánlani fogjuk, hogyha olyan gondoskodásra vágyik, ami mellett "két lábbal a földön" várhatja a kicsijét, válasszon titeket! :) Szülni jó, köszönjük!"
Szabó Emese, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.
 
"Ez az első várandosságom úgyhogy nagyon ismeretlen terep lesz a gyermekágyi időszak. A tanfolyam sok kérdőjelet tisztázott ezzel a fontos időszakkal kapcsolatban, segít tisztán látni, hogy mi az ami reális és mi várható a baba születésével. Olyan gyakorlati kérdések foglalkoztattak mint a hordozás vagy a babakocsi kiválasztása es a mosható pelenkázás de ez a nap a lelki folyamatok kiemelésével sokkal sokkal többel járult hozzá a felkészüléshez."
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.
 
"Szuper informatív, meghökkentő és mégis csodálatosan megnyugtató tanfolyamon vehettünk részt. Nagyon hálásak vagyunk, hogy van ez a lehetőség, igazából minden kismamának szüksége lenne arra, hogy eljusson hozzátok. Egyrészről a kelengye lista áttekintése is hasznos, másrészről azonban a gyermekágyi információkért nem győzök hálát adni. Őszintén, egyszerűen, kendőzetlenül és ennek ellenére mégis részletesen, elgondolkodtatóan és megnyugtatóan hallani erről a nem könnyű időszakról minden kismamának és kispapának nagyon hasznos tud lenni. Sokan, amikor abba a helyzetbe kerülünk, hogy babát várunk, még nem találkoztunk ilyen helyzettel és sokszor erről az időszakról a barátok sem beszélnek, vagy már csak akkor amikor megszépült az emlék. Mindemellett nagyon jó volt a hordozási tanácsadás is, és hogy kipróbálhattuk a nekünk tetsző módokat, így már nem fogunk teljesen idegenként tekinteni a különböző eszközökre, amikor megérkezik a baba és kiválasztjuk a neki és nekünk is leginkább megfelelőt."
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.
 
"Tetszik a szemléletetek, a szervezés, a kiállított termékek is színvonalasak voltak. Megspóroltam vele nagyon sok időt, internetezést. A férjemhez eljuttattátok azokat az infókat a gyerekágyról, amiket eddig tőlem nem teljesen fogadott el. A gyakorlati teendők kipróbálása (ebben nagy segítség volt az életnagyságú és súlyú baba) önbizalmat adott mindkettőnknek, még ha tudjuk is, hogy a gyakorlatban teljesen normális az elbizonytalanodás, de nem mindegy, hogy hogy indul neki az ember."
Héjja-Szabó Dóra, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Bevásárló kosár

© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.