fbpx

Spinning Babies® Várandóskurzus

 Spinning Babies® Várandóskurzus - Tutsek Anna (Mamanna)  Spinning Babies® Várandóskurzus - Tutsek Anna (Mamanna)

COVID-19 információk
A kurzusokat a jellegük miatt jelenléti formában tatjuk meg. A fertőzés esélyének csökkentése érdekében a teremben folyamatosan szellőztetünk, UV és ózon levegő tisztitó fog üzemelni és maszkot fogunk használni. A fertőzést esélyét így sem lehet teljesen kiküszöbölni, ezért mindenki a saját felelősségére vesz részt  kurzuson.

Mi az a Spinning Babies® Várandóskurzus?
Egy nagyszerű alkalom, mely során a hatékony gyakorlatok a saját fiziológiai egyensúlya felé segítik az anyát, ezáltal legtöbb esetben enyhítik vagy megszüntetik a várandósság alatti kellemetlen tüneteket: lábvizesedés, isiász, alhasi húzódó érzetek, szeméremcsonti nyilallások, derékfájdalom, stb.. Emellett azt is megalapozzuk, hogy a baba könnyen felvehesse a számára legoptimálisabb pozíciót a születéséhez, és a maga idejében, maga tempójában természetesen érkezhessen.

Részt venni a 20-42. várandóssági hét között lehet.
Kérjük az édesanyákat, hogy kísérővel érkezzenek! Mindenképp szükség van egy segítőre, akivel tudsz majd együtt gyakorolni. Tehát akivel fizikai kontaktusban tudsz majd lenni. Lehet a párod, rokonod, barátod, stb.

A 3 órás kurzus ára 25.000 Ft/pár. 
Az ár tartalmazza a gyakorlati kurzust, hozzáférést egy angol nyelvű eBookhoz, illetve több angol nyelvű nyomtatható, emlékeztető színes illusztrációhoz, segédanyaghoz, melyet a szüléshez készített csomagba lehet majd tenni. Minden kurzust Tutsek Anna személyesen tart meg.

Csak kis csoportokban dolgozunk, REGISZTRÁCIÓ mindenképpen szükségesEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Kérlek írd meg a választott dátumot és a számlázási címedet is! A jelentkezés után számlát fogsz kapni, amit átutalással tudsz teljesíteni. Az átutalás megérkezésével végelegesedik a jelentkezésed.


Következő Időpontok: 
- 2022 február 27 vasárnap de. 09.00-12.30  - van szabad hely
- 2022 február 27 vasárnap du. 14.00-17.30  - van szabad hely


Helyszín: Szülni jó! Központ - 1114. Budapest, Bartók Béla út 15/a fszt. 14.

Várólista: ha valaki nem tud részt venni, akkor értesítünk. Olyan esetekben történhet ez meg, ha valakinek egészségügyi problémája akad, vagy esetleg idő előtt megszületik a babája. Emiatt előfordulhat, hogy az utolsó napokban fogunk csak szólni. Ha fel akarsz iratkozni, kérlek jelezd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Olvass bele azok véleményébe, akik részt vettek a tanfolyamok egyikén!

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek