Néhány tanfolyam után kértem a résztvevőket, írják le véleményüket. Itt olvashatjátok azon válaszokat, akik hozzájárultak a közléshez. A hitelesség érdekében vágás, módosítás és válogatás nélkül.

"Gyakorlatias és hasznos tanácsokkal teletűzdelt, de mégsem emészthetetlen tanfolyam. Engem megerősített abban, hogy nem lesz megoldhatatlan gond a szoptatással, ha kellően türelmes, kitartó és elszánt leszek :) Anyukáknak nagyon hasznos, viszont ahogy láttam, az Apukákat ez a téma köti le a legkevésbé."
Dóra, Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.01.19.
 
"Rengeteg elhangzó praktikus információ és segítség volt, magabiztosságot adott a jövőre nézve. Menni fog ez nekünk! :)"
Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.01.19.
 
"Jó tanfolyam, nekem megérte. Mindenkinek ajánlom, akinek kétségei vannak vagy teljesen szűz a témában."
Gasparovszky Bea, Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.01.19.
 
"Kis magabiztosságot szeretnék, mert bár a szüléstől nem félek, a szoptatástól illetve, hogy sikerülni fog-e, igen. Most sok praktikát hallottam, ami reméljük segíteni fog."
Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.01.19.
 
"Minden nagyon tetszett :) jó volt a babákkal kipróbálni a szoptatási módokat is."
Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.01.19.
 
"Lényegre törő volt, sok hasznos információval, pontos magyarázatokkal és annak nagyon örültem, hogy kipróbálhattuk a szoptatási pozíciókat, illetve élőben láttunk eszközöket. Az interaktivitás is tetszett az elején."
Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.01.19.
 
"Szuper hasznos és nagyon megnyugtató. Pont ezekért választottam Ágit is és a felkészítő sem okozott csalódást. Nagyon sok olyan kérdés került tisztázásra ami felmerült bennem és jó volt hallani egy finom útbaigazítást."
Bagó Janka, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.02.02.
 
A tanfolyam minden hasznos és praktikus tanáccsal és információval ellátott minket, most reálisan látjuk, hogy mik számunkra a teljesen felesleges és indokolt használati tárgyak a kezdetekhez. Mindezen túl jó volt érezni, hogy a tanfolyam célja saját magunk erőforrásainak megerősítése is az önmagunkba vetett hit által. Köszönjük szépen Ági, egy élmény volt! :)
Vivi, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.02.02.
 
"Ági maximális szakmaisága, minden információ nagyon hasznos és értékes volt amit hallottunk. Továbbá az elfogulatlanság, és hogy azt éreztem hogy saját erőforrásaink megerősítésére is a cél, hogy bízzunk magunkban. Köszönjük a sok hasznos és praktikus tanácsot, információt. :)"
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.02.02.
 
"Nagyon tetszett, hogy a gyermekágyi időszak lelki és a praktikus oldaláról is szó volt és minden felmerülő kérdésre kaptunk választ. Bensőséges volt a hangulat, bármit meg lehetett osztani egymással, nem volt rossz kérdés. Nagyon hasznos volt, hogy eljöttek a kisgyerekes családok és lehetett velük beszélgetni a viszonylag friss élményeikről, aranyosak voltak."
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.02.02.
 
"Nagyon hasznos a tanfolyam azoknak egyértelműen, akiknek a környezetében nem volt eddig újszülött, de azoknak is adhat hasznos tippeket, akiknek valamennyire ismerős egy újszülött gondozása. Megnyugtató volt, hogy Ágitól hiteles válaszokat és iránymutatást kaptunk."
Deák Zsuzsi, Szakál Alex, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.02.02.
 
"Praktikus és hasznos információkat vártunk az első hat hétre - ezt meg is kaptuk. Tetszett, hogy a tanfolyam bemutatott olyan új lehetőségeket, amikre eddig nem is gondoltunk (pl. mosható pelenka)"
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.02.02.
 
"Ágnes nagyon jól rávilágított a pszichológiai szakmai összefüggésekre, ami kifejezetten hasznos, mert így könnyebb családként, társas együttműködésként kezelni a születést."
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
 
"A szüléssel kapcsolatos témák részletes ismertetését vártam és ezt meg is kaptam. Nagyon jó muníciót kaptam a szülési terv összeállításához is, pontosabban látom a lehetőségeimet és az elvárásaim is egyre jobban kikristályosodnak. Nagyon jó volt az a sok pozitív megerősítés, hogy a természetes szülés nem egy kivételes szerencse, hanem testi, lelki, agyi rákészüléssel mindenki számára elérhető."
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
 
"Jelenleg online és offline közegben áramló rengeteg szüléshez kapcsolódó információk között kaptunk elsősorban egy olyan rendszerezést, ahol a fókuszt a természetes szülés folyamat megélésére és támogatására helyezte Ági a sok-sok alapinfórmáció mellett. Anyai és apai szempontból feltöltődtünk olyan ismeretekkel, amik segítik a tudatos felkészülésünket a szülővé és egyben családdá válásunk folyamatában. Szuper volt hallani számos gyakorlati tapasztalatot is, ami megerősített és megnyugtatott abban, hogy a szülés valóban lehet egy jó élmény. Hálásak vagyunk az emberközpontú, őszinte és magas szakmai minőségű tanfolyami lehetőségért a Szülni jó csapatának."
Eszes Annamária, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
"Nagyon közel áll hozzám a szülni jó szellemisége, mert egyszerre a nyugati orvoslás és a természettudományos szemléletű, de figyelembe veszi a természetességet és az anya és a baba esetében is a szülés fizikai vonatkozásai mellett a lelki vonatkozásokat is. Az EDA kapcsán volt bennem bizonytalanság, mert anyukám (4 gyereket szült, ebből kettőt EDA-val, kettőnket pedig EDA nélkül) egyetlen tanácsa az, hogy kérjek EDA-t, mert sokkal jobb úgy szülni. A you tube videó és a tanfolyam engem is és a férjemet is teljes mértékben meggyőzött arról, hogy mindenképpen EDA nélkül szeretnék szülni. Összességében annyit tudok mondatni, hogy vágyom arra, hogy a szülés élményét átélhessem :)"
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
 
"Minimális információ birtokában érkeztem a tanfolyamra a szülés folyamatával, különböző módozataival és a közben felmerülő döntéshelyzetekkel kapcsolatban. Úgy indultam haza, hogy az eddigi félelmeim és frusztrációm, ami alapvetően a tájékozatlanságomból fakadt, megszűntek."
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
 
"Nem is tudom hogy ezen infók nélkül hogyan mernek a szülésbe belevágni emberek. Ha már az oktatási rendszerünknek ez nem része, a szülés előtt kihagyhatatlan. Fontos infók, a felelős, kompetens döntéshez kihagyhatatlanok. Nem mellékesen nagyon élvezetes előadásban."
Báti Szilvia, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
 
