fbpx

Szülésfelkészítő beszélgetés - SZEMÉLYES - 2022.11.04

szulesfelkeszitobeszelgetes
3 000,00 HUF egységár

Már nem forgalmazzuk Nincs több hely

Ez a beszélgetés elmarad!

Ha személyesen szertnél részt venni a beszélgetésen, akkor ezt a jegyet vásárold meg!

A beszélgetés felvétele így is elérhető lesz számoda a beszélgetés után 2-3 nappal. A képen nem fogtok ládszódni, de a hangotok, kérdéseitek megjelennek a felvételen. Kérlek, akkor vásárold meg ezt a jegyet, ha ehhez hozzájárulsz.

A kisbaba születése teljesen megváltoztatja a párok addigi életét. A családdá válás, családdá alakulás nem történik meg varázsütésre, sokkal inkább egy hullámhegyekkel és völgyekkel teli, de mindenképpen csodálatos időszak, amit megkönnyíthet egy szorongásmentes várandósság, egy szép szülésélmény, és egy nyugodt, kiegyensúlyozott gyermekágyas időszak.

A szülésfelkészítő beszélgetések célja, hogy a kismamák és kispapák számos hiteles információt kapjanak mind a várandósságról, mind a szülés-születés élményvilágáról, majd az azt követő gyermekágyas időszakról. A szülnijó csapat minden tagja a természetes szülés és a kötődő nevelés elkötelezett híve, e beszélgetések, előadások ezt a szemléletet tükrözik.

Akár a szülnijó csapat végzi a várandósgondozást, akár más szüléskísérővel várja a kisbaba érkezését a várandós pár, ezek a beszélgetések minden érdeklődő számára nyitottak.

November 4-én (pénteken), 18 órától kb 20 óráig várunk ONLINE is és SZEMÉLYESEN is minden érdeklődő (AKÁR LEENDŐ) kismamát, apukát és nagymamát is készülődni, ráhangolódni mindarra ami előttetek áll. Személyesen 4 pár számára van hely.

E havi témánk: Videovetítés. Kisfilmeket nézünk meg, amiket aztán megbeszélünk, kiben milyen érzeteket keltett, milyen gondolatokat indított el. Szükséged lesz a Mentimeter nevű alkalmazásra a telefonodon.

 

Az beszélgetés ZOOM-on olnile is közvetítésre kerül, de ha ezt vásárolod meg, akkor személyesen tudsz részt venni. Újra visszanézni így is lehetőséged lesz.

Ha online szeretnél részt venni, akkor ezt a jegyet vásárold meg.

A beszélgetés egész ideje alatt, lesz lehetőségetek kérdezni , melyeket az előadás végén megválaszolunk.

Jegyek korlátozott számban érhetőek el!
Ár: 3.000 Ft/ pár

Időpont: 2022.11.04. péntek 18:00 -  20:00 FONTOS! Szülés esetén az előadás más időpontra tolódhat.

A beszélgetés felvétele a következő havi alkalomig visszanézhető lesz azok számára aki befizettek rá, akár részt vettek, akár nem. Természetesen ti nem fogtok látszani a felvételen!

A felvétel a beszélgetés után 2-3 nappal válik majd elérhetővé a ezen az oldalon.

Ki fog csatlakozni hozzánk? :)

A sorozat többi részének témája a következők közül lesz:

  1. Édesapák téma:

Miben, hogyan tud segíteni az apuk a várandósság, szülés, és gyermekágyas időszak alatt. Itt beszélgetünk az apai kötődésről, és a félelmekről is.

  1. Mire képes már a baba:

A magzat fejlődése, a  baba szülés alatti élményvilága, a szülés utáni aranyóra jelentősége. E témaköröket a kötődés jegyében is megközelítjük

  1. Szülési fájdalom, módosult tudatállapot:

Itt a fájdalom speciális jellegéről, fontosságáról, mikéntjéről beszélgetünk, illetve a test fájdalomra adott válaszáról. A természetes fájdalomcsillapítási lehetőségek is szóba kerülnek, valamint az epidurális érzéstelenítés. 

  1. Szülőszobai mumusok:

Oxytocin, császármetszés, gátmetszés. Őszintén beszélgetünk e témákról, hogy ne legyen homályos a helyük, és az esetleges szükségességük. 

  1. Mi történik a szülés után? Korai gyermekágyi időszak jellemzői:

Beszélgetünk az aranyóráról, szülőszobai történésekről a szülés után, a szoptatás elkezdéséről, a kórházi napok jellemzőiről és a korai gyermekágyi időszakról, hazamenetelről.

  1. Félelmek a várandóssággal, szüléssel, gyermekággyal kapcsolatban az anyák és az apák részéről:

Minden félelemről szó esik névtelenül, ezt a fejeztetet a résztvevők "írják". 

  1. Kötődő nevelés:

Mi a kötődő nevelés? Mit jelent, milyen sajátosságai vannak? Hogyan tudjuk jól csinálni?  

  1. Videovetítés:

Kisfilmeket nézünk meg, amiket aztán megbeszélünk, kiben milyen érzeteket keltett, milyen gondolatokat indított el.

Tilos bármilyen hang-, kép- vagy videó felvétel készítése a tanfolyam során!
A tanfolyamok során közzétett prezentációk, valamint a Jelentkező részére átadott anyagok és azok minden egyes összetevője (Szellemi alkotások) szerzői jogi védelem alá esnek, amelynek jogosultja a Szülni jó Kft. – Dr. Dékány Ágnes. Ezen szellemi alkotások bármilyen eljárással, szisztémával történő másolására és terjesztésére a Szülni jó Kft. kizárólagosan fenntartja magának a jogot.

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek
© 2023 Szülni jó. Minden jog fentartva.