Ez a jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő -jelen esetben jelentkező- 8 napon belül, de legkésőbb a tanfolyam napjáig indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (jelentkezés [kukac] szulnijo.hu). A szerződést a jelentkezés űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással Dr. Dékány Ágnes egyéni vállalkozóval kötöd.

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap, vagy ha a tanfolyam 8 napon belül kezdődik, akkor legkésőbb a tanfolyam kezdete, akár helyben is. A számlát emailben kapod meg (jelenlegi magyar törvényeknek megfelelő e-számla formájban), vagy a tanfolyamon fogom kiállítani számodra.

A tanfolyam egy esetleges szülés esetén másik időpontban kerül megrendezésre. Kérlek gondolj arra, hogy a Te szülésed is előrébb való lesz (vagy volt) mint egy tanfolyam.  Ilyen esetben értesítést küldök és 8 napon belül jogod van a jelentkezésedet a teljes díj visszatérítése mellett visszavonni.

 

További érdekes cikkek!!

Emailben kaphatsz még hasoló tartalmakat, csak add meg az email címed lent!!

Ha érdekel a téma iratkozz fel hírlevélre! Értékes cikkeket videókat is osztok meg, amiknek egy része csak hírlevélben ovlasható!

Használati feltételek
 

x

Szülni jó! - Joomla Site Templates