"Azt vártam, hogy jobban megismerhettem a doktornőt emberileg és abból a szempontbol is, hogy milyen szakmai elveket képvisel es mi mellett van elköteleződve. Ez abszolút teljesült! Azt is vártam hogy kapok egy összegző áttekintést mit is várhatok, tapasztalhatok majd meg a szülés, vajudas, az elso napok kapcsan. Es hogy a ferjemmel egyutt vegighallgatva a napot, kapunk egy alapos, de nem túl (rémisztően) részletes és átfogó ismeretanyagot, hogy ne nekünk kelljen ezeket felkutatnunk laikusként a neten. Ez is abszolút teljesült!! Örülök hogy azokrol az eljárásokról is volt szó, amiket a doktornő igyekszik elkerülni. De kaptunk róla orvosi szakinfókat is, es nem kell a laikus véleményekre hagyatkoznunk. Külön öröm volt számunkra és nagyon megnyugtato hatassal bírt, hogy ezekről a kerülendő dolgokról sem “utálkozo harcos ellenvéleményként” volt szó, ahogy sokszor, sokan nyilatkoznak ilyen témákban!!! És ha az ember mégis ilyen helyzetbe kényszerül vészhelyzet, bármi kapcsán, akkor totál elkeseredik, hogy ez akkor a világ vége!!"
Online-élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
 
"A tanfolyamot nagyon hasznosnak találtuk a férjemmel. Átfogó és alapos képet kaptunk a legfontosabb témákban. Anélkül, hogy azt éreztük meg akarnának minket mindenképpen győzni, inkább azt éltük át, hogy meg lettünk nyerve bizonyos témáknak! :) És ami számunkra a legértékesebb tapasztalat volt, hogy egy valódi orvost ismerhettünk meg Dr. Dékány Ágnes doktornő személyében, aki “ nem a betegséget kezeli, hanem az embert!” Egy Embert ismerhettünk meg, aki törődik az emberrel, aki lehet, hogy éppen szül vagy vajúdik! :) És a megértő, segítő beszélgetést ugyanolyan elkötelezetten használja “gyógymódként”, mint én is teszem a hivatásomban Life coachként! :) Olyan orvost találni, aki valóban figyel, végighallgat és törődik az emberrel számunkra nagyon nagy kincs! :) Köszönjük!"
Szász Júlia, Online-élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
 
"Fantasztikus volt a tanfolyam, minden perce hasznos volt! Ezeknek az információknak minden kismamához el kellene jutniuk!"
Bea Online-élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.09.21.
 
"Köszönöm a praktikus tanácsokat, a tájékozódás megkönnyítését és a pozitív figyelmet fenntartó előadást"
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.
 
"Tetszettek az élethű babák, és hogy nem csak beszélt Ági eszközökról, hanem egy nagy arzenált mutatott be, amikből sokhoz személyes kotődése volt, ill. személyes tapasztalatra volt róluk. A hosszú időtartamhoz nagy segítség volt a minőségi és bőséges catering."
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.
 
"Nagyon jó volt a családoktól hallani a saját tapasztalataikat és tényleg bizonyították, hogy egy csomó minden különbözően működik gyerekről gyerekre, szülőről szülőre. Ez megnyugtató volt, hogy én se feltétlenül ragaszkodjak egy-egy információhoz, hanem bízzak az érzéseimben. Azt hiszem, hogy ugyanúgy, ahogyan a szülésnél nagyon fontos annak a hangsúlyozása és tudatosítása, hogy képes vagyok megcsinálni, a gyerek nevelése/életben tartása is egy olyan terület, amihez elengedhetetlen az önbizalom és nyugodtság!"
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.
 
"Rendkívül emberközeli, közvetlen, a kismama, a baba, a család érdekeit előtérbe helyező hozzáállást tapasztaltam, ahol partnerként tekint az orvos a páciensre. Mindenkinek ajánlom!"
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.
 
"Nagyon fontos volt számomra, hogy a tanfolyamon hiteles forrásból kaptam információt, kipróbált módszerekkel kapcsolatban. Nagyon tetszett Ági támogató hozzáállása, hogy sokféle módszert mutatott be, egyikről sem beszélt radikálisan és mindig hangsúlyozta, hogy minden baba és szülő más, így más technikák válhatnak be mindenkinél"
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.
 
"Nagyon vártuk ezt a tanfolyamot, mert szükségünk volt egy iránymutatásra a kezdetekhez. Innen-onnan természetesen hallottam már a gyermekágyi időszak tapasztalatairól - sajnos legtöbbször panaszairól -, de nem állt össze, hogy a jelentős információ halomban mi az amit valóban át kell gondolni, amire lehet készülni, amit jó ha beszerzünk (és mi az ami felesleges) mielőtt megérkezik a saját kisbabánk. A tanfolyamon témánként érintettük a hasznos és kevésbé hasznos teendőket, eszközöket és célravezető hozzáállást. A nap végére ezek segítségével össze is állt a várva várt kép a fejemben. Hosszú napot töltöttünk együtt, tele valóban hasznos információval, jó kedvvel, vidámsággal. Hálás köszönet érte!"
Eszes Annamária, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.
 
"Spóroltunk egy csomó pénzt :D sok olyan baba kiegészítőről beszéltél, ami szerinted nem indokolt, felesleges a beszerzése, pedig eddig tervben volt :) valamint volt olyan is, amiről meggyőztél, hogy szükséges /jó ha van. Sokkal tisztább képet kaptam arról mire is számíthatunk, hogyan készüljünk. Megerősítettél abban is, hogy az együttalvás a babával jó, hogy számos pozitív velejárója van, ahogyan a hordozásnak is. Ugyan egy picit hosszúra nyúlt a nap, de nagyon élveztük!"
Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.
 
"Lényegretörő, hasznos, végtelenül informatív, fontos témakörök ismertetése a kezdő anyukáknak. Óriási segítség! A gyakorlati rész külön nagyon pozitív."
Online-élő Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.10.19.
"Megnyugatató a tudat, hogy mindez tanulható, és hogy tudom mire figyeljek az elején."
Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.11.16.
"Azzal érkeztem, hogy szeretnék egy "listát" kapni arról, miket kell tudatos szülőként átgondolnunk, ismernünk, mire kell figyelnünk, stb.
Ezt teljes mértékben megkaptam és a közös, nyitott kérdezési lehetőségeknek köszönhetően úgy érzem sokkal többet kaptam, mint gondoltam, hogy fogok ebben a témában. Apró gyakorlatias feladatok és szakmai információk sávjában mindenféle nézőpontban."
Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.11.16.
 
