Vélemények a tanfolyamokról 2017 ősz - Szülni jó! Dr. Dékány Ágnes szülész-nőgyógyász lapja

Vélemények a tanfolyamokról 2017 ősz

"Hiteles és fontos infók. Nagyon sok olyan dolgot mondtál, amit mindenkinek tudnia kellene, és ami nekem nagyon sokat fog segíteni a szülés során."
Szülésfelkészítő tanfolyam  2017.11.25.

 

"Életszerű és használható tapasztalatokhoz jutottam, végig fenntartotta az érdeklődésemet, és a tanfolyam interaktív jellege."

Szülésfelkészítőtanfolyam 2017.11.25.

 

 "Nagyon jó volt a felépítése, nem is vettem észre, hogy mennyi idő eltelt."

Szülésfelkészítő tanfolyam  2017.11.25.

 

 "Kevés olyan helyet találtam eddig, ahol lehet őszintén beszélni és kérdezni. Itt minden várakozáson felül alakult, sokkal kevésbé tartok már a szüléstől, de fontos, hogy nem azért, mert el lettek volna titkolva a nehézségek. Épp ellenkezőleg, minden részletről őszintén és nyíltan lehetett beszélgetni, mindennek megismertetve a jó és rossz oldalát."

Szülésfelkészítő tanfolyam  2017.11.25.

 

"Tökéletes alkalom a felkészülésre és egyben kikapcsolódásra, hogy kiszakadjunk a ránk zúduló információ-áradatból és hiteles, őszinte, egyértelmű válaszokat kapjunk a kérdéseinkre, mind mi kismamák, mind pedig a leendő vagy már meglévő apukák. Nagyon jó érzelmi és mentális ráhangolódást nyújt a tanfolyam a várandósság idejére, a szülésre, valamint az azt követő időszakra, amely hangulat nemcsak az előadás végéig tart, hanem egy magasabb szintre emelve a lelkünket tartósan él bennünk, visszük magunkkal és "dolgozhatunk" belőle az adott helyzetekben. Nagyon hasznos volt nekem, mint már második babát váró anyukának is, mert egy kisgyerek mellett sokkal kevesebb idő marad a hétköznapokban ezen fontos időszakok testi, lelki és mentális felkészülésére, ráhangolódásra. Emellett nagyszerű kikapcsolódás. Köszönöm, hogy a részese lehettem ennek a napnak!"
Fülöp Judit, Szülésfelkészítő tanfolyam  2017.11.25. 
 
"A tanfolyamnak köszönhetően nem maradtak bennem kérdések a szüléssel kapcsolatban, világosan látom, milyen lehetőségeim és feladataim vannak nekem és a férjemnek is. A megszerzett tudással felvértezve magabiztossá váltunk és szeretettel, nyugalommal várjuk életünk legszebb napját."

Darvas Szilvia, Szülésfelkészítő tanfolyam  2017.11.25.

 

"Elégedett voltam a szervezéssel, helyszínnel és a tartalommal is, a férjem szintén, már inkább apás szülésben gondolkodunk, mint fordítva. Gondolatébresztő volt az előadás (párkapcsolati szinten több olyan téma került elő a szüléssel kapcsolatban, amire eddig nem gondoltunk vagy amiről eddig nem beszéltünk), emellett több, számunkra bizonytalan/ismeretlen területen megnyugtató információk érkeztek. Mindketten hasznosnak tartjuk hogy részt vettünk a tanfolyamon és hogy nem másikat választottunk."

Szülésfelkészítő tanfolyam  2017.11.25.

 

 "Férjemmel együtt maximálisan elégedettek voltunk a tanfolyam színvonalával, tartalmával. Ági szakmaisága, felkészültsége, őszintesége, közvetlensége elvarázsolt minket. Rengeteg új, hasznos, érdekes információhoz jutottunk. Nagyon várjuk a többi tréninget is!"

Rita, Szülésfelkészítő tanfolyam  2017.11.25.

 

 "Nagyon jól éreztem magam, amellett, hogy hasznos volt és informatív nagyon jó hangulatban telt. Tökéletes szombati program volt."

Tamási Dóra, Szülésfelkészítő tanfolyam  2017.11.25.

 

 "Egy rendkívüli gondossággal előkészített nap, amiben a szakmaiság szépen összesimul a nyílt és barátságos hangulattal. Sok hasznos külső információ, szépséges belső utazás. És ez csak a kezdet. Szelíden, de határozottan, a tanfolyam során Ági visszavezetett ahhoz a belső erőforráshoz, amely csalhatatlanul súgja: "igenis, képes vagyok életet adni". És ez JÓ."

Havasmezői-Sala Réka, Szülésfelkészítő tanfolyam  2017.11.25.

 

 

Bevásárló kosár