Vélemények a tanfolyamokról 2017 ősz

"Kevés olyan helyet találtam eddig, ahol lehet őszintén beszélni és kérdezni. Itt minden várakozáson felül alakult, sokkal kevésbé tartok már a szüléstől, de fontos, hogy nem azért, mert el lettek volna titkolva a nehézségek. Épp ellenkezőleg, minden részletről őszintén és nyíltan lehetett beszélgetni, mindennek megismertetve a jó és rossz oldalát."
 Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.
 
"A legjobban hiteles és fontos infók tetszettek. Nagyon sok olyan dolgot mondtál, amit mindenkinek tudnia kellene, és ami nekem nagyon sokat fog segíteni a szülés során."
 Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.
 
"Tökéletes alkalom a felkészülésre és egyben kikapcsolódásra, hogy kiszakadjunk a ránk zúduló információ-áradatból és hiteles, őszinte, egyértelmű válaszokat kapjunk a kérdéseinkre, mind mi kismamák, mind pedig a leendő vagy már meglévő apukák. Nagyon jó érzelmi és mentális ráhangolódást nyújt a tanfolyam a várandósság idejére, a szülésre, valamint az azt követő időszakra, amely hangulat nemcsak az előadás végéig tart, hanem egy magasabb szintre emelve a lelkünket tartósan él bennünk, visszük magunkkal és "dolgozhatunk" belőle az adott helyzetekben. Nagyon hasznos volt nekem, mint már második babát váró anyukának is, mert egy kisgyerek mellett sokkal kevesebb idő marad a hétköznapokban ezen fontos időszakok testi, lelki és mentális felkészülésére, ráhangolódásra. Emellett nagyszerű kikapcsolódás. Köszönöm, hogy a részese lehettem ennek a napnak!"
 Fülöp Judit, Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.
 
"A tanfolyamnak köszönhetően nem maradtak bennem kérdések a szüléssel kapcsolatban, világosan látom, milyen lehetőségeim és feladataim vannak nekem és a férjemnek is. A megszerzett tudással felvértezve magabiztossá váltunk és szeretettel, nyugalommal várjuk életünk legszebb napját."
Darvas Szilvia, Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.
 
"Elégedett voltam a szervezéssel, helyszínnel és a tartalommal is, a férjem szintén, már inkább apás szülésben gondolkodunk, mint fordítva. Gondolatébresztő volt az előadás (párkapcsolati szinten több olyan téma került elő a szüléssel kapcsolatban, amire eddig nem gondoltunk vagy amiről eddig nem beszéltünk), emellett több, számunkra bizonytalan/ismeretlen területen megnyugtató információk érkeztek. Mindketten hasznosnak tartjuk hogy részt vettünk a tanfolyamon és hogy nem másikat választottunk."
 Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.
 
"Férjemmel együtt maximálisan elégedettek voltunk a tanfolyam színvonalával, tartalmával. Ági szakmaisága, felkészültsége, őszintesége, közvetlensége elvarázsolt minket. Rengeteg új, hasznos, érdekes információhoz jutottunk. Nagyon várjuk a többi tréninget is!"
 Rita, Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.
 
"Nagyon jól éreztem magam, amellett, hogy hasznos volt és informatív nagyon jó hangulatban telt. Tökéletes szombati program volt."
Tamási Dóra, Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.
 
"Egy rendkívüli gondossággal előkészített nap, amiben a szakmaiság szépen összesimul a nyílt és barátságos hangulattal. Sok hasznos külső információ, szépséges belső utazás. És ez csak a kezdet. Szelíden, de határozottan, a tanfolyam során Ági visszavezetett ahhoz a belső erőforráshoz, amely csalhatatlanul súgja: "igenis, képes vagyok életet adni". És ez JÓ."
Havasmezői-Sala Réka, Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.
 
"Lényegében minden informaciót megkaptam a szüléssel kapcsolatban amire egy apanak szüksége lehet. Olyan fontos kérdésekre is meg kaptam a valaszt amire önmagamban nem is gondoltam volna."
Darvas Benjamin, Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.
 
"A tanfolyamban legjobban gyakorlati útmutatás és a szemlélet tetszett. A gyermekágyas időszak alatt várható időbeosztás ismertetése kijózanító hatású volt. Nagyon jó, hogy kifejezetten a férjek is célcsoportja a tanfolyamnak."
Segítség a kezdetekhez - 2017.09.02.
 
"Jó hangulatban kaptunk olyan fontos és igen hasznos információkat, amik segítenek a baba érkezését követő időszakban. Értsd életben tartjuk őt és magunkat is, a tanfolyamon elhangzottak alapján."
Segítség a kezdetekhez - 2017.09.02.
 
"A tanfolyam segített átlendülni a felkészülés legnehezebb szakaszán, és adott támogatást ennek az élethelyzetnek a pszichológiai, fizikai és praktikus részében egyaránt, hogy kérdések, kételyek és bizonytalanság nélkül vágjunk bele a szülésbe."
Lipták Zsuzsa és László Zoli - Segítség a kezdetekhez - 2017.09.02.
 
"Bár már a harmadik trimeszterben vagyunk, még mindig nem kezdtük meg a babakelengye összeállítását, mert teljesen elvesztünk az információrengetegben. Azt vártuk, hogy a tanfolyam legalább ebben segít eligazodni. Ennél azonban jóval többet kaptunk, a tanfolyam megindította azt a lelki felkészülést és várakozást, amit eddig információ hiányban és a bizonytalanságok miatt toltunk magunk előtt."
Segítség a kezdetekhez - 2017.09.02.
 
"Amellett, hogy rengeteg hasznos tippet és információt kaptunk, ami nagyon nagy mértékben növeli az önbizalmunkat és csökkenti a félelmeinket, a legjobban talán az tetszik nekünk, hogy mindezt egy számunkra nagyon hiteles forrásból kapjuk. Ezek a találkozások nem csak a kezdetek átvészeléséhez segítenek, hanem kialakítanak egy olyan bizalmat, amely a várakozásaink szerint nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy a szülést és a babát is kiegyensúlyozotan kezeljük."
Segítség a kezdetekhez - 2017.09.02.
 
"A feladatok és a témákkal eltöltött idő minket a férjemmel jobban egybe gyúrt :), kérdéseket és beszélgetés-alapot adott, nézeteinket is formálta és még nagyobb vágyat ébresztett, hogy igen, itt és most "belevágjunk" és alig várjuk h családunk legyen. Meg is nyugtatott, hogy egyszerűbben, kevesebb "termékkel" és beszerzéssel is boldog és egészséges módon vigyázhatunk a kicsinkre, és a környezetünkre, ami nekünk fontos szempont. Jó volt más párokkal is ötletelni, beszélgetni. Az interaktivitás, a humor, a hiteles témák és hiteles előadók és az együttműködő, nyitott csoporttársak segítségével elrepült az a sok sok óra, csak este éreztük, hogy elpilledtünk és jópár napig mocorgott a fejünkben a sok információ. Élményteli családi(as) nap volt."
Mónika, Segítség a kezdetekhez - 2017.09.02.
 
"Kifejezetten hasznos volt a tanfolyam, mind a gyakorlati tanácsok szempontjából, mind a lelki felkészülés tekintetében ("szemfelnyitás" az első 6 hét nehézségeire és a környezet - eltérő vélemények - miatt felmerülő problémák hatékony kezelésére)."
Segítség a kezdetekhez - 2017.09.02.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Bevásárló kosár

© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.