"A tanfolyam szuper volt, nagyon részletes információkat kaptunk, így már nem érzem magam elveszettnek a szoptatás témájában. Sokkal nagyobb önbizalommal várom az ikreinket, és bízom benne, hogy a tanfolyamon tanultak alkalmazásával tudom majd szoptatni őket."
Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.11.16.
 

"A tanfolyamra érkezés előtt annyit már tudtam, hogy szoptatással kapcsolatban vannak olyan területek, amik tanulhatóak. Ezek "listájára" nagyon számítottam, hogy a felkészülésemet ennyivel is tudjam támogatni. Valójában pedig jóval többet kaptam, mint egy információs lista. Kiegészült sok-sok gyakorlati tapasztalattal. A Szülni jó csapat szemlélete ebben a tanfolyamban is 100%-ban megerősítette, hogy lehet tudatosan felkészülni a várható örömteli és kellemetlen helyzetek kezelésére. Ez a tanfolyami nap is gyorsan elrepült, rengeteg információval és nagyon kellemes hangulatban."

Eszes Annamária, Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.11.16.

"Mindenképpen szükséges egy ilyen tanfolyamonra jelentkezni, felbecsülhetetlen értékű tudás kapható."

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2019.11.16.
 
"Nagyon hasznos és lènyegretörő tanfolyam, sok gyakorlati tanáccsal."

"Nagyon hasznos tanfolyam, csak ajánlani tudom mindenkinek. Minden szülés előtt állónak részt kellene vennie rajta!"
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.
 
"Életem egyik legjobb döntése volt ide eljönnöm. A sok kérdés a fejemben, aminek nagy része félelmekből eredt, végre válaszra talált és elhessegette minden negatív gondolatomat. Én nagyon az elején kaptam ezt az információ csomagot (14. hét), és úgy érzem, emiatt a babám is sokkal kevesebb stresszt szenved el tőlem, mivel így nyugodtabban, magabiztosan állhatok a szüléshez. Ezen kívül nagyon örülök, hogy Párom is részt vett velem, mert most közelebb került hozzá ez a teljesen ismeretlen téma. Hiszem, hogy egy nagyon szép szülés elé nézünk mindketten. Én csak hálálkodni tudok. Köszönjük Ági!!!"
Hajdú-Sola Angelika, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.
 
"Számomra nagyon hasznos volt a tanfolyam. Nekem segített sok nyitott kérdés megválaszolásában. A szülést nem csak orvosi oldalról mutatta be. Csak ajánlani tudom minden kismamának és kispapának!"
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.
 
"Én nagyon hasznosnak érzem ezeket a tanfolyamokat, főleg az interaktív jellegük miatt. Bár személy szerint már sok információval érkeztem, de így is akadtak olyan témák, amikkel korábban nem találkoztam. Számomra nagy segítség volt abban, hogy a férjem is közelebb kerüljön a szüléshez, ne tartson tőle annyira, más módon nem hiszem, hogy el tudtam volna ezt érni."
Noémi, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.
 
"Nagyon jó hangulatú tanfolyamon vettünk részt szombaton, ahol szinte minden hasznos információt megismerhettünk, amire a szüléshez nekem, illetve páromnak szükségünk lehet. Engem mindig megnyugtatnak az előadásaid, az ahogyan a szülésről és a várandósságról beszélsz, amilyen természetességgel kezeled ezt a folyamatot, illetve amilyen türelemmel és segítőkészséggel állsz minden kismamához és kispapához, legyen bármilyen furcsa kérdésünk. Nagyon jó, hogy mindig sokan vagyunk, és sokféle kérdés felmerül, mert így nagyon sokat lehet tanulni, illetve megnyugtató olyan emberek között lenni, akiknek jelenleg hasonló az érdeklődési körül. Nagyon köszönjük azt a sok energiát és időt, amit a kismamák gondozásával töltesz, bízom benne, hogy a jövőben lesznek még további témájú tanfolyamok is."
Németh Ildikó, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.
 
"Bármikor lehetett bármilyen kérdést feltenni, illetve szünetekben a segítők és kiállítók is nagyon segítőkészek voltak. Nekem tetszett, hogy volt friss gyümölcs és egészséges nassolnivaló is, illetve kapszulás kávé (párom miatt). Tetszett még a tanfolyam végén a videós blokk, különösen apukák szempontjából tartom ezt hasznosnak, akik nem biztos hogy maguktól is keresgélnek neten szülés videókat (egy kismamáról ezt jobban el tudom képzelni). Jó volt még, hogy szünetekben lehetett a Bikás parkban sétálni."
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.
 
"Teljesen felkészületlen és tudatlan voltam a szüléssel kapcsolatban, ráadásul eléggé rettegek is az egésztől. A tanfolyamon sikerült részleteiben megismernem ezt a folyamatot és így már nem is tűnik olyan (na jó, azért kicsit még mindig :-) ) ijesztőnek. Köszönöm!"
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.
 
"Nagyon-nagyon hasznos nap volt!!! Annak ellenére, hogy nem igazán vagyok egy előadásokat élvező típus, itt a 8 óra alatt egy percig sem unatkoztam. Ági felkészültségét és őszinte stílusát garanciának érzem arra, hogy hiteles információkhoz jutottam a természetes szülés témakörében. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a tanfolyamot!!!"
Zsófia, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.
 
"A tanfolyam után most már én is értem, miért mondják, hogy a szoptatást tanulni kell. Nagy segítségemre lesz a jövőben, hogy itt mindent gyakorlati szempontból közelítettünk meg, és mind a fejést, szoptatási pozíciókat ki lehetett próbálni, mind az összes szoptatási segédeszköz is bemutatásra került. Így tájékozottabban és felkészültebben állok majd hozzá magához a szoptatáshoz is, és az ezzel kapcsolatban felmerülő esetleges problémákhoz is. Sőt a tanultak ismeretében remélhetőleg sikerül majd megelőzni bizonyos kellemetlenségeket. Abszolút megerősített abban, hogy ameddig csak lehet szoptatni szeretném a kisbabámat."
Németh Ildikó, Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2017.08.26.
 
"Hiába olvastam sok könyvet a szoptatásról, eddig olyan káosznak éreztem a fejemben, most a tanfolyam után sokkal rendszerezettebbnek érzem az információkat. Abszolút megkaptam amire vártam, és nagyon hasznosnak találtam minden részletét."
Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2017.08.26.
 
