"A mellett, hogy hasznosnak találtuk a tanfolyamot, nagyon fontos, hogy jól is érzetük magunkat: Családias légkörben, emberi, közvetlen előadásmód, az elmélet mellett sok praktikus, gyakorlatias információ..."

 

"Szuper hasznos és életmentő tanfolyam minden első babáját váró anyukának és apukának! Mielőtt bármit elolvasol az interneten, gyere el és töltekezz fel az információkkal, amit Ágitól kaphatsz, ami megalapozza a későbbi sikeres szoptatást! Kötelezően "felírnám" mindenkinek, és ne felejts el jegyzetelni!! :)"

Gizi

"A barátnőmnek adtam ajándékba a tanfolyamot. A cél az volt, hogy felkészülve várja a babát, ami, úgy gondolom, teljes mértékben megvalósult. Minden témát körbejártunk, ami az elindulásnál és a későbbiekben is hasznára válhat. Jó volt, hogy az egyénileg felmerülő kérdésekre is választ lehetett kapni. A workshop rész nagyon tetszett és rendkívül hasznos volt. Köszönjük szépen! :)"

Urbán Katalin

"Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk a tanfolyamon. Egyáltalán nem bántuk meg az időnk "rááldozását". A sok információt befogadható, könnyen megjegyezhető, követhető formában kaptuk. A nap végén jelentkeztünk a másik két tanfolyamra is. Azt hiszem, ez elmondja a véleményünk. :)"

"Nagyon hasznos volt a tanfolyam, mindenről szó volt ami a szoptatás témához kapcsolódik. Örülök, hogy férjemmel együtt mentünk, neki is nagyon tetszett és biztos könnyebb lesz a kezdetekben, így hogy Ő is megfelelő tájékoztatást kapott. Gyakorlatias volt és sok olyan "hibára" felhívtátok a figyelmünket ami meg tudja nehezíteni a szoptatást, sok tévhitet sikerült eloszlatni. Nagyon jól éreztük magunkat, a helyszín és az egész előadás hangulata kiváló volt. Köszönjük! :)"

Rudrich Rita

"Szàmomra hasznos, kielégítő, megerősítő volt. Úgy èreztem, hogy megerősítette a kompetenciàmat, az anyasàggal kapcsolatba."

Nóra

"Nagyon jól éreztük magunkat, rengeteg hasznos infót kaptunk. Úgy érzem, hogy a tanfolyam sokat segített abban, hogy amennyire lehet, felkészüljünk előre a szoptatásra. Ami eddig a témával kapcsolatban kavargott a fejemben, az most szépen letisztult, és összeállt."

"A szoptatás egy nagyon fontos téma.(Életben tartás miatt is.) Nagyon jó volt összegezve, letisztázva, megtapasztaltatva hallani róla. Sok bátorságot, erőt ad, ami segítségemre lesz, már az első napoktól! Férjemnek is hasznos volt, és biztos támaszom lesz a szoptatásban is."

Évi

"Nagyon izgatottan vártam a tanfolyamot. Sokat jegyzeteltem és nem is gondoltam, hogy a szoptatás témakörben ennyi felmerülő kérdés / helyzet lehet, amiről egy egész napon keresztül beszélni lehet. A végére el is fáradtam a rengetek információtól. Kicsit magabiztosabb lettem a tanfolyam után. Köszönöm a segítséget!"

Barbi

"Nagyon hasznosnak találtam. Sok kérdésre megkaptam a választ. Magabiztosabban jöttem el a tanfolyamról, mint ahogy érkeztem."

További érdekes cikkek!!

Emailben kaphatsz még hasoló tartalmakat, csak add meg az email címed lent!!

Ha érdekel a téma iratkozz fel hírlevélre! Értékes cikkeket videókat is osztok meg, amiknek egy része csak hírlevélben ovlasható!

I agree with the Használati feltételek
 

x

Szülni jó! - Joomla Site Templates