Szülésfelkészítő beszélgetés - Szülőszobai mumusok - 2020.08.03.

szulesfelkeszitobeszelgetes
1 500,00 HUF egységár

Van még hely
+

A kisbaba születése teljesen megváltoztatja a párok addigi életét. A családdá válás, családdá alakulás nem történik meg varázsütésre, sokkal inkább egy hullámhegyekkel és völgyekkel teli, de mindenképpen csodálatos időszak, amit megkönnyíthet egy szorongásmentes várandósság, egy szép szülésélmény, és egy nyugodt, kiegyensúlyozott gyermekágyas időszak.

A szülésfelkészítő beszélgetések célja, hogy a kismamák és kispapák számos hiteles információt kapjanak mind a várandósságról, mind a szülés-születés élményvilágáról, majd az azt követő gyermekágyas időszakról. A szülnijó csapat minden tagja a természetes szülés és a kötődő nevelés elkötelezett híve, e beszélgetések, előadások ezt a szemléletet tükrözik.

Akár a szülnijó csapat végzi a várandósgondozást, akár más szüléskísérővel várja a kisbaba érkezését a várandós pár, ezek a beszélgetések minden érdeklődő számára nyitottak.

Augusztus 3-án (hétfőn), 18 órától 20 óráig várunk ONLINE minden érdeklődő (AKÁR LEENDŐ) kismamát, apukát és nagymamát is készülődni, ráhangolódni mindarra ami előttetek áll.

Következő témánk:
Szülőszobai mumusok: Gátmetszés, Oxytocin, Császármetszés, Szülésindítás és minden egyéb ami még ezen felül számotokra mumus. Őszintén beszélgetünk e témákról, hogy ne legyen homályos a helyük, és az esetleges szükségességük.

Az előadás teljes egészében online zajlik és bármilyen internetre csatlakoztatható eszközről követhető! A befizetés után, a kezdés előtti napon küldünk emailen egy bejelentkező linket, aminek segítségével tudsz csatlakozni az élő közvetítéshez, a webinárium felületünkre.

A webinárium egész ideje alatt, lesz lehetőségetek kérdezni chat-en, melyeket az előadás végén megválaszolunk.

Jelentkezz a felkészítőre most!

Jegyek korlátozott számban érhetőek el!
Ár: 1.500 Ft/ bejelentkezési link

Időpont: 2020.08.03. hétfő 18:00 -  20:00 FONTOS! Szülés esetén az előadás augusztus 5-ére 18:00 órára tolódhat!

Ki fog csatlakozni hozzánk? :)

Tilos bármilyen hang-, kép- vagy videó felvétel készítése a tanfolyam során!
A tanfolyamok során közzétett prezentációk, valamint a Jelentkező részére átadott anyagok és azok minden egyes összetevője (Szellemi alkotások) szerzői jogi védelem alá esnek, amelynek jogosultja a Szülni jó Kft. – Dr. Dékány Ágnes. Ezen szellemi alkotások bármilyen eljárással, szisztémával történő másolására és terjesztésére a Szülni jó Kft. kizárólagosan fenntartja magának a jogot.

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek
Nyomd meg a belépés gombok egyikét, hogy ne kelljen kitölteni!
© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.