"Én szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a rokonságom körében bőven gyakorolhattam az úgynevezett "babazást", és láttam is, hogy hogyan szoptatja őket édesanyjuk. Mégis azt éreztem, hogy részt kell vennem ezen a tanfolyamon és végig kell hallgatnom. Bebizonyosodott, hogy rengeteg tévhit él még ma is, ami miatt felesleges aggódni, vagy éppen igenis van rá megoldás, csak a megfelelő támogatás, kitartás, türelem és pozitív hozzáállás kell! Szerintem ez az egyik legjobb tanfolyam, sok és nagyon hasznos informacióval. Megint kaptam egy igazi használható mankót a mindennapokhoz, amit ki is szeretnék próbálni, azt már csak remélem, hogy mindent betartva sikerülni is fog. A lényeg, hogy a tanfolyam után úgy jöttem el, én is tudom majd szoptatni a kisfiam, és ez jó, megnyugtató érzés, nekem ennyi elég. Én ajánlani fogom a baráti körben is, aki teheti menjen el, és hallgassa végig, érdemes! Neked pedig nagyon köszönöm Ági :)"
Kurkó-Csörgő Krisztina, Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2017.08.26.
 
 
 
 
 
 
 
 

"Szerintem így volt jó, ahogy volt. Kár, hogy nem volt több ember, mert igen hasznosnak vélem az ilyen találkozót, de akkor meg elveszett volna ez a fajta intimitás."
Nagymama tanfolyan-2018.03.03.
 
"Megismerkedtem az újabb felfogással a kisbaba neveléssel kapcsolatosan, valamint segített abban is, hogy megértsem, "meddig mehetek el", mint nagymama...Köszönöm a segítséget, valószínűleg sok konfliktustól menekültünk meg."
Nagymama tanfolyan-2018.03.03.
 
"Jó volt megismerni mások gondolatait, tapasztalatait a témával kapcsolatban. Jó volt együtt lenni a lányommal, és öröm érezni azt, hogy számít rám, mint nagymamára."
FIskálné Fogl Anna, Nagymama tanfolyan-2018.03.03.
 
"Hiánypótló tanfolyam, szoptatással kapcsolatban kevés hiteles információ érthető el. Az egész családnak hasznos volt."
Szoptatásra felkészítő tanfolyan-2018.03.03.
 
"Ügyesen felépített, nagyon hasznos és jó hangulatú volt a nagymamás rész. Azt tapasztaltam, hogy anyukám és anyósom már a meghívás tényének is nagyon örült, és elég nyitottan álltak a dologhoz, ahogy a többi résztvevő is. A tanfolyam már most érezhetően javított mindkét leendő nagymamával való kapcsolatomon. Tetszett, hogy a jelenlegi szakmai ajánlások (pl. szoptatás, hordozás témában) bele voltak szőve a feladatokba, így a nagymamák indirekt módon ismerkedhettek meg ezekkel az új információkkal. Ági és Kriszta nagyon jól koordinálta a dolgokat, szakmailag és emberileg is maximálisan lehetővé tették, hogy egy bensőséges, beszélgetős délutánt töltsünk együtt. A csoport létszáma pont megfelelő volt ahhoz, hogy mindenkinek lehetősége legyen megosztani a véleményét, gondolatait a többiekkel. A gyakorlatok sok jó ötletet adtak, és nagyban elősegítik azt, hogy a fiatal anyukák és a nagymamák úgy tudjanak kommunikálni a baba megszületése után, hogy egyik fél se bántsa meg a másikat, mégis ki tudja fejezni jogos igényeit, aggodalmait. Örülök, hogy ott lehettem a tanfolyamon!"
Dóra-Fiskál Szandra, Szoptatásra felkészítő és nagymama tanfolyam-2018.03.03.
 
"Szuper tanfolyam, amely során a rózsaszín köd mellett a valósággal - annak nehézségeivel és pozitívumaival is - szembesül az ember. Szerencsére Ági stílusában a valóság is egész emészthető ☺️"
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.
 
"Célirányos információk, amelyek segítenek a saját út megtalálásban; több kérdésre választ kaptunk, amiről nem is tudtunk, hogy kérdésként felmerülhet; rávilágított a szülés lelki oldalának a jelentőségére (ami számomra eddig csak orvosi folyamatnak tűnt)."
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.
 
"Komplex, jól felépített, oldott hangulatú tanfolyam. Abszolút nem anatómia óra jellegű, hanem holisztikus szemléletű. Családbarát :)"
Kiss Katinka, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.
 
"Ajánljuk mindenkinek, aki az internet helyett kiváló szakmai forrástól szeretné a hiteles információkat hallani. Férjek számára is nagyon hasznos. Nagyon elégedettek vagyunk és úgy érezzük ezzel a tanfolyammal is előbbre léptünk, hogy jó szülővé válhassunk."
Haller-Szőke Ágnes, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.
 
" A tanfolyamban a legjobban az objektív, hiteles információk, melyekkel a szülés már nem elkerülhetetlen orvosi beavatkozás gondolatát ébreszti, hanem egy kis élet természetes világra jövetelének segítését. A Doktornő előadásmódja, mely a "laikus" résztvevők számára kellően szakmai, ám nem elrettentően orvosi, ugyanakkor nem is túlmisztifikált, "rózsaszín ködös" volt, hanem ezen két véglet közötti arany középút. Az ellátás is remek volt: egészséges nassolnivalók, üdítők, nagyon tetszett, hogy bár ebéd igénybe vételére a helyszínen nem volt lehetőség, az étkezés mégis megoldható volt a felszerelt konyhában önellátással."
Illésné Darázsi Andrea, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.
 
"Számomra meghatározó élmény volt, minden várandós párnak ajánlanám. Ági profi előadásmódja, az információátadásban és a beszélgetések során is megnyilvánuló segítő attitűdje fantasztikus volt. Nagyon sokat adott, hogy hasznos, lényeges információk hangzottak el elméletben, de ehhez gyakorlati példák, és ami fontosabb: egyfajta szemlélet kapcsolódott. Így a nap végére összeállt bennem egy bizonyosság azzal kapcsolatban, hogy kompetens, erős irányítója lehetek a kisbabám születésének, hogy közben mennyi segítségem lesz, és hogy az erő mellett a gyengeség, megakadás is természetes része a folyamatnak, és hogy mit lehet ilyenkor tenni. Szép emlék, vidám, építkező, tartalmas nap és úgy érzem, a várandósságom, és talán a szülésem egy fontos lépése volt a tanfolyam. Hálás vagyok érte!"
Sikó Dóri, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.
 
"Erőt szerettem volna meríteni a felkészülésből. A természetes szülés, a jó szülésélmény lehetősége sok szempontból ismert számomra, de nem tudtam, hogy Én, Mi ezt hogy fogjuk pontodan csinálni? Mi történik, mit kell tennem? Elronthatok valamit? Nagyon sok tényszerű információ hangzott el, és sok gyakorlati példa, talán még több "varázsmondat" - amik abban segítenek, hogy tudjam és higgyem, hogy képes vagyok boldogan, békében megszülni a kisbabámat, hogy nem fenyegetnek veszélyek, hogy ismerjem és használjam az erőmet, bízzak és szeressek a választott segítőimben mindent, amit ők adhatnak. - Hát ezt kaptam, röviden. Sokkal több is, mint amire számítottam :)"
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.
 
"Nagyon köszönjük Áginak és a csapatnak a törődést, a gondoskodást, minden választ! Nagyon ritka ez a fajta hozzállás a friss szülőkhöz. Tetszik, hogy nincs hülye kérdés, illetve hogy a lelkeket is kicsit "rendbe teszitek" :) Tök jó olyan emberekkel találkozni, akiket nem untat a babatéma és látni, hogy nem vagyunk egyedül a kérdésekkel. Egyetlen döntést sem bánunk, ami hozzátok vezetett, a legbiztosabb kezekben vagyunk! Mindenkinek csak ajánlani fogjuk, hogyha olyan gondoskodásra vágyik, ami mellett "két lábbal a földön" várhatja a kicsijét, válasszon titeket! :) Szülni jó, köszönjük!"
Szabó Emese, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.
 
"Ez az első várandosságom úgyhogy nagyon ismeretlen terep lesz a gyermekágyi időszak. A tanfolyam sok kérdőjelet tisztázott ezzel a fontos időszakkal kapcsolatban, segít tisztán látni, hogy mi az ami reális és mi várható a baba születésével. Olyan gyakorlati kérdések foglalkoztattak mint a hordozás vagy a babakocsi kiválasztása es a mosható pelenkázás de ez a nap a lelki folyamatok kiemelésével sokkal sokkal többel járult hozzá a felkészüléshez."
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.
 
"Szuper informatív, meghökkentő és mégis csodálatosan megnyugtató tanfolyamon vehettünk részt. Nagyon hálásak vagyunk, hogy van ez a lehetőség, igazából minden kismamának szüksége lenne arra, hogy eljusson hozzátok. Egyrészről a kelengye lista áttekintése is hasznos, másrészről azonban a gyermekágyi információkért nem győzök hálát adni. Őszintén, egyszerűen, kendőzetlenül és ennek ellenére mégis részletesen, elgondolkodtatóan és megnyugtatóan hallani erről a nem könnyű időszakról minden kismamának és kispapának nagyon hasznos tud lenni. Sokan, amikor abba a helyzetbe kerülünk, hogy babát várunk, még nem találkoztunk ilyen helyzettel és sokszor erről az időszakról a barátok sem beszélnek, vagy már csak akkor amikor megszépült az emlék. Mindemellett nagyon jó volt a hordozási tanácsadás is, és hogy kipróbálhattuk a nekünk tetsző módokat, így már nem fogunk teljesen idegenként tekinteni a különböző eszközökre, amikor megérkezik a baba és kiválasztjuk a neki és nekünk is leginkább megfelelőt."
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.
 
"Tetszik a szemléletetek, a szervezés, a kiállított termékek is színvonalasak voltak. Megspóroltam vele nagyon sok időt, internetezést. A férjemhez eljuttattátok azokat az infókat a gyerekágyról, amiket eddig tőlem nem teljesen fogadott el. A gyakorlati teendők kipróbálása (ebben nagy segítség volt az életnagyságú és súlyú baba) önbizalmat adott mindkettőnknek, még ha tudjuk is, hogy a gyakorlatban teljesen normális az elbizonytalanodás, de nem mindegy, hogy hogy indul neki az ember."
Héjja-Szabó Dóra, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2018.05.19.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Első gyermekeseknek nagyon ajánlom, kifejezetten apukákkal. A férjem nagyon-nagyon dicsérte az előadást, pedig előtte 1 hétig kérdezte meg minden nap, hogy mi fog történni reggeltől estig. Őszintén én sem tudtam, de egyetlen unalmas és érdektelen rész sem volt. Rengeteg új, átfogó információt kaptunk, amit még én talán össze tudok ollózni az internetről (TALÁN!), de a férjemnek már biztosan nem jutna erre ideje. Ráadásul nem ilyen átláthatóan, közérthetően kapnánk meg a tudást, ami kompetenssé tesz minket arra, hogy végigcsináljuk ezt az amúgy világ legtermészetesebb folyamatát. És számomra a legdöbbenetesebb az volt, hogy hazafele mikor felhoztam a "látod én ezért nem félek attól sem, hogy otthon megszületik a baba" témát (ezt már nem először dobtam be), akkor azt a választ kaptam, hogy "most már én sem". Ehhez ismerni kell a férjemet, de ez azért brutál nagy szó."
Dóri, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15.
 
"Nem volt konkrét kérdésünk, még nagyon tapasztalatlanok vegyünk. Még a környezetünkben sincsenek friss szülők (kivéve a szüleink a 80as évek szülés élményeivel), így minden infó kellett és jól jött. Eddig is csak Ági youtube videóiból tanultunk."
Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15.
 
"Nagyon vártam a szülésfelkészítő tanfolyamot, mert számítottam rá (ismerve a Szülni jó! csapat videóit és szemléletét), hogy hasznos dolgokat fogok hallani így, a szüléshez közelítve. Teljes mértékben meg voltam elégedve azzal, amit kaptam. A program felépítése logikus és mindenre kiterjedő volt, gyakorlatilag bármikor lehetett kérdezni, Ági minden kérdésre kedvesen és részletesen válaszolt. Egy nap alatt megtudhattam azokat a fontos dolgokat, feltehettem azokat a kérdéseket, amik alapján sokkal felkészültebbnek és nyugodtabbnak érzem magam. Ilyen hiteles és alapos tájékoztatásra minden babát váró párnak szüksége lenne!"
Sréter Kinga, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15.
 
"Ez volt a második tanfolyam amin eddig részt tudtunk venni. Első babánkat várjuk és nagyon hálásak vagyunk a sok hasznos információért és tudnivalóért amik elhangzottak a nap folyamán. Szeretem hogy családias a légkör és tabuk nélkül lehet beszélni a felmerülő kérdésekről, és most is sok energiát és erőt kaptam a naptól."
Vivi, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15.
 
"Nagyon megnyugtató, őszinte és könnyen emészthető volt a tanfolyam anyaga, volt alkalom a többi résztvevővel és a kiállítókkal is beszélgetni a szünetekben. A férjem azt mondta, hogy annyira észrevétlenül gyorsan eltelt ez az egy nap és nem érezte megterhelőnek, pedig nem a magyar az anyanyelve. Ez részben a jól felépített tartalomnak, részben pedig Ági lebilincselő előadásmódjának köszönhető."
Dia, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15.
 
"Az egész nap felépítése, dinamikája szuper volt, nagyon tetszettek az előadások, a témák is logikus, pont jó ütemben, szépen felépítve követték egymást. Tetszett, hogy mindvégig interaktív volt az egész nap, hogy bármilyen kérdést bátran fel lehetett tenni. Tetszett a félelmekkel való munka is, hogy minden szorongásra megnyugtató választ adtál. És persze Ági a csodálatos személyiséged az egész nap és tanfolyam egyik meghatározó pillére volt! Köszönjük, hogy ott lehettünk!"
Fanni, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15.
 
"Beigazolódott, hogy jól választottam és Ági és Bogi párosa tényleg az, amit én keresek: a háborítatlan szülés lehetősége kórházi körülmények között! Biztosan tudom, hogy jó kezekben vagyok!"
Törköly Erika, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15.
 
"Nagyon örülök, hogy volt lehetőség onilne csatlakozni a tanfolyamhoz, mert sajnos személyesen nem tudtunk volna részt venni és igy nagyon sok segitséget kaptunk. Köszönjük szépen!"
Kiss-Csizmadia Kitti, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15.
 
"Azoknak, akiknek a szüleik már nem élnek vagy idősek és nem tudnak segíteni a gyermekágyas időszakban, abszolút hiánypótló! Segít eligazodni a kismamákat érő marketing tengerben."
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15.
 
"Az első baba gondozásához nagyon sok hasznos információt kaptunk, olyan kérdések is megválaszolódtak, amikre eddig nem is gondoltam. Tetszett a közvetlen, segítőkész, türelmes hozzáállás és a gyakorlási lehetőségek."
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15.
 
"Nagyon sok fontos dolgot hallottam a tanfolyamon. Érdekes volt és az utolsó pillanatig érdekfeszítő. Jól volt ütemezve, kellemes, jól időzített pihenőkkel, de rengeteg információval. Kellett egy nap, mire leült a fejemben a sok minden amit hallottam, de rengeteg dolgot egyételművé tett számomra. Interaktív előadás ahol mindent egyből letisztázhat, megkérdezhet az ember. Leendő apaként ajánlanám mindenkinek a tanfolyamot. Megtanulhatunk rengeteg olyan praktikát ami leegyszerűsíti az első hat hetet, mind anyagilag, mind időbeosztásban. Család-anya-apa-bababarát közösség."
Laci, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15
 
"A tanfolyam szuper, ahogyan a hétfői beszélgetések, úgy ez is jól felépített, minden kapcsolódó témakört alaposan körbejáró. Minden kérdésünkre választ kaptunk és valóban kellett ennyi idő a tanfolyam megtartásához és ahhoz hogy minden téma alaposan le legyen fedve Elfáradtunk kicsit a végére viszont minden szempontból megnyugodva indultunk haza. Nagyon tetszett, hogy a szünetek mellé finom frissítő is volt. Az egész tanfolyam interaktív, kötetlen hangvételű, ahol az ember nyugodtan egyből felteheti a benne felmerülő kérdéseket, s ezekre egyből részletes mindenre kiterjedő választ kap. Szerettük, csak ajánlani tudom minden babavàró vagy babát vállalni készülő párnak!"
Zsuzsi, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15
 
"Ami minket nagyon érdekelt, (mert az ember el tud veszni az információk közt) az a hordozó milyensége, illetve a mosipelusok. Erre is bőséges kielégítő választ kaptunk, sőt plusz tippeket is. Így a hordozónk tipusa el is dőlt tegnap, hogy milyet szeretnénk. És a pelusokról is van már elképzelésünk hogy hogyan vágjunk bele."
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15
 
Számomra nagyon hasznos volt a tanfolyam, és különösen tetszett, hogy a gyermek gondozása mellett téma volt is, hogy a nő és férfi hogyan segítse egymást a kezdeti időszakban, és hogyan viszonyuljanak egymáshoz."
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15
 
Mi pont a tanfolyam előtti napon házasodtunk össze, így számunkra ez volt a nászút első állomása. Mindketten egyetértettünk abban, hogy azzal, hogy részt vettünk ezen a tanfolyamon, többet tettünk a házasságunk sikerességért is, mintha plusz egy napot pihengettünk volna. Nagyon hasznos volt a tanfolyam. Eloszlatott egy csomó tévhitet a gyermekágyas, kezdeti időszakkal kapcsolatban. Természetesen mindig van mit tanulni, de úgy érzem, hogy kellően fel lettünk vértezve a férjemmel ahhoz, hogy túl tudjuk élni a kezdeti nehézségeket.
Kopiás Anna, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15
 
Azt vátam a tanfolyamtól, hogy legyenek olyan sarokpontjaim a kezdeti időszakkal kapcsolatban, amikből ki tudok majd indulni. Természetesen minden új lesz majd, és az élet nyilván felvet egy csomó új kérdést, de ha már a fontosabb leetek megvannak (pl kötődő nevelés), akkor már nem tűnik annyira kaotikusnak az egész. És igen, határozottan megkaptam azt, amit vártam.
Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2019.06.15
 
"Nagyon hasznos, informatív, megnyugtató, receptre felírnám minden várandósnak!"
Júlia, Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.
 
"Rendkívül hasznos volt, nagyon informativ volt, kérdezni nem is nagyon kellett mert nagyon részletesen volt összeállitva"
Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.
 
Rendkívül hasznos volt a tanfolyam. Minden kérdésre választ kaptam a szülést illetően, ami foglalkoztatott. A végére úgy éreztem, hogy talán nem is kell félni a szüléstől. Számomra a legfontosabb, amit a tanfolyamtól kaptam, hogy úgy érzem, megszereztem azokat a szükséges információlat, amik ahhoz szükségesek, hogy majd ne passzív "elszenvedője" legyek a szülésnek, hanem aktív résztvevője.
Kopiás Anna, Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.
 
"Azt vártam, hogy ne tűnjön olyan ijesztőnek a szülés, és, hogy képbe kerüljek, hogy mi a menete hozzávetőlegesen a szülésnek (noha nyilván minden szülés más). Illetve annak a lehetőségét akartam előre elkerülni, hogy majd a szülésnél azt érezzem, hogy fogalmam sincs, hogy mi történik, ezáltal halmozottan kiszolgáltatottnak érezzem magam. Tudni akartam, hogy én mivel tudok hozzájárulni a szülés sikeres végbemeneteléhez. A tanfolyamtól határozottan megkaptam, amit vártam."
Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.
 
"Nagyon hasznos, érdekes volt a tanfolyam, különösen jó volt, hogy a távolság okozta problémánkat megoldotta és így a férjem, aki 4000km távolságban volt, ő is részt tudott venni rajta. Köszönjük szépen! :)"
Kiss-Csizmadia Kitti, Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.
 
"Nagyon tetszett a tanfolyam, végig érdekes és izgalmas volt, olyan kérédsekre is választ kaptam, amik fel sem merültek még bennem. Azóta másképp gondolok a szülésre, a sok-sok információ felkészültebbé tett, ami csökkentette a félelemérzetem."
Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.
 
"Szerintem mindenképpen hasznos volt a video, különösen örülök, hogy a férjemmel együtt tudtuk nézni. Az is jó volt, hogy a kánikulai meleg ellenére otthon kényelmesen a hűvös szobából tudtuk nézni. :)"
Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Igazán hálásak vagyunk a férjemmel az egész napos tanfolyamért. A jelentkezéskor volt egy kis izgalom bennünk, hogy nem megyünk-e túl korán, hiszen csak a 19. hétben voltam akkor a terhességben. A nap végén viszont a legjobb döntésnek tartottuk, hogy elmentünk. Megelőztük a rengeteg ("hasznos", "Csak arra figyelj, hogy...") tanácsot és információt, ami az idő előrehaladtával csak gyakoribbá fog válni a környezetünkben. Több témával kapcsolatban változott a véleményünk, a hallottakat itthon többször át is beszéltük. Köszönjük az őszinte és hiteles válaszokat, élmények megosztását, és legfőképp a megnyugtatást! Mi hárman leszünk egy család, és egymáshoz alkalmazkodva, egymástól tanulva alakítjuk majd ki az életünket. Biztosan lesznek majd nehezebb, fáradtabb napok, ahogy ti is mondtátok, de jelenleg úgy érzem, hogy én vagyok a legnyugodtabb kismama, és ezt részben nektek köszönhetem!"
Dallos-Somogyi Tünde, Segítség a kezdetekhez - 2018.01.20.
 
"Mindenkinek szívből ajánlom, remélem minèl több pár eljut és magabiztosságot tud szerezni a tanfolyam álltal. Apáknak is kifejezetten hasznosnak tartom, jó, hogy már itt be lehet vonni őket a felkészülésbe."
Segítség a kezdetekhez - 2018.01.20.
 
"Nem voltak nagy elvárásaink, mert a terhesség felénél tartok. Meg szerettem volna előzni a téves (netes, fórumos, "gyakorikérdésekes") információkat, ezért mentünk el viszonylag hamar a tanfolyamra. Minden új információnak örültem, még többet is kaptam, mint vártam! A kipróbálási lehetőségeket (fürdetés, pelenkázás, hordozás) is külön köszönjük!"
Segítség a kezdetekhez - 2018.01.20.
 
"A tanfolyam nagyon hasznos és fontos tapasztalatot jelentett nekem is és a férjemnek is. Fontos, hogy ő is hallotta, mi játszódik le bennem, de az is fontos, hogy én is szembesültem azzal, hogy a kispapának is vannak félelmei. A tanfolyam rávilágított, hogy erős csapatmunkára van szükség, de ha ezt megvalósítjuk, akkor már nem is olyan ijesztő a szülés."
Dorina, Szülésfelkészítő - 2018.09.15.
 
"Néhány évvel ezelőtt úgy gondoltam a szülésre, mint egy elviselhetetlen szörnyűségre. Nem a fájdalom miatt, vagy mert ne lennék képes rá. Hanem azért, mert nem bízom az emberekben, szakmaiságukban, hozzáállásukban. Sajnos ezt az érzést sok rossz kórházi/orvosi tapasztalatom erősítette meg bennem. Kizárólag úgy tudtam csak elképzelni ezt az eseményt, hogy olyan megoldással történjen, amiben nem emlékszem majd semmire, hogy ki mit csinált/mondott körülöttem. Ehhez képest, amióta a kislányunkat várjuk, teljesen más elképzeléseim vannak, azonban a frusztrációim megmaradtak. Ágnes előadása során sokkal közelebb került hozzám a hüvelyi szülés, és a bizalom a természetességben és a saját ösztöneimben. Egyúttal olyan átfogó képet kaptam a szülésről, születésről, ami rengeteg frusztrációmat feloldotta. Van még mit rendbe tennem magamban a kisasszony érkezéséig, de nagyszerű alapot és óriási segítséget kaptam! Emellett természetesen megtaláltam azt a szakmai csapatot is, akikben maximálisan meg tudok bízni."
Szülésfelkészítő - 2018.09.15.
 
"Fantasztikusan jó tanfolyam volt, nem gondoltam volna hogy lehet 8 órán keresztül folyamatosan egy témáról úgy beszélni, hogy egy pillanatig sem unalmas, minden része hasznos volt. Ági nagyon jó előadó, szeretem mikor valaki dinamikusan, lényegtörően, hangosan, folyamatosan tud beszélni úgy, hogy senki figyelme nem lankad le közben. Én úgy álltam hozzá az elején a szüléshez, hogy a boldog tudatlanság a legjobb, majd jön aminek jönnie kell. De most azt gondolom, hogy sokkal megnyugtatóbb ez a mindent tudok állapot! Amitől a legjobban tartottam, az a végén lévő videóvetítés, de örülök hogy végig néztem én is, és a férjem is, mert bár mindketten azt hittünk hogy na az tuti sokkolni fog, végül még az is megnyugtatott. Ráadásul nagyon megható volt látni, hogy egy újszülött mennyire megnyugszik a szülei bőrén pihenve, úgy érzem egészen felszabadultak bennem az anyai ösztönök. :) Külön jó volt, hogy délutánra maradtak az interaktív feladatok, amikor már esélyesebb volt, hogy 1-2 ember figyelme lankad. Attól is tartottam kicsit, hogy ez igazán csak nekem lesz érdekes, a férjemnek kevésbé, mivel ő egyáltalán nem akart korábban a szülésről részleteket hallani, szerinte oda nem valók férfiak, nekik erről nem is kell tudni. De örültem hogy eljött, és azt mondta, nagyon megérte, rá is meglepően jó hatással van, hogy eddig semmit nem tudott, most meg már nagyjából mindent tud a szülésről, és így neki sem olyan ijesztő / visszataszító. Hálás vagyok, hogy ott lehettem, köszönöm szépen az egész csapatnak ezt a színvonalas oktatást! Mostmár abszolút meg vagyok győződve afelől, hogy a legjobb kezekben leszek a szülésem napján. :)"
Szerencs Adrienn, Szülésfelkészítő - 2018.09.15.
 
"Hetek óta nagyon vártam, hogy elérkezzen a tanfolyam ideje és nagyon izgatottan és persze elvárásokkal telve érkeztem meg a Férjemmel. Azt kell mondjam, hogy mind a ketten megkaptuk, amiért mentünk és még annál többet is. Magabiztosságot és kellő információt kaptunk, amik erősítenek minket. Összességében nagyon jó döntés volt részt vennünk a tanfolyamon."
Forgács Bianka, Szülésfelkészítő - 2018.09.15.
 
"Nagyon tetszett az előadó hitelessége, szakmai hozzáértése és a szüléshez való hozzáállása. Hasznos információkat kaptam a szülés folyamatáról. A csoportmunka során jó volt a szüléssel kapcsolatban felmerült félelmeket átbeszélni. A tanfolyam végén sok kérdésemre választ kaptam, magabiztosabban és nyugodtabban várom a szülést."
Szülésfelkészítő - 2018.09.15.
 
"A tanfolyam előtt gondolkoztunk, hogy vajon miről lehet majd egy egész napot a témával kapcsolatban beszélni, de gyorsan eltelt az idő. Nagyon jó egyensúlyban voltak azok az információk, amik motiválnak, illetve azok, amik reális képet festenek arról, hogy bizony a szülés kemény munka, ami lelki és testi felkészülést igényel. Úgy érzem, ez a hozzáállás a legegészségesebb. A párom is élvezte, mert nagyon sok információt kapott ő is, nem beszélve arról, hogy egyszer se kellett a földön körben ülve a "szuszogós" légzéstechnikát gyakorolni égő füstölőkkel és meditatív zenével, ahogy ezt a filmek alapján képzelte :)."
Tóth Mariann, Szülésfelkészítő - 2018.09.15.
 
"Kiválóan összeállított tanfolyam, megkérdőjelezhetetlen szakmai tudással, csodálatos az egész filozófiája és az előadó személye, hozzáállása még közelebb hozza az ember lelkéhez is az információkat."
Szülésfelkészítő - 2018.09.15.
 
"Informatív, közvetlen hangvételű tanfolyamon vehettünk részt. Minden kérdésre választ kaptunk. Csak ajánlani tudjuk minden párnak szülés előtt. Nyugalmat hozott nekünk és azz a magabiztosságot, érzést, hogy "Ez nekünk menni fog!"."
Galántai-Pólik Reni, Szülésfelkészítő - 2018.09.15.
 
"Nagyon vartuk, nekunk a szulesnel is egetobb bizonytalansagok voltak a kezdeti idoszakkal kapcsolatban es nagyon sok infot, megnyugtatast, onbizalomnovesztest:))) kaptunk. Jo erzessekkel jottunk el. Es nagyon finom volt a csokis mandula! :D"
Segítség a kezdetekhez- 2018.10.20.
 
"Elfáradtunk a nap végére, de nagyon hasznosnak tartottuk és örülök hogy elmentünk. Jó, hogy most már előre tudunk gondolkodni a párommal közösen, akár az első hat hét logisztikáján, akár a hordozáson, pelenkázáson, különösen a gyakorlatias tanácsok ismeretében."
Segítség a kezdetekhez- 2018.10.20.
 
"Nagyon hasznosnak találtam, főleg a praktikum oldaláról. Mit vegyek, mi hülyeség. Miért érdemes hordozni, hogy csináljam jól. Hogyan is zajlik egy kisbaba gondozása, különösen az elején."
Gasparovszky Bea, Segítség a kezdetekhez- 2018.10.20.
 
"Inspiráló volt, segitett abban, hogy magabiztosabbakká váljunk, és a felkészülésben tudatosabbakka valjunk ."
Bardi Maja, Segítség a kezdetekhez- 2018.10.20.
 
"Minden leendő szülőnek kötelezővé tennénk ezeket a tanfolyamokat, mert olyan nehézségekre, kihívásokra és felkészít, amire az ember nem is gondol. Sokkal nyugodtabban várjuk az első heteket azután, hogy ezt elvégeztük, mivel sok új információval, praktikus tanáccsal gazdagodtunk."
Segítség a kezdetekhez- 2018.10.20.
 
"Rendkívül hasznosnak látom ezt a tanfolyamot. Nagyon széleskörűen közelít a témához, és szinte minden lehetséges aspektust figyelembe vesz. Ami nekünk különösen jó volt, hogy a férjemnek sokkal "kézzel foghatóbb" lett az, hogy kisbabát várunk, én pedig magabiztosabbnak érzem magam, hogy látok pár dolgot, amire figyelhetek."
Bihari-Apáthy Judit, Segítség a kezdetekhez- 2018.10.20.
 
"Többet is kaptam, mint amit vártam. Eddig nem gondolkoztam a természetes szülésen. Most már látom az előnyeit és a mosi pelust is megfontolom."
Szülésfelkészítő- 2018.11.17.
 
"Hiánypótló ez a tanfolyam, ahol azon kívül hogy választ kaptam minden kérdésemre, még arról is meg tudtak győzni, hogy nemcsak képes vagyok a szülésemet probléma mentesen végig csinálni, hanem valóban jó élmény lesz."
Szülésfelkészítő- 2018.11.17.
 
"Engem és a páromat is végig lekötött a tanfolyam, jó volt a légkör, nem éreztük feszélyezve magunkat. Az előadás profi, nem akadozik, érdekes. Sok lehetőség van kérdezni. Én örülök, hogy részt vettünk rajta, sok szempontból megnyugtatott, kompetenssé tett."
Szülésfelkészítő- 2018.11.17.
 
Azt vártam, hogy részletesen megismerjem a szülés folyamatát. Amiket eddig hallottam, az a helyére kerüljön. Magabiztosan tudjak dönteni az engem érintő kérdésekben, magabiztosabban menjek szülni. Úgy érzem, hogy ezt meg is kaptam.
Szülésfelkészítő- 2018.11.17.
 
"Nagyon hasznos volt a tanfolyam, mert az ott elhangzó információk eloszlatták a félelmeimet és magabiztossá tettek, hogy végig fogom tudni csinálni a szülést. Külön tetszett, hogy az orvosi (tények, adatok, tapasztalatok, mi miért történik) és érzelmi (miért fontos a lélek, a ráhangolódást, mi a módosult tudatállapot stb.) oldalát is átbeszéltük. Mindenki választ kapott a kérdéseire is."
Szülésfelkészítő- 2018.11.17.
 
"Örülök, hogy a fèlelmekről is szò volt, ìgy átbeszélve őket, sikerült eloszlatni azokat. Ìgy sokkal nyugodtabban állok hozzá a szülèshez, ès ùgy èrzem nincs mitől tartani."
Szülésfelkészítő- 2018.11.17.
 
"Második gyermekünket várva mentünk el a tanfolyamra. A tanfolyam interaktív volt, de mégis jól strukturált, így mindenki választ kaphatott a kérdéseire, és a fontosabb témákat is sikerült körüljárni. Jó volt a hangulat is, végig jól éreztük magunkat. A nap végére felfrissítettük tudásunkat és a közelgő szülésre is sikerült jobban ráhangolódnunk."
Madarász Viktor, Szülésfelkészítő- 2018.11.17.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1. oldal / 2

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Bevásárló kosár

© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.